Loman sietämätön keveys

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

✖ VIEQUES, PUERTO RICO

Alkavan kesän ja varsinkin lomakauden kunniaksi vuorossa loikka Karibialle! Tarkemmin sanottuna Viequesin saarelle, jossa vietimme viikon tovi sitten – tuo lumottu heppasaari on yksi lempipaikoistani koko maailmassa. Kuvien perusteella saattaa vaikuttaa siltä, että vietin aikani pääasiallisesti rapsuttaen saarella vaeltavia villihevosia, mutta teimme kyllä muutakin – kuten kuvasimme suosikkivaatteitani Nanson juuri kauppaan rantautuneista kesä- ja resort-mallistoista. Okei, saattaa olla, että rapsuttelin hevosia silloinkin.

Lemppareitani yhdistää pari asiaa. Ne ovat mustavalkoisia, äärimmäisen mukavia päällä sekä raidoissaan ja printeissään juuri sopivasti retrohenkisiä, vaikka materiaalit ja viimeistely ovatkin täysin tätä päivää. Monista vaatekappaleista tuli mieleen äitini 70-luvun kesäkuvat, menneiden vuosikymmenten resort-tunnelmat ja tropiikissa lomailevat filmitähdet. Se saattoi heijastua näihinkin otoksiin. Pitäkää kiinni penkistänne, sillä seuraa trooppinen kuvatulva.

Vietettyäni kaksi viikkoa Karibialla tämän vaatekappaleen kanssa voin kertoa, että musta Pitsiraita-mekko on kaikessa helppoudessaan ja huolettomuudessaan täydellinen kesämekko. Sen väljä leikkaus ja helman halkiot pitävät huolta siitä, että tuuletus toimii. Pienistä rei’istä syntyvä pitsi tekee mekon sataprosenttisesta puuvillasta kevyen ja ilmavan. Pidempien mekkojen ystäviä kiinnostaa ehkä tieto, että tästä löytyy myös pohjepituinen kaftaani. Vähän kaduttaa, etten pakannut sitäkin reissureppuuni.

Mustavalkoinen Isot solmut -mekko on hivenen tyttömäinen kesämekko, jonka tyköistuvaa yläosaa tasapainoittaa kevyesti levenevä, liehuva helma. Mekon varsinainen juju löytyy selästä: leveät olkaimet menevät takaa ristiin. Ihana! Tykkään silti kaikkein eniten siitä, että tässä mekossa – kuten ilahduttavan monissa muissakin Nanson kesävaatteissa – on taskut! Aah. Käsiensä krooninen taskuuntyöntäjä kiittää.

Venepääntie, sirot holkkihihat ja raikas raitakuosi saivat minut valitsemaan Nekku-paidan. Materiaali oli kuitenkin se, joka sai ihastumaan: napakka puuvilla-collegeneulos piirtää olemukselle ryhdikkään siluetin ja tekee habituksesta puetun ihan eri tavalla kuin pehmeästi valuva pellava tai ohuet puuvillapaidat. Suosittelen erityisesti, jos kaipaat kesävaatteiltasi ryhtiä etkä tykkää t-paidoistasi liian tyköistuvina ja kehon muotoja mukailevina. Voin myös kertoa, että ryhdikäs t-paita on imarteleva valinta silloin kun on syönyt lounaaksi pizzaa ja välipalaksi kolme palloa jäätelöä.

Culottes-malliset Pitsiraita-housut ovat tällä hetkellä verkkokaupasta loppu – päivitän tähän linkin, kun tilanne muuttuu! Niissä on sama kevyt reikäpitsi kuin mekossakin, väljä leikkaus ja vyötärössä kuminauha – kaikki ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erityisen helpot rantapöksyt. Ne on helppo sujauttaa rannalla bikineiden päälle, kuivuvat nopeasti vaikka vähän kastuisivatkin eivätkä takerru hiekkaiseen tai kosteaan ihoon.

En ollut muuten aiemmin edes sovittanut culottes-mallisia housuja siinä kuvitelmassa, että pohkeen puoliväliin päättyvät lahkeet eivät imartelisi muodokkaita jalkojani, mutta olin taas kerran väärässä – nuo väljästi laskeutuvat housut saavat kintut näyttämään kapeilta ja näyttävät muutenkin hyvältä ihan kaikkien päällä päätellen siitä, että poikaystäväni rokkasi niitä ihan täysillä.

Kun oma linssilude ei ole paikalla, jostain ilmestyy tuuraaja. Charlie-koira juoksenteli omistajansa kanssa rannalla ja halusi tulla kuvaan.

Simppelissä Solmut-mekossa tykästyin retrohenkeen: se näyttää mustavalkoisine kuoseineen ja pyöreine päänteineen ihan samalta kuin kaikki äitini nuoruuskuvien kesämekot. Olen aina tykännyt hihattomista a-linjaisista mekoista ja mikä parasta, tässä on taskut. Puuvillatrikoo on pehmeä ja laadukas, on kestänyt tavallisen käytön lisäksi sen että päädyin päähänpistosta uimaan sen kanssa. Noin muuten olen kyllä tyytynyt loikoilemaan mekossani altaan äärellä enkä vedessä.

Kun ajattelen lomaa, olen mielessäni täällä, lempihotellini uima-altaalla. Muurilla kasvavissa kukissa pyörii pikkuisia mustia kolibreja, heinikossa lehahtelee sudenkorentoja ja perhosia. Ympärillä on niittyjä, joilla villihevoset laiduntavat, niittyjen takaa aukeaa viidakko. Tarvitseeko kertoa enempää? (Vastaus: kyllä todellakin tarvitsee. Lomatunnelmissa jatketaan, sillä palaan pian aiheeseen.)

