Syysinspiraatiota Samujilta

Katselen silloin tällöin Samujin syysmallistojen videoita viime ja toissa elokuulta: sielun- ja silmänruokaa, josta tulee selittämättömän onnelliseksi. Tekee mieli keittää teetä, avata ikkunat ja tuulettaa koti, pestä pellavalakanoita, kaivaa kaapista kaikista paksuin villatakki ja polkea pyörällä rantaan.

 

Melkein kirjoitin silittää lempimekko, mutta pyyhin sen pois. En usko, että Samu-Jussi Koski haluaa olla vastuussa siitä, että kämppäkaveri ja poikaystävät toimittavat minut varmuuden vuoksi hoitoon, kun kuumemittarin lukemat eivät selitä hetkellistä hulluutta. (Poikaystävä löysi viime viikolla talouden silitysraudan pinttyneen pölykerroksen alta siivouskaapista: ai teillä on tälläinen!)

Fall inspiration from Samuji.

4 thoughts on “Syysinspiraatiota Samujilta

  1. Minä rakastan pyykinpesua ja inhoan silittämistä. Se on yliarvostettua puuhaa. Mutta jooooo, tavallaan voisi olla kiva silittää lempimekkoa kynttilänvalossa rauhallisena koti-iltana… Ja saattaahan se olla totta, että vaatteet on kauniimpia sileinä.

    • Pyykinpesu on ihanaa, mutta silittäminen kyllä ihan vihoviimeistä hommaa. Tuo kynttilänvalo-skenaario kuulostaa kauhean kivalta, mutta olen ihan varma, että tuikkaisin vaan lempimekkoni tuleen, kun huitoisin raudan kanssa liian lähellä liekkiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.