Vielä ehtii Roomageen

Hei kiinnostuneille muistutukseksi, että alennuskoodi Roomageen on voimassa vielä helmikuun loppuun eli tänään iltana ja huomenna! Jos ihmettelet nyt mistä tuo muija horisee, luepa juttu, jonka julkaisin tovi sitten siitä kuinka lempikauppani muutti Telakkarantaan ja tarjoilee hengästyttävissä puitteissa vintageaarteita, sisustusinspiraatiota ja sydämentykytyksiä. Kaikille sisustuksen, designin ja vanhan tavaran ystäville ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Telakkarannan jylhien rakennusten keskellä.

Kivijalkamyymälä on virallisesti seuraavan kerran auki vasta torstaina, mutta pikkulinnuilta saamani tiedon mukaan putiikkiin on juuri saapunut pakettiautollinen uusia herkkuja, joita siellä lähipäivinä puretaan, joten teinä kokeilisin onneani ja olisin Kimmoon yhteydessä kysyäkseni onko paikalle mahdollista päästä piipahtamaan vielä tiistain aikana kun 15% alekoodi on voimassa. Hmm… Saatanpa tehdä samoin itsekin. Verkkokauppa toki palvelee 24/7, joten siellä ehtii vielä hyvin ostoksille, vaikkei paikan päälle pääsisikään.

Ja niin, se skaba! Kiitos kaikille osallistuneille, teitähän oli vaikka ja kuinka. Olen tosi iloinen, että vanhat aarteet kiinnostavat ruudun silläkin puolen. Sadan euron lahjakortin voitti nimimerkki Emma Wilde, onnea ja iloa tuhat kiloa. Tarkkailehan sähköpostiasi, palaan sinulle pian asiaan.

Roomage – Vintage interiors
Telakkarannan Konepajahalli
Telakkakatu 6, rakennus 24, Helsinki
To-pe 14-18, la 11-15

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

4 thoughts on “Vielä ehtii Roomageen

  1. HOLYYYYYYY FUCKKKKK en ole ikinä voittanut missään näissä lahjakorttiarvonnoissa! Olipa ihan erityisen kiva tiistain piristys, kiitos Stella arvonnasta! Minulla onkin tuo kommentissa mainitsemani ostos vielä noutamatta, joten voisinkin siinä samalla silmäillä josko lahjakortille löytyisi heti käyttökohde. Olipa todella kiva viikon aloitus :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.