Korvat hörölle nyt, jos tykkäsit Nekku-paidasta, sillä samasta napakkaasta puuvilla-collegesta ja raitakuosista löytyy myös aivan ihana hellekolttu. Olkaimeton Nekku-mekko on varsin pätevä ehdokas tämän kesän monikäyttöisimmäksi ja rennoimmaksi mekoksi. A-linjainen leikkaus on helppo ja imarteleva, sopii hyvin myös neuletakin tai takin alle tuulisempina iltoina. Leveä kuminauha pitää yläosan napakasti paikoillaan, ei onneksi tarvitse nykiä. Edestä lähtevät nauhat solmitaan niskan taakse, siten niistä saa jokainen itselleen sopivat. En osaa selittää tarkalleen miksi, mutta tässä mekossa tulee tosi kaunis olo. Ehkä siksi, että se jättää olkapäät paljaaksi ja korostaa niitä kauniisti, mutta peittää kaiken muun: on helppo ja rento olo, juuri sellainen kuin kesällä pitäisi olla.

Viihdyin rennossa raitamekossa erityisesti rannalla, se on niin superhelppo ja sen alla on helppo riisua ja pukea bikineitä. Luulenpa, että se toimii täydellisesti myös kaupungissa, kauniiden kenkien ja leveälierisen mustan hatun kaverina. Olen lähdössä kesäkuussa pidemmälle roadtripille ja ajattelin pakata mekon sinnekin mukaan, koska reitin varrelle osuu niin kaupunkeja kuin rantakohteita – ja tiedän, että mekon ryhdikäs materiaali ei rypisty rumaksi pitkien ajotuntien aikana. Monikäyttöiset vaatteet ovat parasta varsinkin matkoilla, kun mukana on niinsanotusti rajalliset vaihtoehdot.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Onnetar valitsi voittajiksi nimimerkit Minna, Anu ja Maija H. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Tuttuun tapaan vielä arvonta! Kerrohan kommenteissa mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi – ja miksi. Toki saat halutessasi valita suosikkisi myös Nanson verkkokaupasta. Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 28. toukokuuta saakka. Muista sähköpostiosoite. Arvontailoa ja lokoisaa alkukesää!

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

614 thoughts on “Loman sietämätön keveys

  1. Pitsiraitamekko on NIIN ihana! On noi muutkin kyllä. Mukana arvonnassa ehdottomasti.

  2. Voi miten kauniit kuvat! Näiden perusteella haluaisin minkä tahansa. Musta pitsiraitamekko olisi kuitenkin eniten minun näköinen.

  3. Isot solmut mekko näyttää mukavalta, istuvalta ja tyylikkäältä. Mitä muuta mekolta voi pyytää?

  4. Nansopa yllätti tosi kivan näköisiä melkein kaikki, pitsiraita eniten itseni tyylinen
    PS.hienoja kuvia, uus blogi mulle

  5. Pitsiraitamekko, siinä on aavistusta tyttömäisyyttä siinä pitsissä, kuitenkin olematta mun makuun liikaa ja tasapainotta rento leikkaus. Voisi viihtyä koko kesän siinä…

  6. Oi että nämä kuvat <3 Stella sä oot niin kaunis ja te ootte niin taitavia kuvaajia molemmat! En oikein tiedä minkä valitsisin, mikä tahansa kelpaisi, näyttävät tosi hyviltä ihan jokainen.

  7. Sydän sulaa kyllä näille kaikille, mutta eniten käyttäisin varmasti Nekku-mekkoa. Näyttää niin täydelliseltä kesävaatteelta. Tää tekstikin oli niin ihana ja inspiroiva, kiitos!

  8. Tuo musta pitsiraita-mekko näyttää ihan täydelliseltä kesämekolta. Plussaa myös, että materiaali on puuvillaa!

  9. Solmut-mekko on kaikessa yksikertaisuudessaan kaunein ja käyttökelpoisin, siis juuri sellainen, kuin kesämekon tuleekin olla!

  10. Ekassa kuvassa näkyvä musta rantamekko ja väljät caprit näyttää hyviltä ja mukavilta kesävaatteilta

  11. Nanso on kyllä saanut merkittävän imagonkohennuksen blogisi myöten! En olisi ikinä uskonut että käyn Nanson myymälässä, mutta sieltä löysin itseni tällä viikolla, kiitos sinun. Löytöjäkin tein, mutta kaappiin mahtuu vielä, eli: valitsen Solmut-mekon, jos voitan.

  12. Kaikki on ihania, mutta itse valitsisin Isot solmut- mekon, se on vaan niin kauniin naisellinen.

  13. Culottes-malliset Pitsiraita-housut – yksinkertaisesti upeet ja varmasti monikäyttöiset!

  14. Haluaisin sukeltaa tuohon altaaseen… Uskomaton kuvasarja. Olette niin taitavia Jarnon kanssa.

    • Tohkeissani unohdin osallistua kisaan :D Eli Pitsiraita-mekon ottaisin, jos onni olisi puolellani.

  15. sulla on stella niin kauniita kuvia nykyään että eihän näitä pysty katsomaan ilman sydämentykytyksiä. eniten lämpesin noille housuille.

  16. tuo mekko jossa olkaimet menee ristiin! niin nätti, sen ehkä ottaisin jos voittaisin. tosi kivoja nämä nanso-kisat, kiitos.

  17. tarkenispa jo käyttää tälläisiä vaatteita.. mulle nekku-mekko, sitten kun kesä oikeasti tulee!

  18. eihän näistä osaa nainen valita! ehkä kuitenkin nekku-mekko puhuttelee eniten. en ole niin sorja kuin sinä mutta uskoisin myyntipuheesi jälkeen että menettelisi minunkin ylläni.

