Meikkipussin suosikit

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää arvonnan

Kirjoittelen harvakseltaan kosmetiikasta – kuulemma liian harvoin. Siksi kenties saankin paljon kyselyitä siitä mitä meikkipussistani löytyy. Olen tehnyt tovin yhteistyötä luonnonkosmetiikan verkkokauppa Naturellen kanssa ja sen tiimoilta olen löytänyt viime aikoina monta uutta suosikkia. Nyt onkin siis loistohetki raottaa tätä salaisuuden verhoa, kun on ajankohtaista sanottavaa aiheesta!

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-1

Taidattekin tietää, että meikkaan arkisin vähän, jos ollenkaan. Laiskana kiinnostaa ennen muuta helppous: meikit on saatava naamaan muutamassa minuutissa, koska kärsivällisyys – ja taidot – eivät riitä mihinkään monimutkaiseen. Olen myös nirso: kun meikkaa vähän, jokaisen tuotteen täytyy toimia. Iholta rullaantuvat voiteet ja varisevat ripsivärit lentävät välittömästi roskiin.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-2

Tykkään arkisin (ja oikeastaan muulloinkin) luonnollisesta lookista. Haluan, että iho näyttää iholta, hyvältä ja hehkuvalta, mieluummin kuulaalta kuin mattapintaiseksi puuteroidulta. En halua olla photoshopattu versio itsestäni, vaan elävä, hengittävä ja kuten Kirsikka sanoisi, fresh. Meikin ei tarvitse olla näkyvä, sellainen että siihen kukaan kiinnittää huomiota. Sama kuin vaatteissa: minä tahdon loistaa, vaatteideni ja meikkini ei tarvitse.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-3

Tärkeysjärjestys meikkaamisessa on:
1. Hyvät kulmat, koska ne tuovat kasvoihin ryhtiä. Jos en ehdi mitään muuta, meikkaan kulmat, koska se tekee minusta vahvan ja voittamattoman.
2. Varjot piiloon silmien alta, sillä mikään määrä unta ei vie mustia silmänalusiani pois. Rakastan vieläkin edesmennyttä Olivia-lehteä siitä, että toimitus julisti  viime vuonna mustat silmänaluset trendikkäiksi. Olin kerrankin muodin huipulla! Toivottavasti tuo trendi jatkuu yhä.
3. Hiton hyvä iho. Minulla on onnekseni meikittäkin hyvä iho, joten tämän kohdan voi skipata, jos on kiire tai laiskuuskohtaus.
4. Jos on aikaa taikoa ihosta tasaisempi, on aikaa myös poskipunaan. Olen tajunnut sen merkityksen vasta viimeisen vuoden aikana. Ihan aavistus poskipunaa tekee koko ilmeestä paljon freesimmän ja elävämmän – varsinkin talvikuukausina, kun kasvoissa on vain yksi väri ja se on harmaa.
5. Musta ripsiväri piirtää katseen esiin. Jos oikein panostan, piirrän vielä rajauksen tai levitän koko luomelle jotain nudesävyä – päivään vaaleaa, iltaan tummempaa.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-4

Naurattaa aina kun puhutaan juhlameikistä – ihailen niin paljon naisia, jotka osaavat loihtia itselleen ihania juhlalookeja! Itse meikkaan juhliin aivan samalla tavalla kuin arkisinkin, lisään vain silmämeikin määrää: pari ylimääräistä kerrosta ripsiväriä, mustemmat rajaukset. Ennen tein aina sumusilmät, nyt on alkanut kiinnostaa yksinkertaiset mustat kissarajaukset – siinä on jotain 70-lukulaisella tavalla simppeliä ja seksikästä.

Mennäänpä niihin tuotteisiin! En käytä näitä kaikkia samaan aikaan tai joka päivä, vaan sekoittelen ja sovellan tilanteen mukaan. Joskus vain jotain, silloin tällöin enemmän.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-52016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-6

Juuri Naturellen valikoimiin saapuneen Hynt Beautyn kulmaväri on täydellisen värinen ja muutenkin täydellinen, sillä sen levittäminen siveltimellä on helppoa, nopeaa ja lähes tunarivarmaa. Se piirtyy pehmeästi ja sillä on siksi melkein mahdotonta mennä pieleen. Tuntuu, että kulmakynistä irtoaa aina liian terävää jälkeä ja vaikka kuinka olisi varovainen, päätyy näyttämään siltä, että on piirtänyt itselleen ihan uudet kulmakarvat. Kulmaväristä on käytössä ruskeanharmaa sävy Taupe, joka toimii uskoakseni melko monelle luonnollista ilmettä tavoittelevalle.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-7

Amerikkalaista Gressaa on tainnut moni kosmetiikan ystävä odottaa Suomeen jo kauemmin. Merkin Minimalist-meikkivoideseerumi oli pakko ottaa kokeiluun ihan vaan siksi, että ystäväni Katja on hehkuttanut sitä niin paljon. En ihmettele enää yhtään miksi. En tykkää paksuista meikkivoiteista, annan mieluummin ihon epätasaisuuksien (kieltäydyn käyttämästä sanaa virhe) näkyä kuin pakkeloin ne piiloon. Nyt ei tarvitse enää tehdä kompromissia, sillä Minimalist peittää kaiken aivan parilla pikkutipalla. Ohut kerros riittää tekemään ihosta tasaisen, ja mikä parasta, puteliin pakattu seerumi on – Katjan sanoin – ihoa hoitava vitamiinipommi. Iho näyttää nopeasti levitetyn kerroksen jälkeen terveeltä ja hehkuvalta silloinkin kun se ei herätessä IHAN ollut sitä.

