STELLA HARASEK

Stella Harasek on Ruotsissa syntynyt, Australiassa kasvanut ja sittemmin helsinkiläistynyt kirjoittaja, valokuvaaja ja viestinnän ammattilainen. Stella – Notes on a life on Stellan rennosti ja rakkaudella luotsaama lifestyleblogi, joka keskittyy kaikkeen mikä elämässä on tärkeää. Kirjoittamiseen, kahviin, valokuvaukseen, koiriin, matkantekoon todellisiin ja kuvitteellisiin paikkoihin, musiikkiin, ystäviin, kenkiin ja siihen, mitä siitä kaikesta kannattaa ajatella.

Kysymykset, ehdotukset ja rakkaudentunnustukset voi lähettää osoitteeseen stella@stellaharasek.com. Kiinnostaako laajempi kaupallinen yhteistyö? Lue lisää Anno Mediasta ja lähesty sähköpostilla.

stella-vaaka-1PHOTOS BY JARNO JUSSILA

Stella Harasek is a writer and photographer who firmly believes home is where the record player is. Born in Sweden, raised on the beaches of Australia’s East Coast. Currently based in Helsinki, working as the author of one of the most established and popular lifestyle blogs in Finland. For questions, suggestions and other inquiries, email stella@stellaharasek.com.

Notes on a life is a scatterbrained scrapbook of important things such as music, coffee, shoes, books, going out, staying in, little dogs, summer storms, writing, finding the perfect pair of jeans, photography, getting more sleep and traveling to real and fictional locations.