Aamiaisterapiaa

En vielä päässyt purkamaan otoksia viikonloppuiselta Vihreän talon visiitiltä, mutta niitä odotellessa löysin arkistojeni kaoottisista kätköistä kuvia viimevuotiselta reissulta samaan osoitteeseen. Uskon vakaasti, että ihmisen pitäisi ihan yleisen hyvinvointinsa nimissä vähintään muutaman kerran vuodessa syödä aamupalaksi pannukakkuja ja huuhtoa ne alas kuohuvalla. Taidankin toteuttaa tämän tulevana viikonloppuna Lontoossa, kun pääsen Himmun pöydän ääreen. Sen verran harvoin nähdään, että kokonaisessa viikonlopussa yhdessä on todellakin aihetta kilistelyyn.

2016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-12016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-22016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-42016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-52016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-62016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-72016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-82016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-92016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-102016-03-29-stellaharasek-vihreatalo-12

Kuvat viimekeväiseltä matkalta.

14 thoughts on “Aamiaisterapiaa

 1. Oi sä pääset jo kevättä tuoksuttelemaan.. (Himmu vielä tärkeämpi) <3
  Aika tavalla kade.. Kelpaisi Lontoo -tai mikä vaan?- mullekin :)

  • Hehehee =D Aamun piristysfotoja
   En meinannu mitenkään hahmottaa tuota toista nakkia, josta vain nenää näkyvissä, vilttihapsujen välistä, hih ;)

  • Joo, ihanaa päästä nuuhkimaan sekä Himmua että kevättuulia! Huippuviikonloppua sinnekin xxx

 2. Oi, kuohuvaa ja pannukakkuja, nam! Ensi viikolla on syntymäpäiväni, ehkä vihjaan tämän synttäritoiveeksi tuolle kanssaeläjälle. ;) Niihin voi hyvin yhdistää perinteisen synttäriaamupalani, jäätelön.

  Kauniit muuten nuo skumppalasitkin! Ja koirat. Ja kaikki. Taas. ♥

  • Oi! Todellakin vihjaat! Jäätelö sopii yhtälöön paremmin kuin hyvin. Onnea jo etukäteen xxx

 3. Iiik miten ihanat koirakuvat! Nuo nenät viltin alla, ja pikkuiset kuonot kiinni ikkunassa! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.