Saman merkin Lumiere-pigmenttiseerumi tarjoaa sekin sekä värin että suojan. Olen käyttänyt sitä poskilla ja huulilla, tykkään sen superohuesta koostumuksesta, joka sulaa ihoon. Oranssiin taittava Amelie on suosikkisävyni, se on kevääseen ja kesään ihan ykkönen: näyttää raikkaalta pikkuhiljaa päivettyvällä iholla. Todella riittoisa tuote kuten meikkivoideseerumikin, kun ihan mitättömillä pikkutipoilla pärjää.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-8

Hyntin kulmavärejä voi käyttää myös silmärajausten tekemiseen – siksi omistan sen sekä ruskeana että mustana. Mustalla värillä saa siveltimen avulla nätit kissasilmät, onneksi on tullut aikoinaan sen verran maalattua että sivellin pysyy kädessä.

Sitten on nuo samaisen merkin rajauskynät, joiden päässä on rajauksen häivytykseen tarkoitettu työkalu. Ei tarvitse tehdä kuten minä ennen: häivyttää sormin ja sen jälkeen huomata, että tuli häivyttäneeksi väriä samalla vähän poskeen, otsaan ja valkoiseen t-paitaan. Hups.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-9

Hyntin peitevoiteen teho tuli todistettua kertalaakista, kun pikkutippa riitti peittämään ranteeni pikimustan tatuoinnin! Eipä tarvitse varmaan sen enempää vakuutella, että peittää kyllä ne mustat silmänalusetkin. Käsittämättömän riittoisaa kamaa, ja Hyntin siveltimen avulla ohuen kerroksen levittäminen sujuu sukkelaan. Nuo Hyntin tuotteet ovat kaikkinensa ihan ässää tavaraa, joten ymmärrän hyvin miksi tätäkin amerikkalaismerkkiä on odotettu kieli pitkällä Suomeen. Ihanaa, että sitä saa nyt Naturellesta (verkkokaupassa on tällä hetkellä ensimmäiset tuotteet, mutta lisää on kuulemma luvassa aivan lähiaikoina).

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-102016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-11

Olen viime vuosina vaihtanut pikkuhiljaa peilikaappini ja meikkipussini lähes koko sisällön luonnonkosmetiikkaan, mutta hyvän ripsivärin löytäminen on ollut kiven takana. Olen käynyt läpi lähes jokaisen vaihtoehdon löytämättä sellaista, joka näyttäisi hyvältä ja sen lisäksi vielä pysyisi ripsissä eikä varisisi päivän mittaan poskille. RMS Beautyn tuuheuttava ripsiväri voittaa tämän sarjan kirkkaasti – Mikko sanoisi, että rahat pois ilman pyssyä. Tykkään hulluna sen pehmeästä, viuhkamaisesta jäljestä: ripsistä tulee tuuheammat joka vedolla, paakkuuntumatta tai takertumatta toisiinsa. Ei varise, on jopa itkunkestävä – tuli toissapäivänä testattua. Ihan loistotuote, en luovu. Merkiltä löytyy myös erotteleva ripsiväri, jota en ole vielä malttanut testata, kun olen tykännyt tästä niin kovin.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-132016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-14

RMS Beautyn pohjustustuotteet sopivat suurpiirteiselle, sillä niiden käyttö sujuu helpoiten sormin tai suurella siveltimellä, eikä ole niin justiinsa miten niitä kasvoilleen sekoittelee, sillä ne sulautuvat saumattomasti toisiinsa. UnCover-Up on voidemainen meikkipohja, josta saa juuri niin läpikuultavan tai peittävän kerroksen kuin haluaa. Ehdoton lempituotteeni on MasterMixer, jota voi käyttää sadalla eri tavalla – sekoitettuna meikkipohjaan, tuomaan kuultoa sen alle tai päälle, taikomaan hohtoa poskipäille… You name it. Living Luminizer on valovoide, joka toimii vähän samalla tavalla. Sipaisen sitä usein poskipäille ja kulmaluulle, joskus sekoittelen sitä noihin muihin tuotteisiin, jos haluan vielä tavallista kuulaampaa jälkeä.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-15

En ole huulipunaihminen, mutta silloin harvoin kun käytän huulipunaa, tykkään yhdistää sen lähes nudenaamaan – ei rajauksia, ei välttämättä edes ripsiväriä. Luonnolliset sävyt kiinnostavat, sellaiset jotka osuvat mahdollismman lähelle huulten omaa sävyä. Axiologyn huulipuna on pakattu niin nättiin hylsyyn, että sitä tekee mieli käyttää ihan käyttämisen ilosta – mattakultainen metallihylsy on yksinkertainen ja ylellinen. Lempisävyni on Devotion, joka sulaa huulille ja huijaa kaikki kuvittelemaan, että minulla vain sattuu olemaan luonnostaan todella suukoteltava suu.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-16

Tata Harperilla on paitsi maailman tehokkaimmat seerumit, myös hulluhyvää kosmetiikkaa. Omat suosikkini ovat heleänsävyiset voiteet, jotka sopivat sekä huulille että poskille: Volumizing Lip and Cheek Tint sulaa ihoon aidonnäköiseksi hehkuksi. Näitä nättejä pikkunappeja on myös kiva kantaa mukana kassissa – naama freesautuu kummasti kun sipaisee poskipäihin ja huulille hiukan sävyä ennen siirtymistä töistä vapaalle. Niihin seerumeihin täytyy kyllä palata erikseen.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-10

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, RMS Beautyn voidemaiset luomivärit nimeltä Eye Polish. Näillä saa aikaan kuultavaa, lähes kiiltävää jälkeä. Ennustan, että näistä tulee tulevan kesän suosikkituotteet – utuiset luomet pukevat rusketusta, vai voiko joku muka vastustaa kosteaa katsetta? Lempisävyni ovat nudesävyinen Myth ja vielä vaaleampi Lunar.

2016-04-27-stellaharasek-naturelle-meikit-18

Jos alkoi kiinnostella, koodilla STELLA2016 saa 15% alennuksen Naturelle.fi:n koko valikoimasta (poislukien May Lindstromin tuotteet) 15. toukokuuta asti.

