Mökkimuija

Mökkieleganssini kulmakivet viime viikonlopulta: repaleiset lempifarkut ja kaikki kaapin muhkeat villavaatteet ripustettuna yhtäaikaa päälle. Näytin vähän kodittomalta ja nauratti, mutta enpähän palellut! Välillä kuljin ympäriinsä myös pukeutuneena peittooni, täysin toimiva asuste sekin vähän lämpimämpiä kevätkelejä odotellessa. Rentoa viikonloppua ruudun sinne puolelle, otetaan iisisti ja hengitellään tätä alkavaa huhtikuuta. Siitä tulee hyvä.

2016-03-31-stellaharasek-ontheroad-kuv-jarnojussila-12016-03-31-stellaharasek-ontheroad-kuv-jarnojussila-22016-03-31-stellaharasek-ontheroad-kuv-jarnojussila-32016-03-31-stellaharasek-ontheroad-kuv-jarnojussila-42016-03-31-stellaharasek-ontheroad-kuv-jarnojussila-52016-03-31-stellaharasek-ontheroad-kuv-jarnojussila-6


SECOND FEMALEN VILLATAKKI* & HUIVI* DOTS
FWSS:N VILLAPIPO BEAM
PILOTTILASIT RANDOLF ENGINEERING
SOLKINILKKURIT VAGABOND
NAHKAREPPU KIRPPISLÖYTÖ
REPUSTA PILKOTTAVA PYYHE MATKATULIAINEN
FARKUT IKIVANHAT
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

22 thoughts on “Mökkimuija

 1. Oi, mikä reppu! Mikseivät kirppisjumalat voi olla minunkin puolellani, että tekisin moisen löydön!? Entinen reppuni meni rikki, enkä ole vieläkään löytänyt toiveitani (tai vaatimuksiani) täyttävää uutta yksilöä. Ymmärsin tilanteen vakavuuden, kun lähtiessäni reissuun jouduin pakon edessä kaivamaan jostakin kaappien kätköistä ykkösluokalla käyttämäni dalmatialaiskuvioidun repun. :D

  • Oi ei! Mäkin jouduin kyllä hakemaan tuon repun Berliinistä asti, joten ehkä sunkin pitää vähän reissata sen oikean perässä? Dalmatialaiskuvioitu reppu kuulostaa kyllä upealta, ei varmana ole kellään samanlaista!

   • Varmastikaan ei! Se on kaikessa huvittavuudessaan joko jäätävä rumilus tai ihan törkeän siisti. Haha, oma mielipiteeni saattaa kallistua enemmän rumiluksen puolelle. Täydellisen yksilön metsästys siis jatkuu – ehkä jopa reissaten!

    • On olemassa myös konsepti nimeltä “niin ruma, että se on hieno”. Toki ymmärrän, jos haluat tilalle jonkun freesimmän tapauksen ;) Metsästysonnea!

 2. No joo.. kieltämättä matkalainen vapaalla :DD mutta, mitä välii?!

  Kävin muuten Dotsissa, ja enemmän kuin rakastumsita ensikäynnillä! Nyt vien sinne lauman serkkujani ostoksille!! Siitä liikkeestä tulee tänä vuonna jotain isompaa…se väreili siellä enteilevästi ilmassa. Ja, yksi syy on siellä oleva ihan uusi huippu-ihminen ♡

  Aloitan nyt ens viikolla pukeutumisneuvojan konsultointiopiskelut, ja Dots jää kyllä asiakkaideni listalle!

  Rentoo viikonloppuu!

  • Hei mahtavaa, onnea opinnoista ja ihana kuulla, että tykkäsit Dotsista! Siellä on just remppa valmistunut ja uusia kuvioita vireillä – oon ihan samaa mieltä siitä, että huippujuttuja on tänä vuonna tulossa. Ihanaa viikonloppua Helsinkiin xxx

 3. Meidän porukoiden mökki on kaukana Ilomantsissa saakka, joten sinne ei ihan ex-tempore tule lähdettyä. Ja sitten kun lähdetään niin perillä ollaan se viikko putkeen, vähintään. Tykkään mökkeilystä JOS on kiva keli ja voi touhuta ulkona kaikkea, mutta valitettavan usein tilanne on se “2 astetta ja vesisade”-tyyppinen, jolloin joutuu nököttämään pienessä mökissä joskus päiväkausia. Not my cup of tea, niin sanoakseni. Nyt olen nuohonnut omaa terassia kesäkuntoon, mukavaa hommaa ja sään pettäessä pääsee helposti sisätiloihin puuhastelemaan jotain muuta. Moni sanoisi että “ota siellä mökillä kirja käteen ja lue/tee käsitöitä” ym., mutta valitettavasti olen luonteeltani sen verran levotonta sorttia, etten kovin pitkää pätkää kerrallaan jaksa moista. Kotona on kiva kun hommia löytyy sekä ulko- että sisätiloissa.

  Ihana muuten toi sun pipo. ♡ x

  • Joo, viikko vietettynä mökin sisällä voi olla kyllä aika pitkä aika. Paitsi jos on takka, pino tosi hyviä kirjoja ja koira rapsuteltavaksi… Hmm.

   • Takka löytyy, samoin koira. Ja jos ei jaksa lukea, niin tokihan voi aina ottaa vaikka kevyet puolen (eli kolmen) tunnin päikkärit.

  • Voih, kengät ovat ikivanhat, varmaan kuuden tai seitsemän vuoden takaiset – pahoittelen!

  • Oli mulla takkikin, kuviin se ei nyt sattunut kun liikuskelin auton ja sisätilan välillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.