Paluu arkeen (ihan kohta)

Viikon pituinen pyrähdys aurinkoon on vilahtanut aivan laittoman nopeasti! Helmikuinen Helsinki ja paluu arkeen häämöttää jo horisontissa. Onneksi on niin kova ikävä Juno-koiraa, ettei harmita. Okei, vähän on ikävä poikaystävää ja kämppistäkin. Kyllä kotiin on kiva tulla ja hyvä niin, siitä tietää että on ihan kelpo elämä.

2015-02-04-stellaharasek-headinghome-2 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-3 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-4 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-5 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-6 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-7 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-9 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-10 2015-02-04-stellaharasek-headinghome-12

Viimeinen kuva huvittaa: lempiginini ja lempipuuroni siinä sulassa sovussa rinnakkain (olkoonkin, että pullo on tyhjennetty ja toimittaa tätänykyä maljakon tehtävää). Tasapaino, se on taitolaji.

Vielä muutama hetki auringossa ja sitten nokka kohti pohjoista.

12 thoughts on “Paluu arkeen (ihan kohta)

 1. Tervetuloa kotiin. Voin kuvitella, että koirilla, poikaystävällä ja kämppiksellä on ollut sua kova ikävä. Toivottavasti sait reissusta paljon hyvää mieltä, rentoutumista ja kauniin rusketuksen.

 2. Ihana muoto noissa sitruunoiden takana sijaitsevissa pulloissa! Tiedätkö, onko sellaisia vielä mahdollista kotiuttaa jostakin? :)

  • Moro Liina, tarkoitatko noita lasipulloja? Olisivatkohan Granitista aikoinaan hankitut, kurkkaappa sieltä!

 3. Minkä kokoinen sun Pernille Corydonin rannekoru on, 6 vai 6,5 cm? Mä tilasin itselleni tuota pienempää kokoa. Nyt mietin, pitäisikö vaihtaa suurempaan kokoon, kun se avonainen osa on niin leveä, että korun putoaminen vähän pelottaa. Isomman koon voisi puristaa tiukemmin kiinni.

  • Moro Milja, hmm, luulen että pienempi koko, mutta mittaan kohta ja palaan asiaan.

 4. Mä oon vähän kateellinen tuosta teidän keittiöstä! Ja astioista. Ja Anton&Antonista.

  Ja viikostasi auringossa. Tosin mainittakoon, että Turussakin vilahti aurinko viime viikolla kerran. Että eipä tässäkään valittamista. (Eipä.)

  • Siis onko Turussa paistanut aurinko viime viikolla VAIN kerran? Olen järkyttynyt. Minä kun luulin että se loistaa loilottaa siellä yhtenään.

 5. Hei! Aivan mahtava x-tarjotin (?), mistä olet sen hommanut?
  Teillä on tosi ihana keittiö muutenkin :)

  • Moro Anni, tarjotin on hankinta parin vuoden takaa Pia Wallénin verkkokaupasta. Samoja olen nähnyt myytävän Kruununhaassa sijaitsevassa sisustuskaupassa nimeltä Olkkari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.