KILPAILUEHDOT

Voittaja saa momondon kautta lennot, arvo max. 150€, jotka voittajan tulee löytää momondoa käyttämällä. Voittajan tulee etsiä palkintobudjettiin sopivat lennot ja lähettää varausehdotus sekä oma nimi, osoite, skannattu kopio passista ja sähköposti osoitteeseen feedback@momondo.fi päivämäärään 30.11.2017 mennessä. Sähköpostin otsikko tulee olla ”Stella Harasek -blogikisa -lentovaraus”.

Matkustusaika voi olla koska tahansa vuosien 2017-2018 aikana. Kun momondo on vastaanottanut kaikki tarvittavat asiakirjat, momondo tekee varaukset voittajan puolesta. Jos osa voittajan varauksista ei enää ole saatavilla ja/tai ehdotettujen varausten kokonaishinta ylittää palkintosumman hintavaihteluiden vuoksi, momondo ja palkinnon voittaja neuvottelevat vaihtoehtoisista varauksista. Jos voittajan matkan kokonaiskustannukset ovat alle 150 euroa, yli jäävää palkintosummaa ei siirretä voittajalle käteisenä.

Voittaja on vastuussa kaikkien sellaisten palkintoon liittyvien ylimääräisten kustannusten maksamisesta, joiden ei ole erikseen mainittu sisältyvän palkintoon, mukaan lukien tapauksen mukaan viisumimaksut, viestintäkustannukset, kuljetus lentokentille ja lentokentiltä, ylimääräiset majoituskustannukset, elinkustannukset, käyttöraha, vakuutus ja muut satunnaiset menot.

Voittaja on vastuussa lentoihinsa liittyvien muutosten tai peruutusten aiheuttamista kuluista. Palkinnon tarjoaja ei ole vastuussa voittajasta. Vakuutus ei sisälly palkintoon. Palkinnon tarjoaja kehottaa voittajaa ja hänen vierastaan ottamaan matkan ajaksi kattavan matkavakuutuksen. Palkinnon tarjoaja ei ole vastuussa lentojen peruuntumisesta ja kehottaa sen vuoksi voittajaa varmistamaan, että otetut matkavakuutukset kattavat peruutukset.