Koukussa bageleihin

Yksi syy lisää asua Kapteeninkadulla: minuutin matkan päässä sijaitseva Brooklyn Cafe, joka myy Viiskulmassa kaupungin parhaita bageleita (olkoonkin, että kilpailijoita ei ole mahdottoman montaa). Koiraystävällinen kahvila, jossa puhutaan paksua amerikkaa, soitetaan Yann Tiersenia, keitetään vahvaa kahvia ja myydään lämpimiä bageleita niin mukaan kuin pisteltäväksi poskeen paikan päällä – pakko rakastaa. Nimim. vakavasti koukussa kalkkunabageliin.

2013-11-stellaharasek-brooklyncafe-12013-11-stellaharasek-brooklyncafe-22013-11-stellaharasek-brooklyncafe-32013-11-stellaharasek-brooklyncafe-4

Lukijakunnan naisia kiinnostaa ehkä tieto, että kahvilan omistavat newyorkilaiset siskokset, mutta jostain syystä siellä on aina töissä vaan hyväntuulisia nuoria miehiä.

Recommending Brooklyn Cafe for locally roasted strong coffee and the best bagels in town.

24 thoughts on “Koukussa bageleihin

 1. Eikä, oon jo pitkään miettinyt että toi paikka on pakko mennä kurkkaamaan jossain vaiheessa ja nyt kun on vielä yhden lempibloggaajan siunaus paikalle niin on vielä pakompi pakko!

 2. Ihania tunnelmia! Just näitä kaipaa tähän pimeyteen. Tuotti niin mielihyvää välittömästi tuo vahva kahvi ja bagelit plus ihana kahvila. Pakko käydä joskus!

 3. uuhhh näyttää niin hyvältä, et on pakko saada namibagelia pikasesti! asuin kesän arizonassa ja en syöny siellä mitään muuta ku bagelia ja suomes oon kaivannu tota herkkua niin paljon! aahhhh mmm

  • Juu, ei täällä liikaa bageleita myyviä kahviloita ole – enemmänkin mahtuisi, mutta onneksi on Brooklyn. Ja Pirkan seesamibagelit, joita myydään neljä hintaan 1,40€ Pietarinkadun K-Kaupassa.

 4. Minäkin olen käynyt kahvilassa vain kerran ja kas – siskokset olivat itse paikalla. Ihana paikka, jossa voi kuvitella olevansa New Yorkissa.

 5. Minä olen käynyt Brooklyn Caféssa tasan kerran, ja silloin sattuivat juuri siskokset myyjiksi, hahaa. :) Hyvä niinkin. Bagel oli herkullista ja tila sympaattisen pikkuruinen.

  • Aaa! Käyn siellä useamman kerran viikossa enkä ole vielä kertaakaan onnistunut bongaamaan sisaruksia paikan päältä. Taitavat viettää aikaa enemmän Brklyn Bakeryn puolella muutaman korttelin päässä (vinkkinä, siellä puolestaan myydään cupcakeseja ja muita leipomoherkkuja).

 6. Voiko paikkaan koukuttua ilman, että edes käy siellä tai asuu lähimaillakaan koko kaupunkia? Tai no, hittojakos kyselen, taisin koukuttua jo pelkkien kuvien perusteella. Täytyy pitää mielessä jos ikinä satun niille kulmille eksymään.

 7. Joey doesn’t share food.
  Blink and you’ll miss a revolution.
  Six different ways inside my heart.

  Ihan parhautta nämä otsakkeet. Kiitos kaunis.

  • Haha, huippua että arvostat! Lähes kaikkien juttujeni otsikot ovat lainauksia biiseistä, elokuvista tai kirjoista. Tägään aina artistin, elokuvan nimen tai kirjailijan jutun alle, siitä näkee mistä lainaus on peräisin.

   • Joo, se siinä hauskaa onkin. En lue niitä tägejä kuin vasta jos en millään muista että mistä. Tuo “Revolution” on ihan paras, enkä olisi ilman apua tiennyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.