  19. En ollut uskoa silmiäni kun näin nämä kuvat ja tajusin että nää on siis Nanson vaatteita. Todella hienoa työtä teiltä ja Nansolta tietysti myös. Valitsisin raitapaidan omaan kaappiin.

  20. Mulle kaikki! No jos pakko on valita niin nuo housut. Todella kauniit. Kaikki tosin sun päällä upeita.. Miten kannatkin vaatteesi niin kauniisti <3

  21. Vieläkö ehtii? Mun valinta on Pitsiraita-mekko, ihana! Ja nämä kuvat, aivan tajuttomat. Olisipa Nansolla tai oikeastaan kellään brändillä itellään näin makeita kuvia.

  22. Huh, mitä otoksia! Tällaisella työllä Nanso alkaa kiinnostaa minuakin ihan todella. Surffailenpa seuraavaksi verkkokauppaansa katselemaan mutta kyllä näistä sydämen vei solmumekot, ja ehkä niistäkin enemmän tuo Isot Solmut. Minuakin viehätti ristiin menevät olkaimet yläselässä :)
    UPEITA kertakaikkiaan!

  23. Näkisin itseni viettämässä
    kesää Nekku-mekossa! Täydellinen valinta kesän kaikkiin menoihin, sopii rantsuun ja kaupunkiin. Loistotuote!

  24. Musta pitsiraita-mekko on ihana ❤️ Kiloja on päässyt kertymään lisää pimeän talven aikana ja mekko näyttää sopivan huolettomalta ja rennolta, joka ei purista ja kiristä joka puolelta

  25. Culottes ! Kaikki sovittamani on ollut just niitä ei-imartelevia. Kuvista suosikit sen sijaan nuo uima-allaskuvat, upeita.

  26. Kyllä se on tu pitsiraita mekko <3. Ai että <3. Oispa jo loma, mutta sitä saa odotella sillä kokoaikaiset työt alkavat huomenna. Tällä mekolla voisin silti liihottaa töihin kuumina heinäkuun päivinä ja keitaista toimistossa päälle jonkun lämpimän neuleen :).

  27. Nekku-mekko olisi ihanan raikas kesävaate, joka täydentäisi vaatekaappiani raidoillaan

  28. Upeita kuvia. Isot solmut -mekko näyttää kaikista houkuttelevimmalta kesävaatteelta <3

  29. Pitkän naisen valinta olisi ehdottomasti tuo pitsiraita naisten mekko kafkaani mitassa KOSKA se on hyvännäköinen ja minimalistinen, fiilistä voi vaihtaa asusteilla, monikäyttöinen, mukava päällä ja sopii myös farkkujen kanssa joka tekee siitä ympärivuotisen.

  30. En normaalisti ole mekkoihmisiä, mutta pitsiraitamekko kyllä löytäisi varmasti tiensä päälle asti.

  31. Nekku-mekko puhutteler näistä ehdottomasti eniten, sen lyhythihainen versiokin. Nekku on monikäyttöinen, mitä arvistan kesävaatteessa. Toiminee rantahuitulana, mutta myös iltaisissa kaupunkimenoissa ja festareilla!

  32. Noi kaikki mekot ihania,Solmut ja Nekku eritoten. Täytyy käydä Nansolla tutkailemassa vähän tarkemmin. Nyt vaan kesäsäitä ootellaan…Onneksi on reissuliput Espanjaan takataskussa:)

  33. Pitsiraitamekko- en ole mekko- enkä pitsityyppiä mutta tämän laittaisin päälleni. Ihanan yksinkertainen ja rento mut tyylikäs

  34. Isot solmut -mekko suosikki, vaikka kaikki näyttävät täydellisiltä kesälomavaatteilta. ☀️

  35. Vitsit kun yllätyin miten kivoja vaatteita Nansolle on tullut! Esittelemistäsi vaatteista suosikkini on Isot solmut- mekko, se on ihanan graafinen ja malli on kivan erilainen. Voisin kuvitella pukevani sen niin töihin kuin vapaa-ajalle kesällä. :)

  36. Pitsinekko halkioineen on aivan mahtava. Sopivat varvastossut ja hattu . I like

  37. Todella hienot kuvat! Ihastuin isot solmut – mekkoon! Mikä ihana kesävaate tuleville kesäjuhlille.

  38. Pitsiraitamekko vaikuttaa niin monikäyttöiseltä että se on joka matkalle tuleva mekko!

  39. Pitsiraitamekko on niin kesäinen, mustana tietysti silti paras! Kiva nähdä näin freesiä Nansoa.

  40. Nekku-mekko, raidat aina jees ja tuo polvipituisuus miellyttää. Tuota pituutta ei ole liikaa tarjolla.:)

  41. Solmut -mekko kolahtaa ja kovaa. Suosikin siitä tekee väri sekä tietty – taskut! Jokaisessa kunnon mekossa vaan on oltava taskut :)

  42. Nekkumekko näyttää mukavalta, se antaisi varmasti anteeksi myös hieman ylimääräisen tuossa vyötärön seudulla??

  43. Pitsiraitahousut! Kuulostavat ja näyttävät täyttävän täydellisten reissuhousujen vaatimukset.

  44. Pitsiraitahousut! Reissugarderobin vaikein osa on aina housut ja nuo kuulostavat täyttävän kaikki vaatimukset.

  45. Selkeen raikas tuo Isot solmut. Raitaa tulee (liian) usein valittua itselle, kun harvat kuosit nappaa. Tuota olisi kokeiltava kävisikö laittaa vaikka töihin, kun niissäkin kesästä paljon aikaa kuluu.

