Under cover of the street

Vuosia vanha paljettitakki on tehnyt rytisevän paluun elämääni! Pakkasin sen tänään mukaan kuvauksiin, kun kuviin kaivattiin jotain kimaltavaa. Kun puin sen kuvausten jälkeen pellavaneuleen ja farkkujen päälle lähtiessäni kotiin, tajusin että niitä se on koko ajan odottanut – koruttomia arkivaatteita, joiden seurassa se saa loistaa.

2014-04-stellaharasek-onthestreet-012014-04-stellaharasek-onthestreet-022014-04-stellaharasek-onthestreet-032014-04-stellaharasek-onthestreet-04

Sequin jacket Filippa K, leather bag Samuji, black heels by Acne from Gaudete.

KINGS OF LEON – USE SOMEBODY

30 thoughts on “Under cover of the street

 1. vink vink, noi pullot on muutenkin ihania, teen niihin simaa, likööriä ym. ja annan lahjaksi; kaunis etiketti vaan päälle ja kiertoon…

  • En tehnyt sitä itse, mutta sen kiepsauttanut kampaaja sai sen näyttämään kovin helpolta ;)

 2. Hello! Ite oon käynyt ostamassa Lorinaa keskustasta Sokoksen S-marketista. Parempaa limsaa saa kyllä hakea kaukaa :-)

 3. Tuo paljettijakku… Törmäsin siihen joskus vanhassa blogissasi ja googlailin interwebin läpi löytääkseni sen jostain. Eipä tullut enää vastaan, oli joka paikassa loppuunmyyty. Pöh. Harvinaisen hieno jakku. :)

  • Harmi! Niitä ei tosiaan tainnut tulla Suomeenkaan kuin muutama kappale myyntiin.

 4. Heippa Stella!

  Ajattelin vinkata, Lorinaa löytyy Helsingistä, läheltä Ullanlinnaa, ainakin Kasarmikadun S-marketista. Monessa muussakin kaupassa olen törmännyt kyseiseen pulloon.

  • OOOOOOH! No tämä tieto pelasti just päivän – kiitos. Se on meidän lähin isompi marketti.

  • no ei siihen elitismiäntarvita, että yli 200 km:n päässä sijaitseva kohde on kaukana :D. itse asun muutaman kymmenen kilsaa lähempänä, mutta aion silti jatkossakin hoitaa kauppa-asiani ei-niin-kaukana ;)

  • Pirkkalaan on Helsingistä kahden tunnin matka, sinusta on elitismiä ettei jaksa lähteä sinne saakka limuostoksille? Näkemyksensä kullakin!

 5. HEI!!! MISTÄ LORINA??? Tampesterista ja Hämeenlinnasta ei enää löydy ja haluaisin sitä tyttären yo-juhliin alkoholittomaksi vaihtoehdoksi…

  • Voih, sain Lorinan mukaan ystävältä. Mutta myyntipaikat kiinnostavat minuakin, joten selvittelen – huutelen kun olen viisaampi!

  • Moro! Lorinaa on näkynyt ainakin joku aika sitten Veskan (Pirkkalan) Citymarketissa, kurvaas sinne katsomaan vieläkö olisi jäljellä. :)

     • Niin ja siis kiitos Stella tästä jutusta! Mullakin on paljettijakku jumittanut rekillä iät ja ajat kun se on tuntunut liian överiltä mihinkään, mutta vinkistäsi tajusin että jatkossa yhdistän sen just näin. Saanee käyttötunteja ainakin enemmän kuin ennen.

     • Hei huippua, että jutusta oli iloa! Todellakin, paljetit kannattaa yhdistää rentoihin arkiasioihin, siten niistä häviää turha juhlavuus.

    • siis se Pirkkalan Veska, minä kun asun taas siellä suunnalla…
     ehkä on elitismiä ajaa Hauholta Helsinkiin hakemaan limsaa, mut kukapa ei haluaisi tyttärensä juhliin parasta…

     • Kyllä juhlia varten voi aina nähdä vähän ekstravaivaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.