Avataanpa samalla arvonta aiheen tiimoilta! Käy kurkkaamassa Naturelle.fi:n valikoimat ja kerro mitä tuotetta haluaisit testata ja miksi. Valintasi voi olla meikkituote, tai ihan mikä vain. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme 50€ lahjakorttia verkkokauppaan. Vastausaikaa on ensi viikon loppuun eli sunnuntaihin 8. toukokuuta saakka. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, sen näkee vain onnetar. Arpaonnea!

Kuvat minusta Jarno Jussila

179 thoughts on “Meikkipussin suosikit

 1. May Lindströmin suihkutettava kasvovesi kiinnostaisi jasmiinin tuoksuineen kovasti… jasmiinipuutarha kesäksi.

 2. Aloin himota aika lailla kaikkia esittelemiäsi tuotteita, etenkin tuo Hyntin kulmaväri kiinnostaa. Olen testannut vaikka mitä kulmatuoteitta löytämättä mitään todella hyvää ja toimivaa. Lisäksi luonnollinen kuivashampoo olisi haussa, ja Tabitha James Kraan Dry Shampoo vaikuttaa täydelliseltä, siitä olisi vielä tummien hiusten versiokin.

 3. Gressan Minimalist-meikkivoideseerumi. Jospa se toimisi raskauden mullistamalle iholleni.

 4. Oi joi, Gressan Minimalist-meikkivoideseerumi asettuisi kyllä mukavasti meikkipussiin, niin vahvasti sillä on jo jalka oven välissä. Kuulostaa ihanan helpolta ja toimivalta tuotteelta. Tykkään tuotteista, jotka voi vain lätkiä nassuun ilman hirmuista sivellinarsenaalia.

 5. Olen jo kauan himoinnut testiin tata harperin öljyputsaria. Tämän postauksen jälkeen myös rms beautyn voidemaiseg luomivärit houkuttelee, kuulostaa ihanan helpolta minulle, joka en todella ole mikään meikkitaiteilija – ennemminkin äärettömän laiska meikkaaja joka ei ole saanut aikaiseksi sudittua luomiväriä vuosiin…

 6. Hitsi miten mahtavaa kun pääset kokeilemaan kaikkia noita, monestihan on se ongelma, että toisten hehkuttamat tuotteet ei itselle passakkaan. Mun ikuisuushaave on päästä kokeilemaan May Lindstromin Blue cocoon!

 7. Kokeilisin ehdottomasti RMS:n Master Mixeriä. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta ja silti se on nettikaupassa vain muutaman klikkauksen päässä, ihmeellistä!

 8. Haluaisin löytää hyvän luonnonkosmetiikkaripsarin eli ehdottomasti kokeilisin RMS Beautyn Tuuheuttavaa ripsiväriä, koska olen kokeillut muutamaa muuta merkkiä, mutta eivät ole päässeet suosikkilistalle…

 9. Itse testaisin kyllä Sukia, koska olen kuullut ko. merkistä vain ja ainoastaan hyvää!

 10. Hmm. Tarkoitus seuraavaksi ostaa uusi meikkivoide ja joko gressa tai rms lähtisi ostoskoriin

 11. Ehdottomasti Hyntin peitevoidetta. Vihdoinkin ratkaisu aknearpien peittoon (ilman Joe Blascomaista pakkelisuutta).

 12. Tata Harperin tuotteet on kiinnostaneet jo pitkään, mutta budjetti ei ole antanut myöden. Kai se lottovoitto sieltä pian tulee…

 13. Alkoi kovasti kiinnostaa tuo Hynt Eyebrow Definer -kulmaväri. Useista testauksista huolimatta, en ole löytänyt mitään luottotuotetta kulmiin. Josko tuo pelastaisi tilanteen.

 14. Etusivulla pyöri mainos Lovefreshin deodoranteista ja se oli siinä sitten. Olen vuosien varrella koukuttunut dödön käyttämiseen ja sudin roll-onia päivän mittaan muutamaan otteeseen. Poikaystävä sattuu välillä viereen katsomaan kun rullaan edelleen, vaikka kainalo on jo valkoisena “eiköhän se jo riitä”. En tiedä mistä pienimuotoinen pakkomielteeni on saanut alkunsa, oli miten oli, en enää pärjää ilman jatkuvaa dödöilyä.
  Kun käyttö on näin runsasta, olisi mukava hemmotella kainaloita hellävaraisella ja luonnonmukaisella tuotteella.
  Mietin jo kuinka saisin 50 e lahjakortilla 2 Lovefreshin dödöä (samalla lailla kuin lottoarvan ostettuaan voi jo alkaa katselemaan kattohuoneistoja ja maailmanympärysmatkoja). Mandariini-lime ja eukalyptus-piparminttu veivät voiton, mutta ruusukin kuumottelee…

 15. Gressan meikkivoide-seerumia haluaisin kokeilla minäkin. Ja ostaisin uuden putelin Tata Harperin ihanaa jasmiinintuoksuista seerumia, jota sain naistenpäivälahjaksi Naturellelta.

 16. Hyntin peitevoide. Täällä myös taistellaan tummia silmänalusia piiloon, mutta sen lisäksi myös atooppinen iho kaipaa sillon tällöin peitekerrosta tasottamaan punaisuutta. Varsinainen ongelma iho ja ja tuo peitevoide toisi helpotuksen jo aika moneen ongelmaan.

 17. Kiitos hyvästä vinkistä! Kävin jo ostoksilla, mutta RMS:n ripsari vielä kiinnostaa.

 18. En koskaan raaski ostella ylellisiä seerumeita, joten Gressa MINIMALIST Corrective Serum Foundation Meikkivoideseerumi lähtisi kyllä ehdottomasti kokeiluun.

  Mutta mites nuo Hyntin sävyt meikkivoiteessa ja peitevoiteessa? Kokemuksia niistä?

 19. Testiin lähtisi tuo Hynt Eyebrow Definer, ehdottomasti!
  En usko että hyvin pysyvää ja täydellisesti levittyvää kulmaväriä on olemassakaan!