  46. Nanso on todella edukseen sun kuvissasi! Solmut-mekko vai Nekku-paita – vaikea valinta, mutta ehkä kuitenkin klassinen Nekku-paita.

  47. Musta pitsiraita mekko ja Nekku mekko olivat molemmat aivan ihania! Niissä olisi niin mukava viettää kesäpäivät läpeensä! -Pilvi

  48. Culottes-malliset Pitsiraita-housut ehdottomasti! Voiko noin mukavan näköisiä housuja olla edes olemassa? :)

  49. Suosikki on ehkä tuo Nekku-mekko, koska se vaikuttaisi täydellistä vaatteelta kesälomareissuille!

  50. Nanson uusi mallisto näyttää tosi kivalta. Erityisesti Pitsiraita- ja Nekkumekko kiinnostaisivat.

  51. Upeita kuvia! Vaatteiden suhteen oli vaikea valinta. Päädyin kuitenkin Nekku-mekkoon. Isot solmut taitaa päätyä myös kaappiin.

  52. Raitamekko! Minulla on ollut suunnilleen saman mallinen mekko monen kesän luottomekkona. Nyt on jo aika etsiä uusi tilalle, ehkä se voisi olla tämä! Viileämmällä säällä leggareiden ja pitkähihaisen kanssa (alle tai päälle!), helteellä sellaisenaan.

  53. Tuo isot solmut! Niin ihana!! Mahtava ja ajaton kuosi, täydellinen malli. Tämän ottaisin jos voisin!!

  54. Kaikki näyttivät tosi kivalta, mutta kyllä retroilusta innostuneena solmut mekossa näytti näin äkkiseltään kaikkein kauneimmalta.<3

  55. Kyn näin Nekku-mekon ensimmäisen kerran, ajattelin että tämä on saatava! Niin mun näköinen mekko.

  56. Siis apua miten upeita nuo kaikki ovat! Tuo ensimmäinen mekko,pitsiraita,taitaa kuitenkin olla se the mekko joka on varmaan käytävä kotiuttamassa!

  57. Isot solmut -mekko täyttää kaikki kesämekkokriteerini. Kaunis malli, kauniita kuvia :)

  58. Pitsiraitamekko tai -housut, mutta ehkä mekko, koska vuodenaika. Ihana yksinkertainen asu jossa on juju ja joka antaa tilaa stailaukselle!

  59. Musta pitsiraita on lemppari! Ihanan rennon näköinen ja heti tuli mieleen, miten monella tavalla sen voi yhdistää eri asusteiden kanssa!!

  60. Huh, olipas peukaloa kramppaannuttava rullaus alaspäin kommenttia jättämään
    suosikiksi yltyi myös minulle pitsiraitamekko sen monissa ominaisuudessa ja helppoudessaan. Solmut-mekko olisi myös easy valinta niin töihin kuin, kaupungille kuin kesärientoihinkin

  61. Suosikkejani ovat molemmat Solmut-mekot. Mustavalkoinen, monipuolinen, sopivan tyttömäinen, ajaton.

  62. Kauniit kuvat! Ihania ja näppäriä vaatteita.Solmut-mekko olisi näistä kenties mieluisin tällä hetkellä.

  63. Suosikkini on ehdottomasti pitsiraita-mekko. Näyttää ihanan rennolta ja huolettomalta.

  64. Pitsiraita-mekko, simppeli, sporttinen, mutta silti elegantti. Täydellinen kesän rennompiin rientoihin.

  65. Hyvältä näytttää Nanson tuotteet nykyisin. Nuorekkaita vaatteita ja jos laatukin on hyvää niin ehdottomasti näitä pitää käydä kaupasta hakemassa. Oma suosikkini on pitsiraita mekko! Peukut pystyyn että voittaisin -J-

  66. Pitsiraita-mekko ehdottomasti. Täydellinen kesävaate! Kiitos matkakuumeen nostattamisesta :D

  67. Olkaimeton Nekku on ihanin. Se on niin kesäinen ja kesämekkoja tarvisi kovasti lisää.

  68. Pitsit on ihania ja mekon malli täydellinen, mutta silti Nekku-mekko vie voiton kesäisellä tyylillään.

  69. Oi että, olen iloinen, kun olen sattumalta löytänyt sun blogin. Jutun luettuaan, ja samalla pannullisen vihreää aamuteetä juotuaan on sama fiilis, kun hyvää kirjaa lukiessa – olet saanut lahjaksi uusia ajatuksia.
    Inspiroivia kuvia ja tykkään, kun nostetaan esiin vaatteen monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys, kun haaveena on vielä jossain vaiheessa päästä prätkällä (ja rajallisella varustuksella) takaisin tien päälle. Nostan suosiksi Nekku-mekon :)

  70. Mekkotyttönä pakko vastata kuola suupielestä valuen, että Nekku- ja Isot solmut -mekot oli ihanimpia ja ne on varmaan pakko kituuttaa molemmat, kun ei osaa päättää, kumpi on ihanampi

  71. Pitsiraita mekko oli lemppari. Harvoin innostun näin vaatteista, mutta nyt löytyi kyllä monen monta must have -juttua. Kiitos siis tästä postauksesta, tämän rouvan kesävaatekriisi sai juuri helpotusta!

  72. Minäkään en ole vielä kokeillut culotteseja, mutta hyvältä näyttää! Eli ne olisivat mun valinta

  73. Isot solmut -mekko on suosikkini vaikka voisin kyllä ottaa kaikki, niin ihania vaatteita!

  74. Isot solmut mekko ihastutti :) – kuva, jossa ojensit jalkaa oli myös jotenkin poikkeuksellisen upea.

  75. Pitsiraita-mekko on ehdottomasti suosikkini! Se taipuu asusteita vaihtamalla tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  76. Oi, pitsiraita ehdottomasti! Kaftaani ehkä miellyttää silmää vielä enemmän, mutta mekkokin on ihana.

