KILPAILUN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää Stella Harasek. Arvontaan osallistutaan Stella Harasekin blogissa, jossa vastataan julkaisun esittämään kysymykseen. Osallistumisaika on 27.12. – 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse 16.1.2019 mennessä. Voittajien nimet voidaan julkaista myös Stella Harasekin Instagram-tilillä.

Arvonnan palkintona on Elisa Viihde -sovellus + Aitio 6 kk (arvo 71,4€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täysi-ikäisiä ja joilla on luottotiedot kunnossa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Piilotettuja, poistettuja tai muutoin puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsinki, 27.12.2018.