 20. Gressan meikkivoideseerumi sai nelikymppisen, tyttömäisyytensä rippeistä urheasti kiinni pitävän uteliaisuuden heräämään. Hiukan apua heleyteen, kiitos!

 21. Tosta Hynt Beautysta kiinnostaa melkeinpä mikä vaan tuote. Hienoa, että saa nyt Suomestakin. Mutta jos valita pitää tutustuisin varmasti ensimmäiseksi kaikkein mieluiten Duet Perfecting Concealeriin. Ne silmänaluset täälläkin…

 22. Kiinnostukseni herätti Hyntin peitevoide! Ihoni on kuiva, mutta hyväkuntoinen. Ainoa “ongelma” ovat tummat silmänaluset, jotka tällä ihmeellä voisi onnistua peittää! Toinen houkutteleva olisi voidemainen luomiväri sävyssä mynth. Kuvauksesi utuisista silmistä päivettyneen ihon kanssa kuulosti ihanan mystiseltä.

 23. Kinnostuksen herätti ehdottomasti tuo Hyntin peitevoide! Omaan itsekkin tummat silmänaluset joten olisi kiva kokeilla jotakin uutta tuotetta tähän probleemaan! :)

 24. Sait kiinnostumaan tuosta RMS Beautyn voidemaisesta luomiväristä ja juuri nude-sävyjä olisi kiva testata.

 25. Gressan meikkivoideseerumi ehdottomasti testiin,toivottavasti heillä on iso varasto,koska näyttää olevan kaikkien muidenkin top 3:ssa :D

 26. Gressa minimalist meikkivoideseerumi kuulostaa täydelliseltä. Pidän luonnollisen näköisestä, kuulasta ihosta, mutta pieni tasoitus on joinakin aamuina enemmän kuin tarpeen.

 27. Hyntin peitevoide ehdottomasti! Voisi olla pelastus unettomien öiden jälkeiseen pandasilmät-efektiin..

 28. Oon meikkien suhteen luonnonkosmetiikka suosiva sekakäyttäjä, ja taianomaisesti toimiva peiteasia puuttuu meikkipussistani. Tuo Hynt Duet Perfecting Concealer kiinnitti mun huomion! Kuulostaa todella hyvältä tuotteelta, potentiaalisesti jopa myyttisen luottotuotteen asemaan nousevalta. :)

 29. heippa! omien iho’virheideni’ korjailuun voisi olla apua May Lindströmin korjaavasta naamiosta :) tällä olisi niin ylellistä hemmotella itseään sunnuntai-iltaisin ennen uuden viikon alkua..

 30. Gressa minimalist meikkivoideseerumia olisi mahtava kokeilla, koska en omista meikkivoidetta ollenkaan. Tarvetta totisesti olisi!

 31. Haluaisin kokeilla May Lindstromin The Youth Dew kosteuttavaa kasvoseerumia kuivalle iholleni.

 32. Hynt alkoi kiinnostamaan, koska itellä on tosi tummat silmänaluset, eikä tämän hetkinen peiteaineeni ole oma suosikki. Myös RMS ripsivärit kiinnostaa, koska ripsari on seuraavana ostoslistalla :)
  Gressan tuotteet kuullostaa niin ihmeellisiltä, että niitäkin ois upeeta päästä testaamaan!

 33. Haluaisin kokeilla juurikin Tata Harperin huuli- ja poskipunan yhdistelmiä, kaksi tuotetta yhdessä – mikäs sen parempi! Myös RMS Beautyn Master Mixer kiinnostaa monipuolisuutensa ansiosta.

 34. RMS meikkivoide kiinnostaa koska tähän mennessä orgaaniset meikkivoiteet ovat olleet isoja pettymyksiä

 35. Olen ostanut Naturellesta Juice Beautyn ihonhoitotuotteita, mutta tämän postauksen perusteella myös Tata Harperin ja RMS:n tuotteet kiinnostavat kovasti.

 36. Suki Concentrated Clarifying Toner Rauhoittava Kasvovesi

  Kokeilisin tuottetta mielelläni oireilevalle iholleni.

 37. Olen käyttänyt pelkkää luonnonkosmetiikka jo joitakin vuosia ja tutustun mielelläni uusiin laadukkaisiin tuotteisiin. Hyntistä en ollut kuullutkaan, kulmaväri vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Oikean sävyn valinta vain mietityttää, Taupe vai Espresso…
  Samoin Hyntin peitevoidetta haluan testata, tummat silmänaluset kun löytyvät tästäkin feissistä. Suunnitelmissa on ollut jo jonkin aikaa testata RMS:n pidentävää ja erottelevaa ripsaria, olen käyttänyt vuoden verran Kjaer Weissin ripsaria, mutta haluaisin kokeilla, olisiko RMS vielä parempi. Gressan Minimalist meikkivoideseerumi menee ostoskoriin, kun saan Sukin BB-voiteen käytettyä. Sekin on loistava tuote ja voiteen aurinkosuoja on tosi hyvä, niin ei tarvitse laittaa kasvoille erikseen aurinkovoidetta.
  Ja olisihan Naturellella vaikka mitä muutakin, mitä mielellään kokeilisin.

 38. Hyntin peitevoide olisi juuri passeli meikäläisen nassulle, koska omaan tummat silmänaluset. Enkä tunnu saavan niitä peitettyä millään tuotteella joten toivossa on hyvä elää.

 39. Hyntin peitevoide olisi ehdottomasti minulla listalla #1. Olen yrittänyt löytää itselleni täydellistä peitevoidetta jo ikuisuuksia peittämään pandasilmiäni. Opiskelijabudjetilla tämä on kuitenkin hieman hankalaa eli se mitä ostan käytetään loppuun, oli hyvä tai ei!

 40. Kulmakynä ehdottomasti! Oon aikalailla samanlainen blndi tummien kulmien kanssa ja jaan tuon kokemuksen siitä, kuinka herkästi kulmkarvoista tulee ihan liian paksut ja tehdyn näköiset jo yhden vedon jälkeen.