  77. Ihana tuo ensimmäisen kuvan pitsimekko sekä viimeisenä oleva raitamekko, joten jomman kumman nuista näkisin päälläni

  78. Voi, että miten upea kesämallisto, ottaisin kaikki mielläni, mutta nekku-mekko on ykkösuosikkini!

  79. Ihastuin. Helppoja, huolettomia, kauniita ja taskut… aah. Nekku-mekko olisi purjeveneelle just passeli kuten moni muukin kuvissa olleista asuista. Nanson verkkokauppakutsuu

  80. Pitsiraita ehdottomasti. Tässä lyhyemmässä on kauniimmat hihat ja pääntie kuin pitkässä. Ja mustana tietysti!

  81. Isot solmut -mekko, ehdottomasti. Olen vuosia haaveillut kesämekosta, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Nyt se taisi vihdoin löytyä, tuo menisi niin töissä kuin vapaallakin.

  82. Ihania! Mutta Pitsiraita mekko vie kyllä voiton. Monikäyttöiselle mekolle löytyisi niin tarvetta.

  83. Vau mikä tunnelma kuvista tihkuu! Suosikkilookki on nekku-paita culottes-housujen kanssa. Raitapaidasta tulee minullakin mieleen rento seitkytlukulainen kesäeleganssi.

  84. Kauniita kuvia, ihana tunnelma. ❤️
    Pitsiraita mekko olis ihana lisä niukkaan kesävaatekokoelmaani.

  85. Pitsiraitamekko tai saman kuosin housut olisivat mainiot, ehkä mustaa tunikaa löytyy jo kaapista joten housut!

  86. Nekku-mekko vaikuttaa täydelliseltä kesävaatteelta. Siinä yhdistyy monta asiaa, joilla pääsee suosikkivaatteekseni: mustavalkoiset raidat, paljaat olkapäät, huolettoman kaunis leikkaus ja polviin ylettyvä helma. Ihania kuvia, upea paikka ja säteilevä nainen mallina.

  87. Niin kauniita kuvia ja inspiroiva kilpailu teksteineen!
    Itse tykästyin eniten Pitsiraitamekkoon!

  88. Ooh, isot solmut -mekko on ihana! Niin mallinsa kuin kuosinsa puolesta. Hyvänä kakkosena tulee pitsiraita-mekko.

  89. Ihania kuvia! Voi mikä tunnelma kaikissa! Entisenä nokialaisena on huippua, että Nanso on päivittänyt tyyliään trikooyöpaitalinjastaan. Kurjaa on, ettei vaatteita enää valmisteta Nokialla tai edes Suomessa.
    Noista ylläolevista vaatteista ehdoton suosikkini on musta pitsiraitamekko, sellainen olisi mieletön lisä kesävaatteisiin, puistoon ja piknikille, terasille ja takapihoille!

  90. Nekku-paita täydentäisi omaa vaatekaappia kivasti! Ilahduttavaa, kun Nanso on kokenut uuden tulemisen.

  91. Nekku-teeppari on ihana! Kesäksi pitäisikin hankkia jokunen napakka t-paita töihin, tuo vaikuttaa potentiaaliselta yksilöltä :)

  92. Nekku -mekko ehdottomasti! Joka paikan mekko, näyttää hyvälle ja on varmasti mukava myös päällä :)

  93. Oi, nyt on kyllä nämä vaatteet niin minun makuuni. Ihastuttavin on kuitenkin tuo raidallinen Nekku-mekko.

  94. Mekkoja ei kaapistani löydy yhtäkään. Siksi ja kuvistasi päädyin pitsipaitamekkoon. Mekko näyttää juuri niin kauniilta kesään. Vaikka raidat on aina raidat.

  95. Isot solmut mekko taitaa joka tapauksessa päätyä kaappiini. Tai ei kaappiin, vaan kesähäihin, yöuinnille ja joka päivä päälle.

  96. Näähän on kaikki ihania! Päädyn kuotenkin Pitsiraita-mekkoon kaikessa nerokkuudessaan.

  97. Onpas paljon ihania mekkoja <3
    Valinnan vaikeudesta huolimatta Nuotti-mekko olisi huoleton ja monikäyttöinen, aamusta pikkutunneille asti edustuskelpoinen. Tällaisia mekkoja ei voi olla liikaa.

  98. Vau, hienot kuvat. Vaikea valinta olkaimettoman raitamekon ja pitsiraitamekonvälillä.. Mutta sanon että pitsiraitamekko

  99. Nekku-paita! Kesällä tarvitsee helposti yhdisteltävää, napakkaa ja fiiliksen nopeasti tyylikkääksi muuttavaa teepparia.

  100. Pitsiraita oli suosikki. Kuulostaa täydelliseltä kesän menoihin mökille ja kaupunkiin.

  101. Nekku-mekko ehdottomasti ❤️. Ihanan simppeli, ajaton ja monikäyttöinen! Myös auringonpalvojan unelma tilanteissa, joissa ei ihan uikkareissakaan voi tallustaa .

