Some say love is a burning thing

Viikon tärkein uutinen on, että pionikausi on korkattu! Viiden nupun kimppu nuokkui unisena kukkakaupan ikkunassa, nappasin viimeisen ja kannoin kotiin. Yksi nupuista oli herännyt matkalla, passelin päivän valitsi terälehtiensä avaamiseen päivänvaloon. Vinkeää vappua ruudun sille puolen.

2014-04-30-stellaharasek-peonies

My favorite time of the year – PEONY SEASON!

PHOSPHORESCENT – SONG FOR ZULA

10 thoughts on “Some say love is a burning thing

    • Kiitos kommentista! Kirjan sisältöä en osaa kommentoida, en ole vielä lukenut sitä. Kiinnostaa kyllä, vaikken tunnistakaan riippuvuusteemaa omasta elämästäni. Työaddiktion ehkä, sen olen tosin saanut tämänhetkisen yhteiskunnallisen ilmapiirimme sijaan äidinmaidon mukana 32 vuotta sitten.

      En ole varma mihin asenteeseen viittaat tuon vanhan jutun kohdalla, selvennätkö? Jutun kirjoittamisesta on neljä vuotta, minusta ainakin tuntuu luonnolliselta että elämä on muuttunut siitä.

      Itse en koe, että liikkumiseni olisi kehonmuokkausprojekti, enemmänkin elämää ylläpitävä välttämättömyys. En ole koskaan pitänyt itsestäni kunnolla huolta, nyt ensimmäistä kertaa yritän tehdä asioita sen eteen, että voisin paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti. Toki ymmärrän, että aiheena se ei kiinnosta kaikkia, mutta sille en mahda mitään – blogi seuraa kirjoittajansa elämää niin hyvässä kuin huonossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.