SOKERIADDIKTI PALAA RIKOSPAIKALLE

Hei kiitos kaikille teille taannoiseen Oral-B:n arvontaan osallistuneille herkkusuille! Arvatkaa vaan tuliko hirveä sokerihimo kommenttejanne lueskellessa – jouduin hakemaan pussillisen tuoretta lakuja selvitäkseni niistä läpi. Ne Fazerin uudet lakupussit ovat muuten niin hyviä, että niissä on pakko olla jotain huumetta.

2016-06-15-stellaharasek-oralb-1

Otin sitten lyyrisen muotokuvan hammasharjastani, sillä se näyttää aika lystikkäältä tyypiltä. (Anni on antanut sille nimen, mutta jätettäköön se tässä yhteydessä nyt kertomatta, sillä sähköhammasharjani on erään tuttavani lapsen kaima enkä ole varma ilahtuisiko tuttava tästä sattumasta.)

Kohtaamme aamuisin ja iltaisin, vietämme yhdessä muutaman kiireettömän minuutin. En halua enää elää ilman noita hetkiämme, sillä hampaani ovat puhtaammat kuin koskaan. Se taitaa johtua paitsi sähköhammasharjani tehosta myös sen älystä, sillä se pitää huolen siitä, että maltan harjata riittävän kauan enkä paina liian kovaa. Kunpa kaikki laitteet toimisivat näin mutkattomasti.

2016-06-15-stellaharasek-oralb-2

Niin, se tärkein eli arvonta! Palkintonahan oli tuo samainen purukaluston pelastaja, jota itsekin käytän, eli Oral-B PRO 7000 White SmartSeriesin sähköhammasharja, jonka voitti nimimerkki Riksu. Onnea ja iloa! Olen sinuun pikaisesti yhteydessä sähköpostitse.

2 thoughts on “SOKERIADDIKTI PALAA RIKOSPAIKALLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.