  102. Nekku-mekko on aivan ihana! Mustavalkoraitakuosin ystävälle aivan täydellinen.

  103. Isot solmut-mekko! Ihana mustavalkoinen,mutta tästä jos saisi yksivärisen tulenpunaisen version…

  104. Isot solmut ehdoton ykkössuosikki ja kaikki muut mekot heti voittajan vanavedessä

  105. Tosi vaikea valita pitsiraitamekon ja Nekku-mekon välillä. Molemmat tosi kivoja. Pitsiraita ehkä monikäyttöisempi. :)

  106. Onpas ihania! Suosikki on kuitenkin Pitsiraitamekko, sopisi joka paikkaan; rannalle, kaupunkiin jne.

  107. Pitsiraita-mekko miellyttää omaa makuani eniten! PS. noi kaikki sopii siulle tosi hyvin :)

  108. Kesäisiä ovat, matkalaukkuuni pakkaisin mekon, ehkä nekkumekko olisi valintani.
    Anskari

  109. Nekku -mekko olisi ihana kesäksi. Tarpeeksi siisti kaupungille ja sopii myös hyvin rannalle :)

  110. Noi Pitsiraita-housut on aivan ihanat <3 Itselläni on ollut hyvin samankaltainen ajatus culottes-mallisista housuista, mutta kerta toisensa jälkeen ne näyttävät kaikkien päällä niin ihanilta että taidan jo itsekin rohkaistua kokeilemaan niitä :D

  111. Oooh tuo ensimmäinen Pitsiraita-mekko!! Niin suloinen ja elegantti. Olisi täydellisen cool mekko rannalta terdelle. :)

  112. Isot solmut -mekko menee ostoslistalle! Upeita kuvia kyllä kaikista vaatteista, kaunis malli ja taitava kuvaaja.

  113. Pitsiraitamekko vaikuttaa täydelliseltä kuten myös lomapaikkanne! Kiva saada uusia ideoita tuleviin reissuihin

  114. Molemmat solmut-mekot ovat ihania! Ehkä tällaiselle puoltoistametriselle tuo lyhyempi malli on pukevampi.

  115. Tahtoisin pitsiraitamekon. Mulla on niin vähän vaatteita, että noloa on. Nanson vaatteissa on kiva olla vapaalla. Teen raskasta hoitotyötä ja siksi tarvitaan jotain näin ihanaa kampetta. T. Tuija

  116. Pitsiraita! Tosiaan tekee Nanson vähän mammaantuneelle imagolle hyvää. Ilman blogiasi ei olisi edes tullut mieleen tsekata Nanson mallistoja.

  117. Isot solmut -mekko, joka on monen muunkin suosikki. Kaikki yllättävän hyvän näköisiä. Nanso on uudistunut. Hyvä!

  118. Pitsiraitamekko <3 Molemmat versiot todella kauniita, holkkihihallinen ehkä valikoituisi omaan kaappiin. Uskomattoman kevyen kesäisen näköinen mekko, vaikka on täysin musta!

  119. Helt fantastisk mode- & reseblogg! Gillar alla modeller, varför det är omöjligt att välja en favorit, utan att prova plaggen själv! Speciellt intresserar mig piratbyxorna och klänningen med spetskant. Tack för en fin blogg om praktiska och snygga plagg!

  120. Oi, ehdottomasti Nekku-Mekko! Tuon täydellisempää raitamekkoa saa hakea pitkään.

  121. Nekku-mekko! Kesän huolettomuus ja tyylikkyys samassa paketissa! Ja näyttää niin mukavalta päällâ.

  122. Reikä-pitsi-mekko-tunika ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
    Siis, herrajumala tota S e i n ä ä !! Miten sen saisi mulle???! Pitääkö täältä ny lähtee tonne saarelle pelkästää tuijottaa sementtiseinää! Ehkä.

    Huh!
    nuuttan@hotmail.com

  123. Aah ihana tuo Pitsiraita-mekko!! Ja samaa kangasta (?) olevat housut, tuo kangas on ihanan kesäinen ja nuorekas :)

  124. Ehdoton suosikkini on isot solmut-mekko. Sen naisellinen malli viehättää. Lisäksi se käy asustamalla sekä arki- että juhlakäyttöön.

  125. Pitsiraita mekko nousee suosikiksi vaikka isot solmut mekko myös ah niin kovin kaunis. Tykkään näistä Nanson uusista mallistoista kovasti.

  126. Ihania ja tyylikkäitä kuvia! Ensimmäinen pitsiraita mekko oli kaikista mielekkäin.

  127. Nämä kuvat saa kyllä haluamaan ihan jokaisen vaatekappaleen. Mutta ehkä eniten tuon raitamekon <3

  128. Pitsiraita-mekko näyttää täydelliseltä kesävatteelta! Näissä kuvissa kyllä jokainen vaatekappale on jälleen edukseen.

  129. Isot solmut-mekko voisi olla sopiva minulle :). Kaikki ovat kyllä ihania sinun ylläsi!

  130. Onpas vaikea päätös! Ehkä näistä tuo Solmut-mekko. Tosin nuo ihanat uima-allas kuvat voivat vaikuttaa päätökseeni :D
    Pitsiraita mekkoa tai kaftaania tulisi varmasti kuitenkin käytettyä eniten.

  131. Ihania kuvia!
    Suosikki on pitsiraita-mekko. Harmillisesti oli oikea koko loppu verkkokaupasta mutta josko varasto vielä täydentyisi. Olisi täydellinen rento kesävaate!

  132. Vaikea valinta: Pitsiraita ja Nekku-mekot olivat ihanat, mutta valintani olisi kuitenkin Solmu-mekko. Ihanan kesäisiä kaikki!

  133. Aivan ihania kuvia! ☺☉
    Rakastuin Nekku-mekkoon Ai miksi? Valehtelematta omasta kaapistani löytyy jo 10 erilaista raitamekkoa ja toiset 10 raitapaitaa Kotiväen mielestä en varmaan tarvitsisi enää yhtään raitavaatetta lisää Koska olen nyt äitiyslomalla ja pikku neitiä vielä tulevana kesänä imetän, tulisi vaatteen olla ns.”helppo” imetysasu. Nekku-mekon yläosa on täydellinen juuri tähän.

