KILPAILUN SÄÄNNÖT

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Järjestäjä
Finnair Oyj, Tietotie 9, 01053 Finnair, Suomi (jäljempänä järjestäjä).

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävässä yrityksessä tai sen sidosryhmissä. Kilpailuun voi rekisteröityä vain kerran.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 10.6.2015– 24.6.2015 klo 24.

Palkinnon arvonta
Palkinnon voittaja valitaan arvalla niiden henkilöiden joukosta, jotka ovat liittyneet Finnair Plus-jäseniksi 24.6.2015 klo 24 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Henkilö itse vastaa siitä, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).

Palkinnot
Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 100 000 Finnair Plus -palkintopistettä. Pisteet oikeuttavat esimerkiksi Finnairin Euroopan meno-paluu palkintolentoihin kahdelle. Maksettavaksi jää vain verot ja viranomaismaksut. Palkintopisteiden käyttömahdollisuuksista lisätiedot osoitteessa finnair.fi/plus.

Kuinka osallistua kilpailuun
Kilpailuun voi ottaa osaa liittymällä Finnair Plus-jäseneksi 24.6.2015 mennessä Stella Harasekin blogissa olevan linkin kautta.

Ei ostopakkoa
Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.

Palkintoa koskevat ehdot
Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu keskiviikkona 30.6.2015 klo 16 mennessä. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

1 thought on “KILPAILUN SÄÄNNÖT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.