 41. Haluaisin seuraavaksi kokeilla Minimalist-meikkivoideseerumia, kuulostaa nimittäin todella hyvältä! Axiologyn huulipunien ystävä olen myös, omistan niitä nyt kaksi ja ovat hintansa veroisia, mikä on paljon sanottu ihmiseltä joka ei yleensä edes pidä huulipunista!

 42. Hynt Duet Perfecting Concealer olisi enemmän kuin tarpeen mustille silmänaluksille sekä couperosan punastuttamalle iholleni.

 43. Olen innostunut nyt suihkittavista kasvovesistä ja May Lindstromin Jasmine Garden kuulostaa ihanalta. Myös Tata Harperin kirkastava naamio kiinnostaa ja toki nyt tietenkin myös tuo Gressan seerumimeikkivoide :)

 44. Hehkutus tummat silmänaluset piiloon taikovasta peitevoiteesta osui ja upposi, eli Hynt Duet Perfecting Concealer olis mulle se ykkönen kokeilulistalla. Silmäpussit kun eivät ole tokeentuneet vielä esikoisen vauvavuodesta ja pian pitäisi palata töihin… :)

 45. Hyntin Duet Perfecting Concealer alkoi kiinnostaa kummasti postauksen luettuani, itselläni kun on kanssa pysyvästi tummat silmänaluset…

 46. Panostan aina meikissä kulmiin, jonka lisäksi käytän vain meikkivoidetta/puuteria ja joskus huulipunaa. Siksi olisi kiva löytää näihin harvoihin tuotteisiin huippuyksilöt, nykyiset eivät sitä tosiaan ole. Sekä Hyntin kulmaväri että Minimalist-meikkivoideseerumi vaikuttavat molemmat potentiaalisilta uusilta suosikeilta kevyeen meikkiini :)

 47. Sukin Balancing Toner kuulostaa juuri siltä, mitä nassuni tässä kevään edetessä kaipaa. Ja Mayn Blue Cocoon olisi jo kunniapaikalla kylppärissä, jos siihen raaskisi satsata :D

 48. Seerumimeikkivoide kuulostaa kyllä aika vekkulilta tuotteelta, eikä vähiten siksi että siinä on parsakaalisiemenöljyä! Rakastan parsakaalia, mutta toistaikseksi olen nauttinut siitä vain sisäisesti :)

 49. Hyntin peitevoide alkoi sen verran kiinnostamaan että on varmaan pakko tilata! Ongelmanani on tummat silmänaluset ja pieniin juonteisiin paakkuuntuvat peitetuotteet. Toivottavasti tämä tuote ratkaisisi ongelman :)

 50. Juice beautyn kuorintavoide kiinnostaisi. Iho olisi pahasti sen tarpeessa kiitos epäpuhtauksien.

 51. Patykan seerumin olen joskus saanut pienen näytteen verran kokeilla ja se vaikutti lupaavalta. Sitä siis haluaisin vielä uudestaankin kokeilla.

 52. Meikkivoideseerumi a haluaisin ehdottomasti kokeilla. Mutta ne deodorantit oli kuin karkkipurkkeja niitäkin kokeilisin.

 53. Minimalist meikkivoideseerumi kuulosti juurikin siltä, että sitä on pakko päästä testaamaan!:)

 54. RMS MasterMixer
  May Lindstrom Skin The Good Stuff Radiance Oil Kirkastava Vartaloöljy
  Tata Harper Elixir Vitae Huipputehokas Hoitoseerumi

 55. Oo tuo hynt kyllä kiinnostais kokeilla! Rms:n master mixer on kyllä tosi ihana, vähän niinku Dr. Hauschkan comeback sarja! Se poskipuna, puuteri, luomivärit ja kajaali, sopivat tosi hyvin suomalaisen kalpean ihon kaveriksi!

 56. Mustat silmänaluset on uusi musta? Mulla saattaa olla Pk-seudun tummimmat silmänaluset, joten toivon kovin, että ne julistetaan muodikkaiksi. En ole vielä löytänyt tuotetta, jolla nämä saa piiloon, joten haluaisin ehdottomasti kokeilla Hyntin peitevoidetta. Pretty please? With sugar on top.:)

 57. Ehdottomasti Hyntin Duet Perfecting Concealer. Kärsin rosaceasta ja ihoni punoittaa kasvojen reunoilta ikävästi. Olen aiemmin kokeillut RMS:n ja Kjaer Weisin meikkivoiteita, mutta ne eivät ole tarpeaksi peittäviä. Olisi ihana pysyä luonnonkosmetiikassa!

 58. Laiska, kärsimätön ja helppoja niksejä arvostava meikkaaja myös täällä. “Nätiksi & freesiksi” pitää tulla sim-sala-bim, joopa joo…

  Huippuvaikea valinta, Naturellen tuotevalikoima on niin koukuttava, että ottaisin periaatteessa minkä tuotteen vaan, kunhan istuu omaan ihotyyppiin.

  May Lindströmin tuotteita en vielä ole kokeillut, joten Puhdistussilkki, Puhdistava Savinaamio, Kosteuttava Kasvoseerumi ja
  Mist Kasvovesi, jokin näistä, olisi aika osuva setti kokeilun aloittamiselle.

  Lisäksi Gressan meikkivoideseerumi on kaiken mahdollisen rummutuksen saaneena kokeilemisen arvoinen.

