Peilikuvan piristykseen

2016-03-22-stellaharasek-dandy-kuv-jarnojussila-3

Freesimmästä peilikuvasta kiinnostuneille muistutukseksi, että Viiskulmassa palveleva Hiushuone Dandy ja Vaasankadulle auennut Fine & Dandy tarjoilevat kampaamo- ja kauneushoitolapalveluitaan superkivaan kaverihintaan maaliskuun loppuun saakka. Taikasanalla STELLA irtoaa 20% alennus päivisin välillä klo 10-15 kuun loppuun asti, ja koodi toimii sekä soittamalla että verkkosivujen kautta tehtyjen varausten yhteydessä.

Kuvat Jarno Jussila

9 thoughts on “Peilikuvan piristykseen

  1. Hienoja hiuksia on taiottu kamppiksen tiimoilta täällä Tarkkiksen Dandy:ssa ainakin. Vielä pari tehokasta päivää jäljellä uusiutua kevääseen! Ja hyvältä näyttää Stella tuo suorakin tukka, kivaa vaihtelua. :)

  2. Meen nyt kokeileen kanssa 30.3 klo 13 ja näiden kaikkien kolmosten saattelemana tulee takuulla hyvää jälkeä! :D Vähän kyllä jänskättää kun on liian pitkä aika viimeisestä kokemuksesta. Mutta, pakko tähän pärstään on jo vaihtelua saada! Uh.

  3. Iso kiitos tästä kamppiksesta! Moooonta vuotta olin pohtinut, että Sumilla näyttäis olevan samanlaatuinen tukka kuin itselläni, varmastihan hän osaisi leikata tän tukan… Ja sinne jäi 40cm kampaamon lattialle! Suosittelen kaikille kikkarapäille!

  4. Hei kiitti muistutuksesta! Miten tää aika kuluukin tälleen :o Nimim. 4 kk edellisestä kampaajakäynnistä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.