Saari kutsuu

Ah! Lähdemme tänään ystävien spontaanista kutsusta minilomalle saaristoon. Käymme matkan varrella kaupassa ostamassa jotain grillattavaa ja huristelemme satamaan, josta meidät noukitaan veneen kyytiin. Koska olen optimisti, pakkaan aurinkorasvan ja bikinit, mutta olen samalla sen verran realisti, että pakkaan myös villapaidan, kuoritakin ja sateenkestävät kengät. Suomen kesä ei ole viime päivinä varsinaisesti hellinyt meitä, mutta ihan sama, aion sääolosuhteista huolimatta ottaa saareilusta kaiken irti.

Kaivoin saaripäissäni esiin kuvia viimekesäiseltä retkeltämme Estholmeniin, ne olivat näköjään unohtuneet arkistoihin. Taitaakin olla ensimmäinen kesä viiteen vuoteen, kun emme ole varanneet Estholmenia omalle porukalle. Energia on alkanut salavaivihkaa suuntautua enemmän pohjoiseen sen jälkeen kun aloitimme Lappi-projektimme, mutta onneksi saaristo ei katoa mihinkään – ja kivaa, kun näitä pikkuretkiä putkahtaa suunnittelemattakin eteen.

Mitäs teillä on viikonloppuna ohjelmassa?

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

8 thoughts on “Saari kutsuu

  1. Voe juku. Tunnustus: Löysin tällä viikolla tämän bloginne ja oon koukussa. Ihmettelen vaan, etten ole aiemmin törmännyt tähän. Toki on mennyt monta vuotta, että blogien seuraaminen on ollut vähäistä. Moni suosikkini lopetti ja itsekin oon ihan laiskistunut blogisaralla. Mutta ihanaa: on kuin olisi löytänyt passelin kesäkirjan, jota ei malta päästää käsistä. Naureskelen noille laiturikuville. Ihana saarikesätunnelma teillä siellä! Toivotaan, että sää lämpenee. Vaikka aivan sama, lähden nyt uimaan ja saunomaan.

    • Hei ihanaa Anne kun olet löytänyt tiesi tänne, tervetuloa! Kelikin näyttää lämpenevän hissuksiin, mutta nautitaan nyt jokatapauksessa, kesä on kesä sateellakin xxx

  2. Nää saaristokuvat on ihanimpia! Mä niin tunnen tuon lämpimän ja rosoisen kallion jalkojeni alla ja kuulen laineiden loiskeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.