One sleepy Sunday

Lähipiirissämme elää teoria, että Luna tuntee kaikki universumin salaisuudet ja tietää vastauksen jokaiseen maailman kysymykseen. Teoria tulee kyseenalaistettua niinä hetkinä kun nääppä kävelee muina neroina puistossa päin lyhtypylvästä tai syö kotona sängyn alta metsästämiään pölypalloja kuin ei olisi nähnyt oikeaa ruokaa kuukauteen. Mutta niinä päivinä siihen on helppo uskoa, kun neito viettää koko sunnuntain peiton alla, havahtuu unistaan vain hetkeksi ja katselee suoraan silmiin levollisena kuin pieni lempeä sfinksi.

2013-09-stellaharasek-lunathedog-sleepysunday

You know what they say, learn from the best. So kids, this is how you spend a lazy Sunday. Stay in bed. Don’t get up no matter what. If something exciting happens, someone will surely wake you up to let you know. 

4 thoughts on “One sleepy Sunday

  1. No niinpä, tuosta pitäisi ottaa mallia :) Mikä raukeus!

    Ja lyhtypylvästörmäilystä tuli mieleeni, että elimmepä mekin ajan, jolloin oikeasti luulin koiraamme sokeaksi, kun se monella lenkillä kulki ihan pokkana yhtä postilaatikkoa päin. Tai siis tolppaa, missä laatikko oli/on kiinni. En voinut uskoa, että se ihan muuten vain olisi toikkaroinut. No, sokea se ei ole, mikä on tullut moneen kertaan todistettua. Niin tarkasti se havainnoi kaikki lastemme mikroskooppisen pienet esineet, kuten helmet, paljetit, legot ym. Kun niitä yrittää ottaa äijältä pois, tämä älykkö nielaisee ne turvaan. Huoh. Ja hei, tämä rotu sentään mainittiin juuri jollain listalla koiramaailman älykkäimmäksi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.