 59. Gressan meikkivoideseerumi menisi ehdottomasti kokeiluun (ja meneekin, vaikkei arpa suosisi) :) Luonnonkosmetiikasta en ole vielä sopivaa meikkivoidetta löytänyt, tällä hetkellä käytössä mineraalimeikit. Hyviä kyllä nekin, mutta joskus “nestemäinen” tuote vaan olis nopeutensa takia kiva…

 60. Kiitos Katja Kokon asiantuntevan blogin olen tuhlannut pienen omaisuuden luonnonkosmetiikkaan. Olen saanut ihoni hehkeämmäksi kuin ikinä ja se on paljon sanottu nelikymppisen kahden pienen lapsen äidin väsyneestä naamasta. Yksi hehkeyteni salaisuuksista on paitsi hyvä ihonhoito myös RMS Beautyn meikit, joihin olen rakastunut. Jopa siinä määrin, että 3-vuotias lapseni tokaisi äsken, että taasko sinä ihailet itseäsi sieltä peilistä. Meikkaaminen on nykyään nopeaa RMS: n tuotteilla, eikä niiden naamaan taputtelu juuri taitoa vaadi. RMS:n luomivärit houkuttelevat luonnollisella ilmeellään, vaikka en juuri ripsaria ja meikkipohjaa enempää naamaani laita. Niitä varmaan hankkisin, jos arpa suosii.

 61. Yritän meikkaamisessa päästä niin helpolla kuin mahdollista, joten kiinnostaa aina tuote, joka toimii useampaan tarkoitukseen! Siksi toi Hyntin peitevoide lähtisi ehdottomasti testaukseen – saisi samalla tökötillä hoidettua näpyt sekä tummat silmänaluset :)

 62. Hynt Duet Perfecting Concealer! Luonnonkosmetiikan peitevoiteista ei ole vielä löytynyt selvää suosikkia, esim. muutoin loistava Suki tuntuu kuitenkin aavistuksen liian punertavalta. Tai sitten tuo ripsari. Olen ripsiväriongelmainen, joten toimiva ripsiväri on jatkuvassa etsinnässä.

 63. Olen pitkään etsinyt hyvää peiteainetta tummille silmänalusilleni, mutta en ole löytänyt vielä täydellistä. Haluaisin kyllä kovasti testata mihin Hyntin peiteaine kykenee äärimmäisissä olosuhteissa. :)

 64. Haluaisin testata Gressan Minimalist Corrective Serum Meikkivoideseerumia. Hyvin hehkutettu!

 65. Seerumit kiinnostaa. Oikeastaan mikä vaan niistä, tämä osui nimenä silmiini: Suki Radical Results Youth Seerumi.

 66. Tuo Gressan meikkivoideseerumi kiinnostelee kovasti. Iho ollut välillä tosi huonossa kunnossa, mutta nyt taas parempi ja luonnollinen look rules!

 67. En ollutkaan huomannut Hyntin saapumista Naturelleen. Sarjan peitevoide kiinnostaa kovasti kuten myös Gressan seerumimeikkivoide siveltimineen!

 68. En ollutkaan huomannut vielä Hyntin saapumista Naturelleen. Merkin peitevoide kiinnostaa kuin myös Gressan seerumimeikkivoide siveltimineen!

 69. Olen lukenut paljon kehuja RMS Beauty UnCover-up:sta (itselläni on juuri hyvin keltaisen sävyinen pintakuiva/herkkä iho, jolle sitä on mainostettu loistavaksi) ja sitä tekisi kovasti mieli testailla! Ja pitääpä pistää tuo Hynt Eyebrow Definer korvan taakse, kuulostaa hyvältä ja itsellä vielä hyvä kulmaväri etsinnässä!

 70. Haluaisin voittaa uuden elämän….huokaus, mutta se lienee vaikeampaa, ehkä siihen uuteen elämään hakeutumista helpottaisi
  tuo Gressan Minimalist?
  Mukavaa vappua sinulle ja koko ihanalle laumallesi (kattaen ihmiset ja eläimet ) <3

 71. Haluaisin testata Gressan Minimalist Corrective Serum Meikkivoideseerumia. Siirryin tämän vuoden alusta käyttämään luonnonkosmetiikkaa enkä vielä ole löytänyt itselleni sitä ihan täydellistä meikkivoidetta. Tämä kuulostaa todella hyvältä vaihtoehdolta!

 72. Haluaisin testata May Lindströmin sinistä taikamönjää! Se näyttää smurffilta mutta lienee parasta mitä viipaloidun leivän jälkeen on keksitty!

 73. May Lindstrom Skin The Clean Dirt Cleansing Clay Puhdistava Savinaamio. Tätä pitää kokeilla. Iho kaipaa talven jäljiltä kunnon puhdistusta.

 74. Oi, Gressan meikkivoideseerumi. Sen tahdon! Jos löytyisi lopultakin luonnonkosmettikalta itsellenikin toimiva meikkipohja.

 75. Tämä oli kiva postaus, kiitos! Punapigmenttisen ja epätasaisen ihon vuoksi haluaisin kokeiltavaksi Gressan meikkivoideseerumin.

 76. Gressan meikkivoideseerumi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!
  Toinen kiinnostava oli RMS:n Living Luminizer.

 77. Gressa MINIMALIST Corrective Serum Foundation. Kuvauksen perusteella tuote joka pelastais tän meikkinoviisin syksyllä koittavan hääpäivän meikkiongelmat :D

 78. Kyllä minuakin alkoi kiinnostaa mainitsemasi peitevoide: http://www.naturelle.fi/epages/naturelle.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014092402/Products/10534

  Saan kerrostaa silmänalusille montaa tuotetta ennen kuin tummuus lakkaa paistamasta läpi. Pian peitevoiteet ja valokynät kasaantuvat juonteisiin puuteroinnista huolimatta, ja olen alkanut miettiä kumpi sitten on pienempi paha: tummat vai kökköiset silmänaluset :’D

  Olen luonnollisen ja kuulaan meikin ystävä mutta tätä mieltymystä on vaikea näihin silmänalus-syövereihin yhdistää.

 79. Haluaisin päästä kokeilemaan Juice Beautyn kuorintanaamioita, koska oon itekin suurimman osan ajasta joko meikittömänä tai hyvin vähällä meikillä ja koen, että iho on siinä supertärkeässä roolissa, jos haluaa näyttää ihmiseltä :) oon kuullut noista naamioista paljon hyvää ja näin keväällä mun iho tarttisi vähän boostia!

