Two steps on the water

Viimeinen vuorokausi ennen kuin meri jäätyi. Kävelin aamutapaamisesta rannan kautta kotiin. Hain lisälämmikkeeksi toisen kaulahuivin ja paksumman pipon, herätin koirat peiton alta, patistin kämppäkaverin toppakenkiinsä ja pakotin koko kärttyisän konkkaronkan ulos. Horisonttiin asti höyryävä meri sai kummasti kiukun katoamaan. Rantakahvilasta haettu kahvi auttoi myös.

2014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-012014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-022014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-032014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-042014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-052014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-062014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-072014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-082014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-092014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-102014-01-stellaharasek-helsinki-merisatamanranta-11

There’s a winter wonderland just around the corner from our front door. And yes. My roommate is wearing a twig on his head. His dog might be to blame. Or then again, it could just be fashion.

KATE BUSH – HOUNDS OF LOVE

15 thoughts on “Two steps on the water

 1. Like a pet owner, you may put your dog to work assisting you to shed weight.
  Last but not least, your vegetarian weight loss plan should also include getting quality sleep and
  consume adequate amount of water for proper
  hydration, so that you can detox optimally and lose weight
  effectively as a vegetarian with half the effort and time.
  Here’s another question, would you order the same
  food you order in the drive-thru that you would order if you had to park and
  walking into the restaurant, order in person.

  • Kaivopuiston lähettyviltä, Merisatamanrannasta ja Eiranrannasta. Suosittelen retkeä sinnepäin kun olet kulmilla, kaunista on kaikkiin vuodenaikoihin!

 2. Pakko kommentoida.
  Huiii! Kun olet taas napannut upeita kuvia! Ja tuon hyvän olon voi aivan aistia. Onnellinen olo minullekin, kiitos ja ihanaa talvea toivottaa tätykkä pohjan periltä :)

 3. Kiitos kauniista blogista, tuo piristystä harmaipaankin päivään! Kysymys: Muistan nähneeni Velvet Underground banaani-taulun pariinkin otteeseen kuvissasi, osaatko neuvoa mistä sellainen on mahdollista hankkia? Löytyykö Helsingistä vai pitääkö lähteä internetin ihmeelliseen maailmaan etsimään? Seinälläni on banaanitaulun mentävä aukko.

  • Hei Iina, kiitos, kiva kuulla että tykkäät! Hmm, Velvet Undergroundin juliste taisi tarttua mukaan joltain ulkomaanmatkalta. Olen kehystänyt sen itse. Uskoisin, että noinkin klassikkokuva löytyy helposti internetin ihmemaasta, aloita vaikka osoitteesta http://www.allposters.com.

 4. sun kuvat ovat kyllä todellista sielunruokaa, melkein itkettävän kauniita. Onneksi itsellänikin on vain muutaman minuutin kävelymatka kotoa merenrantaan, sen luonnon oman terapeutin luo <3 ja mäykytkin on toki söpöjä :)

  • Tuo muutaman minuutin kävelymatka merenrantaan on kyllä asia, josta olen kiitollinen melkein joka päivä.

 5. Aah, ihania kuvia! Hienoa, että raahasit ulos nekin, jotka eivät ulkoilulle aluksi niin lämmenneetkään. Vähintäänkin ihmisulkoilijat olivat varmasti jälkikäteen iloisia punaisista poskista ja isosta d-vitamiiniannoksesta. Ja onpa mahtavaa huomata, että Mikolla tosiaan on hanskat, vaikka sitä vähän taannoin epäilinkin ;) Ja että oikein jonkun antenninkin löysi pipoonsa kuin pisteeksi i:n päälle, huippua!

  • Ihmisulkoilijat kiittivät, kyllä! Eikä koirakaksikkoakaan harmittanut puuterilumessa pyöriminen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.