Mustaa (ja ripaus hopeaa)

Jos en keksi aamulla mitään muuta, turvaudun mustaan. Pillifarkut, silkkipaita, arkikelpoiset korkkarit ja hyvä takki on resepti, joka ei petä. Ei voi mennä pieleen, vaikka pukeutuisi pimeässä – jokainen Suomessa asuva tietää, että niitäkin aamuja on. Joskus pimeyden syy voi olla vuodenajan sijaan se, ettei ole saanut vielä silmiään tiirikoitua auki.

2016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-1

Harmaat hapsunilkkurit ovat yhdet eniten käyttämistäni kengistä, kauniit ja silti käytännölliset. Ne toimivat hyvin kokomustan kaverina: hapsut tuovat kokonaisuuteen keveyttä ja liikettä.

2016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-22016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-3

Tykkään kulkea villakangastakeissa juuri tähän aikaan vuodesta. Ne pääsevät oikeuksiinsa, kun tuulettomina päivinä tarkenee talsia takki auki, tukkimatta huivilla kauniita kauluksia ja olkapäälinjaa. Napakka villa pitää lämpimänä, vaikka olisi vielä koleaa. Olen sanonut tämän varmasti sata kertaa aiemminkin ja sanon sen taas: hyvällä takilla on ihmeitä tekevä vaikutus. Se ryhdistää olemuksen, tekee askeleesta pidemmän ja piirtää vartalon ääriviivoista vahvat ja virtaviivaiset.

2016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-42016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-52016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-6

Kuvissa vilahtavat Edbladin hopeakorut ovat merkin LAB-mallistosta, koelaboratoriosta, jossa Hans Edblad taivuttelee tahtoonsa uudenlaisia materiaaleja ja muotoja. Tykkään hulluna niiden keveydestä, ovat iholla lähes aineettomat. Tukholman ulkosaaristossa syntyneen Edbladin koruja myy Helsingissä Dots, mutta kiinnostuneille vinkiksi, että nopeat syövät hitaat. LABissa syntyy useimmiten rajoitettuja eriä, jotka ovat myynnissä vain lyhyen ajan.

2016-03-22-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-7

VILLAKANGASTAKKI* BOOMERANG
EDBLADIN KORUT*, STYLESNOBIN NILKKURIT* & MOS MOSHIN FARKUT* DOTS
SILKKIPAITA FILIPPA K
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

20 thoughts on “Mustaa (ja ripaus hopeaa)

 1. Hei Stella! Nyt hämmennyin. Sivusi yläreunassa oleva Terapiatalon mainos sai karvani pystyyn. Nämä “ammattilaiset” lupaavat kuun taivaalta teksteissään, vaikka taustalla on vain hyvin lyhyitä kyseenalaisia koulutuksia. Suurin osa heistä ei ole edes psykoterapiakoulutusta käyneitä, heistä kenelläkään ei ole psykologin koulutusta. Oikea, laillistetun psykologin antama keskusteluapu on se, millä esimerkiksi noihin sivuilla kuvattuihinkin ongelmiin tartutaan eettisesti ja ammattimaisesti. Sivuilla eritellyt terapiasuuntaukset ovat psykologisia terapiamuotoja, eivät kaikkien lyhytkurssilla napsittavaksi suunniteltuja hienoja sanoja. Tällainen on vaarallista.
  Ymmärrän, että nämä ovat sekavia, mutta ottakaa ihmiset asioista selvää! Teillä on oikeus vaatia itsellenne oikeaa palvelua. Itse laillistetun psykologin pohjakoulutuksella työskentelevän psykoterapautin kanssa työskennellessäni sain vasta aidon avun siihen, mitä hain. Muu on vain mukavaa leppoista keskustelua, oikean ammattilaisen hinnalla.

 2. Mäkin puollan takkeja ja viinejä :).
  Kalliksi tuli taas lukea blogiasi, sillä oli pakko käydä hakemassa korut eilen Dotsista… siis muun muassa. Kiitos blogista ja hyvää pääsiäisen aikaa!

  • Haha, ihana kuulla että löysit kaikkea kivaa! Kiitos sulle kun luet ja samoin ihanaa pääsiäistä xxx

 3. Jarskin blogissa on todella hienoja sun ottamia kuvia, miksei niitä näy täällä ollenkaan? Ois hauska nähdä niitä enemmänkin!

  • Hmm, en ole jotenkin saanut aikaiseksi julkaista niitä, ehkä olen vähän ujostellutkin niiden kanssa. Korjataan asia pian!

   • Hah, tämä kävi Jarskin blogissa vakoilemassa. On kyllä hienoja kuvia ja onhan sulla osa noista ollut omassakin blogissa. Ymmärrän, ettei halua laittaa kaikkia samoja kuvia. Mutta ehkä paras oli se Jarskin blogin kuva missä se näyttää astuvan varpaillaan ja tasapaino on ihan luonnoton. Mahtava kuva, en tiedä miten se on otettu. :D

    Ja ihana toi sun lettikampaus!

    • Oon mäkin käynyt Jarskin blogissa vaklaamassa niitä, mutta sulla on varmasti vaikka kuinka paljon lisää kuvia siellä omissa arkistoissa. Vilauta jo vähän :D

     • Haha, ai joo, nyt ymmärsin. :D Mä vaadin siitä ihanasta ja viisaasta kissasta lisää kuvia. Vaikka mäykyt on tietty myös ihania.

     • Ooh, kissakuvia onkin kovalevyllä vaikka kuinka, pitää kaivella niitä sieltä.

  • Se on kyllä superkaunis. Villaa on suurimmaksi osaksi, voin tarkistaa tarkat materiaalitiedot kunhan pääsen kotiin.

 4. Hyvältä näyttää. Se on totta, että hyvä takki voi pelastaa huononkin päivän. Tai hyvä kahvi, tai viini.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.