 80. Gressan seerumimeikkivoide kuulostaa superhyvälle! Kaipailen uutta meikkivoidetta ja tämä kevät on saanut ihoni enemmän kuin hämilleen. Ehkäpä ravitseva seerumi myös päiväsaikaan auttaisi.. Keveys ja tehokkuus kiinnostaa myös täällä :)

 81. Hynt Duet Perfecting Concealer alko kiinnostaan!! Tähä asti mää oon käyttänyt blascoa punasiin omppuposkiin. Se on kuitenki vähä liiankii tujakkaa tavaraa eikä luonnonkosmetiikkaa nähänykkään!

 82. Tuo seerumimeikkivoide kuulostaa nyt niin älyttömän hyvältä, että sitä haluaisin ihan ehdottomasti päästä kokeilemaan!

 83. Gressa Minimalist-meikkivoideseerumi kuulostaa kiinnostavalta ja tosiaankin kokeilemisen arvoiselta!

 84. Tää on helppo: Hynt Duet Perfecting Concealer! Jos tämä peittää tatuoinninkin, niin tällähän voisi tehdä vaikka mitä ihmeitä ikiväsyneessä naamassa! Ties vaikka silmätkin näyttäisivät raikkailta ja levänneiltä…

 85. Haluaisin testata Tata Harperin volumizing lip & cheek tinteja. Vaikuttavat mahtavilta ja erittäin näppäriltä.

 86. Mäkin olen muuten siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta meikkejä en ole vielä kokeillut. Gressan meikkivoideseerumia kokeilisin ekana, tosin Hyntin kulmaväri kiinnostaa myös.

 87. Hyntin peitevoide kuulostaa loistotuotteelle tummista silmänalusista kärsivälle. Yksi sellainen, kiitos!

 88. Seerumimeikkivoide kuulostaa just siltä mitä kasvot kesällä tarvitsevat. Niin kyllä nuo muutkin asiat, mutta mutta….

 89. Kyllähän tuota Gressan meikkivoidetta täytyisi päästä testaamaan kaiken hypetyksen jälkeen!

 90. Ai kun ihanaa!! Käytän kaikenlaista ihanaa laatukosmetiikkaa Naturellesta ja Joliesta. Ehdottomasti tekisi mieli kokeilla Hyntin peitevoidetta joka varmaan menee tilaukseenkin… Gressan meikkiseerumi löytyykin jo ja on hyvä tuote. Olet todella kaunis! Itselläni ei ole luonnostaan kaunista siloista ihoa mutta oikeilla luonnonkosmetiikan laatutuotteilla ja ammattilaisten opeilla (mm jolielaiset ja Katja) olen saanut ihon voiman paremmin. Ja jun niitä virheitäkin oppii näemmä iän myötä jopa sietämään niin huomaamatta ne ovat liki huomaamattomia. Paitsi hormoniräjhdyksen aikoihin.,,

 91. Fak! Mä en käytä arjessa juuri ollenkaan meikkiä, juhlissa vähäsen. Rakastan monikäyttötuotteita jotka vievät vähän tilaa. Eli tämä sun kosmetiikkapostaus oli nyt ihan ässä. Kii-tos!

  Mä haluaisin todella hankkia itselleni tuo sunkin mainitseman Minimalistin: pienikokoinen monikäyttötuote. Enpä tämmöisenkään olemassaolosta edes tiennyt ennen tätä…

 92. Kehumasi RMS-ripsari kiinnostaa. En oo kuullut juuri kehuja luonnonkosmetiikkaripsareista, mahtaiskohan toimia siis mullakin?

 93. Hyntin peitevoidetta tahtoisin ehdottomasti kokeilla! Täällä myös eräs tummista silmänalusista kärsivä, ne olis kiva saada helposti ja nopeasti piiloon. Kasvojeni iho punoittaa myös tosi herkästi milloin mistäkin, peitevoiteesta voisi olla tähänkin ongelmaan apua! :)

 94. Houkuttelisi kokeilla tota RMS:n tuuheuttavaa ripsaria, josta kirjoitit. Mulla kanssa toiveena löytää astetta luonnollisesti ripsari…

 95. Haluaisin testata RMS Beauty UnCover-up meikkipohjaa. Ihoni ei ole meikittä hyvä, mutten kuitenkaan koe tarvetta täydelle pakkelikerrokselle, vaan haluaisin löytää tuotteen, joka vähän pelastaisi, mutta jonka kanssa ihoni näyttäisi edelleen luonnolliselta.

 96. Hyntin peitevoide. Kuulostaa todella hyvältä tuotteelta ja haluaisinpa päästä testaamaan sitä juuri nyt pahaisen punertavalla ihollani. Mikään peitevoide ei ole auttanut ja alan olemaan epätoivoinen kaikenmaailman purkkienk keskellä.

 97. Kiinnostais kyllä toi Hyntin concealer! Kuulostaa aivan huipputuotteelta, jos peittää tatskatkin! :)

 98. Hyntin taupe kulma- ja mikäikinäväri! Koska
  a) miten vaikea on löytää oikeanväristä kulmaväriä
  b) taupe nyt sattuu olemaan maailmankaikkeuden ihanin väri meikeissä ja vaatteissa ja ….

 99. Mikä vain kiinnostaa, purkit ovat niin ylellisen näköisiä! Ehkä kuitenkin vähän meikkaavalle GRESSA meikkivoideseerumi olisi ykkösvalinta! xxx

 100. Ehdottomasti tällä hetkellä kiinnostavin tuotekokeilu olisi Gressan seerumimeikkivoide! Ja heti perään uusi tuttavuus Hynt – eritoten peitevoidetta olisi mahtavaa päästä testaamaan.

 101. Postauksen jälkeen ei ole kahta puhetta, mitä tuotetta haluaisin ehdottomasti kokeille (ja tulen sen varmasti myös tekemään) eli Gressa MINIMALIST Meikkivoideseerumia. Tuotteen ei tarvitsisi olla kuin puoleksi niin hyvä kuin miltä vaikuttaa ja hyrisisin tyytyväisyyttä: siinä on kaikki, mitä ikinä olen meikkivoiteelta toivonut!