  134. Suosikkini postauksen vaatteista on Pitsiraita-mekko, jonka monikäyttöisyys ihastuttaa. Verkkokaupasta löytyi kyllä toinenkin lempparimekon paikasta kisaava ehdokas, eli musta Raesokeri!

  135. aivan ihania kuvia, kaikki näyttää niin kauniilta. nanson vaatteet ovat kyllä nyt tehneet aivan uuden comebackin ja ovat myös saattaneet markkinointinsa nykyaikaan. voi kun vielä Tampereen myymälästä saataisiin houkuttelevan näköinen. lempparini on solmut-mekko, jonka ajattelin joka tapauksessa hankkia vaikka arpa onni ei suosikaan

  136. Kaikki yhtä ihania, mutta ehkä tuo Solmut-mekko vie voiton. Käy tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  137. Pitsiraita-mekko olisi täydellinen kesävaate. Mielettömät kuvat. Täytyi katsoa ne monta kertaa läpi.

  138. Ihana blogi ja todella herkullisia kesävaatteita:) Suosikkia oli vaijea monista hyvistä valita, mutta Isot Solmut mekko on ehdottomasti suosikkini, koska se tyylikäs ja naisellinen leikkaus !! Nyt tiedän minne lähteä ostoksille.

  139. Voi miten kauniita ovat. Ostin juuri Nansolta kauniin t-paidan itselleni. Jos arpaonni suo, niin Nekku-mekko olisi vaikean pähkäilyn jälkeen voittaja.

  140. Teet kyllä ihmeitä Nanson mummoutuneelle imagolle! Aivan mielettömän hienoja kuvia ja kaikkivaatteet näyttävät täydellisiltä. Oma suosikkini on raitamekko.

  141. Moi Stella! Ihanin on ehdottomasti style-selkäinen Isot Solmut-mekko, liekö vaikuttanut mallin siro poseeraus vai mekon leikkaus, mutta se on pähee!

  142. Pitsiraita joko mekkona tai housuina. Olen kesähousujen tarpeessa eli ehkä kallistun culottes-pöksyjen puoleen vaikka mekkokin on aivan ihana. Toisaalta tarvitsen myös kesämekon eli ehkä molempi parempi!

  143. Solmut-mekossa näyttäisi yhdistyvän molemmat kriteerini optimaaliselle kesävaatteelle: rentous ja omaa kroppaa imarteleva muoto. Tästä tykkäisin.

  144. Kun eivät nyt ilahduta mustat kolibrit puutarhassa niin paikkaisin tilanteen mustalla Lonna-mekolla ja pyrähtelisin sinne tänne.

  145. Isot solmut mekko, wau! En yleensä pidä kuoseista tai kellomaisesta helmasta mutta tätä haluaisin sovittaa:)

  146. Ihania! Solmut-mekko vaikuttaa lempparilta! Mulla on vastaavia malleja ollut Nansolta, tosi kivoja päällä ja monikäyttöisiä.

  147. Vau mitkä kuvat! Kaikki näyttää niin ihanilta! Valitsen ehdottomasti Pitsiraita-mekon.

  148. Olkaimeton Nekku-mekko on ihana seitkytlukulaisuudessaan, mutta omalle kropalle sopisi paremmin verkkokaupasta löytyvä lyhythihainen Nekku.

  149. Sä kyllä saat Nanson vaatteet näyttämään niin houkuttelevilta :O Haluan nämä kaikki!

  150. Huh huh Stella ja Jarno millaisia kuvia olette tehneet. Vangitseva tunnelma. Itse ottaisin mieluusti vaikka nämä kaikki mutta kun joku pitää valita niin ehkä tuo Nekku-mekko.

  151. Isot solmut-mekkoa olen kuolannut jo muutaman päivän, ihan täydellinen niin kesäiseen arkeen kuin juhlaankin!

  152. En kestä noita kuvia ja tunnelmia! WAU. Wau. Ja jos vaatteista joku pitäisi valita niin Pitsiraita-mekko on kyllä aivan must have.

  153. Isot Solmut!
    Täytyy sanoa, että näissä kuvissa olette saaneet vaatteet henkiin!
    Valitettavasti Nanson omat tuotekuvat (esim. juuri tuosta Isot Solmut – mekosta) eivät saa sukkia pyörimään, mutta ylläsi, huhheijaa miten houkuttelevia kaikki kuvien vaatteet ovat!
    Upeaa visuaalista tykitystä!

  154. Isot solmut -mekko! Siitä tulee mieleen mekko, jonka ostin aikoinaan ensimmäisillä palkkarahoilla.

  155. Pitsiraita-mekko on kyllä lemppari! Isot solmut-mekko näyttää supernaiselliselta, ihana siis! :)

  156. Voihan valinnanvaikeus, suosikkeja oli reikäpitsimekko ja viimeinen raitamekko. Kiitos mahdollisuudesta voittaa!

  157. Mahtava paikka kuvaamiseen! Upeat kuvat. Lempparini on pitsiraitamekko pohjepituisena, täydellinen lomavaate.

  158. Oi, juuri varattiin Kroatiaan loma ja katselinkin kesämekot läpi sillä silmällä. Nekku-mekko kolahti eniten ja sen ottaisin lomalle mukaan :)

  159. Nekku-mekko! Menin kyllä jo tilaamaan sellaisen, joten jos voitto osuisi kohdalle, niin pitäisi keksiä jotain muuta ihanaa. Valinnanvaraa näyttäisi ainakin olevan :)

  160. Ikisuosikki on kaikki raitapaidat. Mutta tuo mekko jossa nuo olkaimet menee selässä ristiin on todella kaunis ja ehdoton suosikki näistä :)

  161. Nyt on kyllä nanso upeasti osannut uudistaa tuotteitaan. Tai ainakin niiden esilletuontia – hyvä te!
    Suosikki? Kaikki! Mutta Nekku-mekko olisi kyllä ihana. Jos uskaltautuisi ekaa kertaa paljastamaan auringolle olkapäänsä …

  162. Uiui mitä kuvia ja asuja! Valinta oli vaikea, mutta Isot solmut-mekko kolahti koviten. Tyylikäs ja rento, niin naisellinen ja ne taskut.

