Luonnonkosmetiikkaa (hyvään hintaan)

Aurinkoa perjantaiaamuun! Muistutukseksi kiinnostuneille, että koodilla STELLA2016 saa 15% alennuksen luonnonkosmetiikan verkkokauppa Naturelle.fi:n koko valikoimasta (poislukien May Lindstromin tuotteet) 15. toukokuuta eli tämän viikon sunnuntaihin saakka. Jos peilikaapissa on puutteita tai huvittaa kokeilla jotain uutta, nyt on hyvä hetki hankinnoille. Vinkkejä löytyy myös jutusta, jonka kirjoitin tovi sitten meikkipussin suosikeistani.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-32016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-5

Niin, ja kiitos kaunis vielä kaikille Naturellen arvontaan osallistuneille. Arpaonni osui tällä kertaa nimimerkeille Linsku, Mari Vee ja Tarja. Onnea ja iloa! Palaan teille pikaisesti sähköpostitse asiaan.

Kuvat Jarno Jussila

5 thoughts on “Luonnonkosmetiikkaa (hyvään hintaan)

  1. Voi ei missasin alekoodin :( Mutta jäin pohtimaan, että mahdoinkohan ehkä olla yksi voittajista vai oliko kyseessä joku parempi-tuurinen kaima :D Kävin taannoin Naturellen sivuilla surffailemassa ja onpahan herkkukauppa. Joku tilaus kyllä lähtee, ainakin seerumimeikkivoide lienee pakko hankkia. Ihanaa viikonloppua!

  2. Ihanaa hehkuttaa kun arpaonni suosi kerrankin!

    Voin yhtyä kiitoksiin vinkeistä sillä tilasin oitis Hyntin peitevoiteen ja kulmavärin, jotka ovat huippuhyvät! Menee ihan kärkeen. RMS tuotteita minulla onkin ja ovat hyviä. Nuo täydentää kivasti Kjaer Weis meikkejä. Onneksi on nykyisin mistä valita sillä huippuja on paljon. Vinkkinä hyvän kivipuuterin etsijöille, että Hyntin kivipuuteri on ihan paras. Sopii meikin korjailuun eikä jätä pakkelimaista pintaa. Myös Hyntin silmänrajauskynä ja luomivärit ovat hyviä. RMS:n luomiväreistä Lunar ja Magnetic ovat ihanat. Samoin RMS Master Mixer on ihana. Käytän sitä luomille, huuliin ja sipaisen kevysti poskiluun yläpuolelle.

  3. Innostuin kirjoituksestasi ja tilasin ryppyvoidetta ja tuote valonhohdetta :) Jälkimmäisen käyttö on vielä hieman hakusessa, mutta ryppis tuoksuu tehokkaalle ja tuntuu mukavalta iholla. Kiitos vinkistä :)

  4. Hei kiitos vinkeistä, tilasin noita RMS:n purnukoita ja oon tykännyt kaikista! Iisejä käyttää, kaunista jälkeä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.