Spinning on that dizzy edge

Oppia ikä kaikki! En olisi ennen tätä päivää uskonut kuinka onnelliseksi voi tulla parista mustia lenkkareita. Mikäs tässä kaupungilla lorviessa, kun askel nousee ja happi kulkee. Syksyn paras sijoitus rennompaan elämään sanon minä.

2013-11-ruttopuisto-12013-11-ruttopuisto-82013-11-ruttopuisto-92013-11-ruttopuisto-10

Hoping my boyfriend won’t mind me sleeping in a new pair of sneakers. Wishing everyone a light-footed weekend.

Photos by Mikko Rasila

18 thoughts on “Spinning on that dizzy edge

 1. Heippa! Me oltiin juuri Ruttiksen liikennevaloissa, kun otitte kuvia! Metronoranssi muovikassi heilui mukana ;) hyvältä näyttää popot! Ja sinä, valokuvaaja sekä koirat.

  • Haha, kiitos! Olisit vilkuttanut! Juu, Stadiumin muovikassia on kovin vaikea olla huomaamatta marraskuisessa harmaassa, loistaa kirkolta kotiin.

 2. Kivoja kuvia, jälleen kerran. Kertoisitko vielä minkä merkkinen takkisi on? Kirpeitä talvipäiviä uusissa lenkkareissa toivottaa Anne

  • mietin ihan samaa, varsinkin kun enkunkielisessä on linkki : )) no joo, joskus vaan tuntuu, että varsinkin kaikki suosituimmat blogit ovat niin ns. ammattimaisia, että mitään ei bloggaaajan tarvitse hankkia ihan normihinnoilla…eli lähestytään sitä aikakauslehtimäisyyttä maksettuine juttuineen, josta kai blogihistorian alkumetreillä alunperin pyrittiin eroon..

   • Heh, puhun toki vain omasta puolestani, mutta kyllä minä marssin kauppaan siinä missä muutkin jos tarvitsen jotain.

  • Hei, kävelin Stadiumiin ja ostin. Maksoivat 119€.

   Kerrataanpa vielä: piilomainonta on Suomessa kielletty lailla. Kerron selvästi, jos olen saanut jotain ilmaiseksi tai jos juttu on toteutettu yhteistyössä jonkun kanssa. Lisään linkit merkkien, bändien, putiikkien ja tapahtumien sivuille ihan lukijoiden iloksi ja hyödyksi, riippumatta siitä olenko itse jollain tavalla hyötynyt ko. instanssista. Kumppanuusmarkkinointia tässä blogissa ei ole koskaan ollut, en siis hyödy millään tavalla siitä jos klikkaatte blogissa olevia linkkejä. Kerron kyllä, jos tilanne joskus muuttuu.

 3. Itseltä löytyy samainen pari. Elämä tuntuu kulkevan eteenpäin aivan eri tahtiin, kun jalassa on kengät, jotka saavat askeleet liukumaan aivan eri tavalla. :D

 4. Hyvä, hyvä, jatka tätä vain. Sillä se pimeä aika kuluu (ja keväällä on edelleen normaalikiloissaan, yritän samaa).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.