FALL FAVOURITES FROM ESCAPIST

Yhteistyössä Escapist (sisältää alennuskoodin)

Osa teistä ehkä muistaa Escapistin, lifestyle-liikkeen joka avasi ovensa viime keväänä Vuorimiehenkadulla. Vaatteita, sisustustavaraa, koruja ja vintagekamaa myyvässä verkkokaupassa on jatkuvasti laajeneva valikoima, josta osa on esillä kivijalkakaupassa. Kävelen kaupan ohi joka päivä, joten pysyn keskivertoa paremmin kärryillä siitä mitä kaikkea kaunista sieltä löytyy. Esteetikon silmä ja sielu kiittää, esteetikon lompakko sen sijaan ei.

2014-09-26-stellaharasek-8

Syksyksi on saapunut vino pino uutta tavaraa, joista valitsin suosikkini. Kannoin ne kotiini kuvattavaksi ja nauratti, kun tajusin miten jokainen esine sopi asuntoon kuin olisi ollut siellä aina.

2014-09-26-stellaharasek-1

Erilaisia metalliritilästä taivutettuja koreja olen hamstrannut lähes kaikkiin kaappeihin, ne taltuttavat kaaosta ja niistä näkee silmäyksellä mitä ne sisältävät. Escapistin koreissa on kansi, joten niitä on helppo pinota päällekkäin.

2014-09-26-stellaharasek-2

Patinoituneet metalliset taittotuolit olisivat täydelliset pieneen keittiöömme, johon kerääntyvät aina kaikki huolimatta siitä, että se on koko asunnon pienin huone. Kolme olisi jatkuvassa käytössä, loput silloin kun niitä tarvitaan.

2014-09-26-stellaharasek-3
2014-09-26-stellaharasek-4

Vanhat puiset tikkaat painavat tonnin! Hankkisin ne samantien, jos niille olisi vaan tilaa. Ripustaisin niihin päivän pidettyjä vaatteita ja käytössä olevia pyyhkeitä.

2014-09-26-stellaharasek-52014-09-26-stellaharasek-6

Nyöritettävät nahkaaappaat ja harmaa väljä villapaita, syysklassikoita kumpikin.

2014-09-26-stellaharasek-7

Vanhat nahkaiset nyrkkeilyhanskat olivat helppo valinta lempparilistalle, omistanhan samanlaiset itsekin. Ne roikkuvat kirjahyllyn laidalla muistuttamassa minua siitä, että kovimmissakin asioissa kaivataan pikkuisen pehmeyttä.

2014-09-26-stellaharasek-9

Matossa on haalistuneet värit ja kauniit kuviot. Kuvioitu metallitarjotin sopii sen seuraksi kuin nenä päähän. Tulin itseasiassa hankkineeksi meille tarjottimesta vähän toisenlaisen, suuremman version. Siihen pinotaan ensi sunnuntaina pizzaa.

Kaikki kuvien tuotteet olivat kuvauslainassa ja löytyvät Escapistin verkkokaupasta. Paitsi vanha puinen penkki, jota en suostunut palauttamaan, vaan ostin omakseni – sorry! Penkkejä onkin toinen jäljellä!

2014-09-26-stellaharasek-10

Syysmalliston kunniaksi koodilla stella2014 irtoaa 20% alennus koko valikoimasta sekä verkkokaupassa että kivijalkaputiikissa. Alennus on voimassa viikon ajan perjantaihin 3. lokakuuta saakka. Kannattaa kurkata!

Escapist is a lifestyle shop selling home decor, furniture, clothing, accessories and vintage. Use the discount code stella2014 to get 20% off everything at the webstore and the shop at Vuorimiehenkatu 10. The code is valid until Friday 3rd October.

Escapist
Vuorimiehenkatu 10
Ullanlinna, Helsinki
Tue-Fri 11:30-18, Sat 11-15

16 thoughts on “FALL FAVOURITES FROM ESCAPIST

  • Hei, hyvä kysymys. Sitä pitää kysyä Escapistista. Kolmas vaihtoehto on, että materiaalina on käytetty vanhaa puuta, mutta kaluste itsessään on uusi.

 1. Voivoi ja apua! Miten saadaan kyseinen liike siirrettyä Turkuun, kun itsellä ei ole aikaa lähitulevaisuudessa siirtyillä Helsingin suuntaan. Isolle tarjottimelle olisi meilläkin tarvetta.:)

 2. Hmmm, ekasta “maailma-kuvasta” en löytänyt ensimmäistäkään tuotetta, jota EN ottaisi meille riemusta kiljuen :D Tää on paha, seuraavaa palkkapäivää odotellessa!

 3. moimoimoi kati ja anteeksi! kokonaan unohdin laulaa salaisuudet julki. öljytaivas on ceesta shop töölöntorinkatu 5. osta AINAKIN sitä sisilialaista cutleran öljyä. mä oon ostanut sitä luomuversiota salaatteihin ja leivälle (ehkä salaa vähän kans sellaisenaan latkittavaksi) ja sitä tavisversiota ruuanvalmistukseen. se kauppa on sellainen juoksuhiekkatyyppinen ratkaisu että varaudu siihen että sieltä ei pienillä kantamuksilla lähdetä; suosituslistalla on myös pastat, pestot (TAJU MITEN HYVÄÄ), tapenade, oliivit, macademiapähkinät ja viimeisenä (sekä akuuttia ruokahulluutta aiheuttavana) tonnikala täytteiset chilit.

  • SUPER!! Kiitos Mikko! Pakkaan ison kassin mukaan ja lähden retkelle Töölöntorille. Kyllä laatuherkut on hyvä sijoitus elämänlaatuun ja tuo kuulostaa kultakaivokselta. NAMS!

 4. Moikka! Tää ei nyt liity Escapistiin mitenkään, vaan Granitiin, joten on ehkä hieman kyseenalaista postata tää tähän, mutta koska tää on uusin postaus niin menköön…

  Ajattelin vinkata, jos tästä olisi iloa jollekin muullekin lukijalle: Itse sain pahemmanlaatuisen pakkomielteen tässä postauksessa http://www.stellaharasek.com/2014/06/we-got-the-love-no-secret-now/ esitellyistä metallitikkaista, juurikin päivän pidettyjen vaatteiden säilytystä ajatellen. Ne on olleet koko kesän loppu Granitista – mutta NYT niitä taas saa!! Noudin omani eilen ja toimivat just niin kivasti kuin ajattelin. Ei enää epämääräisiä rypistyviä myttyjä penkin päällä. Jee!

  Ja samalla tuli mieleen, että vieläköhän oliiviöljyasiantuntija-Rasilalta olisi mahdollista saada vinkkejä Helsingin alueelta löytyvästä parhaasta oliiviöljystä? Tätä jossain taannoisessa postauksessa kaaaauan sitten kyselin enkä muista ainakaan silloin saaneeni herkkupöytäni pelastavaa vastausta. Seuraavana omalla listalla on testata Museokadulta löytyvän Hellan ja Herkun tarjonta, onko tuttu?

  • Moro Kati,

   ei se ole niin tarkkaa, tärkeintä on että kommentoi kun on sanottavaa! Hei jee, kiva kuulla että tykkäsit tikkaista ja sait vihdoin omasi. Ovat olleet meilläkin kovassa käytössä, juuri tuossa kerran pidettyjen vaatteiden säilytyksessä.

   Hella ja Herkku, olen kuullut hyvää paikasta, pitää näköjään ottaa testiin kun toinenkin suositus sattui jo vastaan. Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.