  163. Ihanan raikkaalta ja monikäyttöiseltä näyttää tämän päivän Nanso! Montakin potentiaalista akuutin mekon puutteen helpottajaa bongasin, mutta Nekku-mekko nousi minun suosikikseni, tosin lyhythihaisena. Mageet kuvat :)

  164. Valinta on supervaikea, koska kaikki näyttää hyvältä mutta Isot solmut -mekko näyttää täydellistä kesäloma-mekolta jolla voi hengata rannalla, altaan äärellä ja ravintolassa yhtälailla :)

  165. Toi Nekkumekko ois täydellinen mun minimalistiseen garderoobiin! :)
    Ihana tunnelma kuvissa. Vau!

  166. Pitsiraitamekko tai- tunika, ostin juuri sandaalit , joissa salaman muotoisia reikiä mustassa nahassa, sopisivat täydellisesti yhteen!

  167. Oi mikä fiilis kuvista henkii. Pitsiraitamekko sopisi parhaiten tyyliini, mutta kylläpä nuo kaikki näyttää niin kauniilta.

  168. Vitsit, että tööttäätte maailmalle ihania kuvia ja tunnelmia! Pitsiraita mekolle taitaisi sydän sykkiä eniten :)

  169. Paljon kivoja ja helppoja vastteita! Mutta eniten jäi mieleen pitsitaita-mekko koska olen sellaisen tarpeessa. :) Tosi kiva juttu, kun ainakin omissa mielikuvissa Nanso on alkanut uudistaa imagoaan!
    Ja todella kauniita kuvia teillä, niinkuin​ aina!

  170. Siis niin makeita kuvia! Omaan tyyliini olisi tuo pitsiraita-mekko sopivin, joten sen puolesta peukut pystyyn :)

    Ihanaa kesää!

    • Hmm. Tuli vastattua kahdesti, kun ei eka viesti näyttänyt menneen ensin perille. Pahoitteluni! Ei ollut tarkoitus.

  171. Nekku-mekko näyttää ihanalta, valinta osuisi todennäköisesti siihen! Solmut-mekko löytyykin jo omasta kaapista ja veikkaan että se tulee olemaan yksi kesän eniten käytetyistä vaatteista!

  172. Pitsiraitamekko! Tykkään tuommoisista reikäkuoseista ja läpikuultavuudesta! Saattaisin ehkä valita valkoisen koska mulla on jo kauan kestänyt hitaasti mutta varmasti paheneva valkoinen kausi! (Valkoisille paidoille on kaapissa oma hylly :D)

  173. Sanon vaan, että sun yllä nää Nanson – vaatteet näyttävät upeilta. Ehkä pääsevät oikeuksiinsa? Jotain mitä ei, anteeksi vaan, voi sanoa heidän webbisivujen kuvista. No, livenä toki paras testata.

    Mutta ton Nekku-mekon kotiuttaisin heti, koska halterneck.

  174. Mulla on hyvin samansuuntaiset kriteerit lempivaatteiden suhteen :)
    Näistä suosikki on Nekku-mekko!

  175. Oh la laa! Nekku-mekko kiitos! Itselläni Nanson mekot on toimineet jo useita kesiä luottomekkoina, luv dem! Törkeen hienoja kuvia, jälleen kerran.

  176. Pitsiraita -mekko on ehdoton suosikkini! Ihanan keveän näköinen ja juuri sopivan mittainen. Tykkään. <3

  177. Nekku-mekko ehdottomasti! Näyttää semmoselta, jonka kanssa voisin opetella hihattomien mekkojen käyttöä ehkä vihdoin tänä kesänä.

  178. Sininen Lento-mekko tälle kaukokaipuusta kärsivälle, kiitos ! Linjakkaan ja kauniin mekon pitkät hihat piilottavat tatuoinnit töissä ja lämmittävät jälleen viilenevässä Helsingin säässä.

    • Solmut mekko on monikäyttöinen ja kivan näköinen….kaikki uutuudet tosi kivoja!

  179. Edellisen Nanso-postauksen innottamana tilasin itelleni heidän yövaatteitaan ja RAKASTUIN! Tuo musta Pitsiraita-mekko näyttää täydelliseltä lämpimien päivien, miksei iltojenki, vaatteelta <3

  180. Pitsiraitamekko kävisi kesäsuunnitelmiini, jotka sisältävät paljon rannalla makoilua!

  181. Oijoijoi mikä kuvasarja! Niin herkullinen! En osaa edes valita, mutta jos on pakko, ottaisin mustan reikämekon.

  182. Täydelliset kuvat. Nämä oli pakko katsoa läpi monta kertaa. Minulle tuo raitamekko, purrrfect <3

  183. Sillä tavalla on epistä,ettei saa sanoa kaikki.Ihan kuin olisi karkkikaupassa laarien äärellä ja vaan yhdestä sais kahmaloida….Kun kaikki on upeita,sanon randomina vaikka Pitsiraita.Ja ihanista ihanin on tuo sinun punottu hellehattu!Kaislaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.