It’s Berlin, baby

Yhteistyössä Lufthansan kanssa toteutettu viimeviikonloppuinen matka Berliiniin oli niin tehokas irtiotto arjesta, että on kestänyt koko viikko palata takaisin siihen. Matkasta on vielä luvassa montaa juttua ja kuvaa, mutta sitä odotellessa viime tingan vinkki: Gallery Helsinki-Berlinissa on tarjolla vielä muutama lentolippu taiteen ystävälle, joka haluaa edestakaisen lentolipun hinnalla hakea kotiin taideteoksen, jolla on tarina. Nopeat syövät hitaat.

2013-09-stellaharasek-galleriahelsinkiberlin-lufthansa-12013-09-stellaharasek-galleriahelsinkiberlin-lufthansa-2

Just a pic or two from Gallery Helsinki-Berlin. A few tickets are still available for those in need of a quick getaway – and maybe a piece of artwork to bring home. This post is part of a campaign in co-operation with Lufthansa.

2 thoughts on “It’s Berlin, baby

    • Herrasmieskuvaajalle kiitos kuvasta, se on kyllä kiva! Päällä ei oikeastaan ole mekko, vaan pitkä hihaton silkkipaita, jonka alla on hame. Silkkipaita on hankittu kesän alennuksista Urban A:sta, merkkiä en valitettavasti muista, voin tsekata kun pääsen vaatekaappini ääreen. Mutta Urban A:sta voi kurkata ja kysellä, jos kiinnostaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.