All the beautiful things

Yhteistyössä Escapist

Jos olette miettineet olemmeko tarkoituksella houkutelleet lähes kaikki ystävämme muuttamaan Ullanlinnan nurkille, vastaus on kyllä. Ilahduttavaa kyllä, lähipiirimme lisäksi samoille kaduille on alkanut kerääntyä myös kiinnostavia kahviloita ja kauppoja. Viimeisin tulokas on Escapist, lifestyleputiikki, jonka hyllyistä löytyy aarteita niin kotiin, vaatekaappiin kuin käärittäväksi lahjapaperiin. Valikoimissa on paljon pienten skandinaavisten suunnittelijoiden tuotteita, myös vintagelöytöjä patinoituneista kalusteista teollisuuslamppuihin. Verkkokauppana viime vuonna aloittanut Escapist on nyt avannut aivan kulman taakse Vuorimiehenkadulle ensimmäisen kivijalkakauppansa, johon sain kutsun tulla tutustumaan.

2014-04-stellaharasek-escapist-012014-04-stellaharasek-escapist-032014-04-stellaharasek-escapist-02

Escapist syntyi vuosi sitten Suvin Kumlinin käsissä rakkaudesta pohjoismaiseen designiin, vintageen ja haluun auttaa pieniä suunnittelijoita saamaan tuotteitaan esille. Kivijalkakaupassa on esillä kuukausittain vaihtuva valikoima verkkokaupan tuotteita. Tällä hetkellä esillä olevista ehdottomia suosikkejani vanhojen tavaroiden ohessa ovat House Doctorin valaisimet sekä puu- ja lasilaatikot, joita olen tullut hankkineeksi omiinkin nurkkiini viimeisen vuoden aikana. Tanskalaisen Pendulumin sirot korut muistuttavat omista lempparikoruistani. Nahkasaappaat, vanha hatturasia ja kauniit matot kiinnostelevat myös.

2014-04-stellaharasek-escapist-042014-04-stellaharasek-escapist-052014-04-stellaharasek-escapist-062014-04-stellaharasek-escapist-07

Avajaisten kunniaksi koodilla stella irtoaa 20% alennus koko valikoimasta sekä verkkokaupassa että kivijalkaputiikissa. Alennus on voimassa viikon ensi maanantaihin 28. huhtikuuta saakka ja koskee myös samassa tilassa toimivan Sirkus & Kumpp -liikkeen tuotteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos kiinnostuit.

2014-04-stellaharasek-escapist-08
2014-04-stellaharasek-escapist-092014-04-stellaharasek-escapist-10

There seems to be a lot of new and interesting places popping up around the neighbourhood. One of them is Escapist, a lifestyle shop selling home decor, furniture, clothing, accessories and vintage. Use the discount code stella to get 20% off everything at the webstore and in the new shop on Vuorimiehenkatu 10. The code is valid until Monday 28th.

Escapist
Vuorimiehenkatu 10
Ullanlinna, Helsinki
Tue-Fri 11:30-18, Sat 11-15

EELS – ALL THE BEAUTIFUL THINGS

8 thoughts on “All the beautiful things

  1. Onko kuvakulmat vain nyt osuneet kohdilleen, mutta tuo kauppahan näyttää aivan sinulta :) Täytyy piipahtaa kun seuraavan kerran liikun Helsingissä…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.