Pinnan alla

Terveiset tropiikista! Tänään olen enimmäkseen katsellut maailmaa merenpinnan alapuolelta. Maisemat ovat melkoiset. Niitä ilmeisesti ihaili myös meduusa, jonka kanssa ajauduin törmäyskurssille… Hups. Ehkä olin vastaantulevien kaistalla.

2015-02-02-stellaharasek-dive

Kuva on otettu vedenkestävällä ja iskunkestävällä eli STELLAN-KESTÄVÄLLÄ kameralla nimeltä Nikon 1 AW1, jonka sain lainaan kevään reissuja varten. Harjoitukset jatkuvat huomenna, lisää kuvia luvassa myöhemmin.

Suuremmilta haavereilta vältyttiin, ellei siksi lasketa äkkirakastumista kolantalaiseen koiraan, joka nukahti jalkojeni juureen illalla. Mikko, mahtuisiko meille vielä yksi karvanaama?

10 thoughts on “Pinnan alla

  1. Yhdenkö koiran vain?! Joko vierailit Lanta Animal Welfarella? Uskomaton paikka, jonne viimeiset lomaroponsa lahjoittaa ilolla, mutta sydän särkyy kun kertakaikkiaan ei kykene tuomaan kokonaista laumaa koiria ja kissoja mukanaan oikeaan kotiin.

    • Meillä jäi nyt Lanta Animal Welfare väliin ihan juuri siitä syystä, että molempien sydän olisi särkynyt.

  2. Ou nou, miten mahtava kuva, siis ihan superhieno!!

    Ja meillä haaveillaan (tai minä haaveilen), että meillekin tulisi kolmas karvanaama. Toisen russelimme sisar synnytti eilen 5 pentua ja en tiedä miten ihmeessä pystyn menemään katsomaan niitä varaamatta yhtä. Järki sanoo ei, koska kahden kanssa vielä ulkoilut ja muut sujuvat näin kerrostalo-olosuhteissa ja onhan se muutenkin ihan hullu idea, mutta kun….

  3. Mäkin haluan tollasen kameran! Neuvoppas nyt päättämätöntä, jos saisit valita mihin lähteä valmistujaismatkalle 40 muun kummajaisen kanssa kahdeksi viikoksi budjetilla 2000 – 3000 €, minne menisit? Ajankohtana helmi- tai maaliskuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.