Kap Looks goes to town

Stella, Best style blogger of the year by Gloria magazine & Mikko, fashion photographer.

2013-11-stellaharasek-mikkorasila-kaplooks-photobyliisajokinen

We’re both wearing our favorite gray sweatpants, a chunky scarf from Acne and rubber boots. The rubber chicken dog toy sticking out of the plastic bag is color-matched with Mikko’s wellies. Currently we’re inspired by a concept called “luovuttaneet heterot”, something a friend of ours mentioned when she saw us walking the dogs. It’s an eclectic mix of grunge, head-to-toe gray minimalism and couldn’t-be-arsed. 

Photo by Liisa Jokinen, the brilliant mind behind street style blog Hel Looks

25 thoughts on “Kap Looks goes to town

 1. Pingback: Haluatteko tietää miltä huono hiuspäivä näyttää? | Nelliinan vaatehuone

 2. Hahhahhahhaaaa! Kiitos tästä! Nyt on huumori kohillaan ja Hel Looks konsepti on onneksi tuttu (enpäs ole pitkään aikaan sitä selaillutkaan), niin tästä irtoo triplasti enemmän hymyä! En naura teille, tyyli on kunnossa ja ennen kaikkea mukavuus sekä käytännöllisyys, mutta kaiken kun voi esittää niin monella eri tavalla, niin nyt kyllä sattui napakymppi. Heheheheheheheeeeeeeeeeeeeeee.

  • Kapteeninkatu kuittaa, että kyllä meillekin saa nauraa, mekin nauretaan (ja epäilen, että Liisakin, ainakin salaa ihanaan Balmuirin huiviinsa).

 3. Haa!
  Nyt osu omaan nilkkaan! Minäkin olen “luovuttanut hetero”, ei voi muuta sanoa. Yritän kuitenkin vielä pitää pientä hajurakoa “popedaheteroihin”, ihan niin pitkälle ei saa päästää itseään luisumaan.

  • AHAHAHA! Samaa mieltä. Kiitos tästä uudesta upeasta ilmaisusta, se valjastetaan välittömästi käyttöön.

 4. Kyllä te muodin ammattilaiset olette liikuttavan huvittavia :) En ole varmaan mitään kuvaasi katsellut yhtä monta kertaa ja yhtä huvittuneena kuin tätä. Vähän kyllä mietin, sopisiko Alkon muovipussi tuohon lookiin paremmin ;) Eivätkä noi mäykkylit mitään häpeä, rinnat rottingilla ylpeilevät huumorintajuisilla omistajillaan :D Vai mitenköhän se nyt olikaan, öh…

  • Köh. Eipä tähän voi muuta lisätä kuin että kyllä me Alkossakin käytiin, sen jälkeen kun tämä kuva otettiin.

 5. Ja koiraneidit katsovat selvästi kiusaantuneen näköisinä pois päin, jottei heitä vain luultaisi samaan porukkaan kuuluviksi.

 6. Huutonaurua tähän! :D Luovuttaneet heterot -konsepti osuu nyt kyllä naulan kantaan, itsekin hiippailen usein samantyylisessä lookissa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.