Voittajat (ja ystävänpäivänvinkki)

Hei kiitos kaunis kaikille May Lindstromin arvontaan osallistuneille! Teitä olikin aivan mahtava määrä. Voittajat löytyvät kirjoituksen lopusta, mutta sitä ennen kiinnostuneille vinkki: yhteistyössä kanssani skaban järjestänyt luonnonkosmetiikan verkkokauppa Naturelle.fi halusi muistaa teitä arvonnan lisäksi kampanjakoodilla, jolla saatte 15% edun koko verkkokaupan valikoimasta, poislukien – niisk! – May Lindstromin tuotteet, joita ei myydä missään maailmalla alennuksella. Koodi STELLA15 pudottaa kassalla hinnasta pois 15% ja toimii ystävänpäivään eli 14. helmikuuta saakka. Kannattaa kurkata, laajasta valikoimasta löytyy mm. Tata Harperin ihanat tuotteet.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-12016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-4

Ja niin – ne onnekkaat voittajat. Arpaonni suosi nimimerkkejä Maria (joka jätti kommenttinsa 31.1.2016 klo 21:20), Auringonkukka (27.1.2016 klo 00:11) ja Lotta (24.1.2016 klo 20:46). Olen teihin yhteydessä sähköpostitse lähipäivinä!

2 thoughts on “Voittajat (ja ystävänpäivänvinkki)

  1. Awwwww, oon niin fiiliksissäni tästä! KIITOS Stella ja arpaonnien jumalattaret <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.