Say goodbye on a night like this

Pitkän ja kolean kevään jälkeen tuntuu hullulta miten vähillä vaatteilla iltakävelyllä yhtäkkiä tarkenee: lyhyt aukilepattava villakangastakki, lököttävät farkut, ohut pellavapaita ja Balmuirilta saatu kashmirhuivi, joka on niin pehmeä että tekisi mieli asua sen sisällä. Melkein asunkin, jos totta puhutaan. Ja nahkaiset nilkkurit ilman sukkia! Ilmiselviä kevään merkkejä, oikeastaan kesän, sillä Turussa oli päivisin niin lämmin, että ulkona tarkeni t-paidassa. Ooh! Auringosta elävän aussin on kovin helppo hymyillä.

2014-04-stellaharasek-eveningwalk-turku-012014-04-stellaharasek-eveningwalk-turku-022014-04-stellaharasek-eveningwalk-turku-032014-04-stellaharasek-eveningwalk-turku-042014-04-stellaharasek-eveningwalk-turku-05

One happy girl wrapped in a new scarf warm enough to use as a blanket.

THE CURE – A NIGHT LIKE THIS

11 thoughts on “Say goodbye on a night like this

  1. Kesäkesäkesä!! <3 (Ja huomenna kuulemma viilenee, prkl..)
    Ooksä käyny Australiassa sen jälkeen ku muutit sieltä pois? Tekiskö mieli mennä? Tai siis varmaan nyt minne vaan "tekis mieli" matkustaa, mut jos et oo vielä menny ni miks et? Tai siis..äh. Sori jos kysymykset on vähän tökstöks, tai liian yksityisiä utelevia, mut alko vaan kiinnostaa. :)

    • En ole! Olisin kyllä halunnut ja haluaisin yhä. Reissu olisi vaan pitkä ja kallis, ei ole vielä kertaakaan ollut yhtäaikaa sekä tarpeeksi rahaa että aikaa. Niisk. Joku päivä kyllä.

      • Mistä sekin johtuu et noi kaks asiaa, aika ja raha, ei tunnu oikein koskaan mahtuvan samaan viikkoon, kuukauteen tai edes vuoteen… Mutta kyllä nekin palaset vielä loksahtaa, sit vaan kamat kantoon ja menoks!

    • Veljelläni on, kun syntyi siellä. Minulla on Suomen ja Saksan kansalaisuus. Olisi sen Australiankin kansalaisuuden saanut, jos olisi joskus tarvinnut. Asuimme siellä 10 vuotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.