STELLA HARASEK

Stella Harasek on Ruotsissa syntynyt, Australiassa kasvanut ja sittemmin helsinkiläistynyt kirjoittaja, valokuvaaja ja viestinnän ammattilainen. Notes on a life on Stellan muistikirja, joka pursuilee hetkiä, havaintoja ja valokuvia matkan varrelta. Sivuille mahtuu kaikki mikä elämässä on tärkeää: kirjoittamisesta kahviin, koiriin ja musiikkiin, valokuvaukseen, matkantekoon todellisiin ja kuvitteellisiin paikkoihin, ystäviin, kenkiin ja siihen, mitä kaikesta oikein pitäisi ajatella.

Parasta heti kahvin jälkeen on maailman koluaminen kamera kädessä. Stella on matkustanut vuoden 2017 momondo ambassadorina ympäri maailmaa yhdessä kumppaninsa ja työparinsa Jarno Jussilan kanssa.

Kysymykset, ehdotukset ja rakkaudentunnustukset voi lähettää osoitteeseen stella@stellaharasek.com. Kiinnostaako laajempi kaupallinen yhteistyö? Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista ja ota rohkeasti yhteyttä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

Stella Harasek is a writer and photographer who firmly believes home is where the record player is. Born in Sweden, raised on the beaches of Australia’s East Coast. Currently based in Helsinki, writing one of the most established lifestyle blogs in Finland and travelling around as momondo ambassador 2017 together with her partner, photographer Jarno Jussila.

Notes on a life is a scatterbrained scrapbook of important things such as music, coffee, shoes, books, going out, staying in, little dogs, writing, finding the perfect pair of jeans, photography, getting more sleep and travelling to real and fictional locations.

For bookings and other inquiries, please email stella@stellaharasek.com.