 102. Ehdottomasti Hyntin peitevoide! Nuorempana ei tarvinnut huolia meikkipohjasta sun muista, kun iho oli tasainen eikä näpyistä ollut tietoakaan. Kolmenkympin rajapyykin ylityksen jälkeen olen kärsinyt hormoninäppylöistä menkkojen aikaan sekä karmivan tummista silmänalusista :( Monet tuotteet olen jo testaillut vuosien varrella, mutta aina tummuus paistaa läpi ja näytän kuolemanväsyneeltä päivästä toiseen

 103. Gressan meikkivoideseerumia haluaisin kokeilla, josko tarvitsisi jonkinlaista apua sävyn valintaan. Kuulostaa liian hyvältä tuo hoitavuus ja ohut peitto samassa… vähän epäilen voisiko toimia oikeasti lupaustensa mukaisesti meikäläisen haastavalla iholla?

 104. Täydellinen meikkivoide on vielä löytämättä, joten Gressan seerumimeikkivoide ja RMS uncoverup kiinnostavat.

 105. UnCover-Up kiinnostaisi kovasti. Herkkä ihoni on jostain syystä räjähtänyt, ehkä tämä olisi mulle sopiva. Olen tässä myös yrittänyt siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Ripsivärin metsästys on ollut vaikeaa ja siksi tuo RMS Beautyn tuuheuttava ripsiväri kiinnostaa myös!

 106. Ehdottomasti tuo Hyntin peitevoide! Olen myös yrittänyt pikkuhiljaa siirtyä luonnonkosmetiikkaan, mutta pysyvää ja tarpeeksi peittävää peitevoidetta näin mustille silmänalusille ei ole vielä löytynyt.

 107. Patykalta voisin ottaa riemusta kiljuen testaukseen oikeastaan ihan minkä tuotteen vaan, mutta erityisesti merkin kasvovoide kiinnostaa :)

 108. Pitisihän sitä nyt tuo Gressan seerumi meikkivoide superjuttu päästä testaamaan. Oisko tässä se mun THE meikkipohja, kun nykyiset ei oo vielä olleet juuri niitä kuulusia oikeita. Lähelle on päästy, mutta ei tarpeeksi kestävää ole vielä löytynyt.

 109. Jotain kivaa sävyä (vaikea valinta kun niitä on niin monta kivaa) hoitavista huulipunista olisi kivaa kokeilla!

 110. To Hyntin peitevoide tai se tuuheuttava ripsari kiinnostavat, samoin kuin se meikkivoideseerumi….ja kulmaväri. Apua, ehkä se kulmaväri kuitenkin, kun kesää kohti omat kulmat haalistuvat auringossa : )

 111. Oooh, mitä kaikkea ihanaa sulla on. Hynt ihan uusi tuttavuus, sitä kulmaväriä ja RMS ripsiväriä pitäisi kokeilla.

 112. Axiologyn huulipuna (Katja Kokolla oli hyviä vinkkejä värisävyistä taannoin)- punaisten huulien ystävänä uutta tuotetta olisi kiva kokeilla!

 113. Voi kuule, kyllä tuo gressan meikkivoideseerumi on ilmeisesti semmoinen mikä on pakko kokeilla, muuten jää vallan vaivaamaan että onko kaiken sen hypetyksen arvoinen.

 114. Tata Harperin puhdistusöljyä haluaisin kokeilla, heleät huulivoiteet alkoivat myös kiinnostamaan, josko niillä tulisi vähän väriä kalpeuteen.

 115. Haluaisin testata ihan hurjan paljon Yarokin shampoota ja hoitoainetta sekä Sukin tasapainottavaa öljyä! Tata Harperiakin ja May Lindströmiä kuumottaisi päästä kokeilemaan, ovat vaan valitettavsti vähän hinnakkaita näin opiskelijan lompakolle!

 116. Mua kiinnostaa eniten juurikin tuo RMS Beautyn tuuheuttava ripsiväri, koska en vieläkään ole löytänyt sitä täydellistä ripsiväriä.

 117. RMS Beautyn ripsiväriä tekisi mieli kokeilla, jos se oikeasti olisi vaihtoehto ei-lunnonkosmetiikan ripsareille.

 118. Rms beauty ripsiväri. Etsii etsii vaan ei ole vielä löytänyt ripsille väriä joka olisi kerta heitolla nätisti. Olisikohan tämä ?

 119. Hyntin peitevoide kiinnostaa täälläkin! T: Geeniarvonnassa mustaakin mustemmat silmänaluset voittanut

 120. Tata Harper kiinnostaa. Voisiko se nostaa minut haudasta? Lompakollani ei yksin riitä voimat siihen.

 121. Hyntin peitevoide kiinnostaisi kovin,josko saisi ainaiset tummat silmänaluset ja aknearvet täysin piiloon!

 122. Tuo hyntin peitevoide kiinnostaa paljon. Tähän mennessä en ole löytänyt mitään tuotetta, jolla nämä mustat “nukuin viime yönä kolme tuntia” silmänaluset saisi peitettyä.

 123. Olen vasta nyt kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja olen ajatellut askel kerrallaan siirtyä siihen suuntaan. En edes tiennyt, että luonnonkosmetiikasta löytyy bb- ja cc-voiteita ja koskapa seuraavaksi se puteli on lopussa, niin haluaisin ehdottomasti kokeilla Juice Beatyn SPF 30 Tinted Mineral Moisturizer BB-voiteen. Säteilevä ja hoidettu iho ei kuulosta ollenkaan huonolta…

 124. Hyntin peiteväri lähti tilaukseen heti, koska mustat silmänaluset on ongelma täälläkin. Silmänalusten takia kiinnostaisi myös Juice Beauty Stem Cellular Eye Mask Silmänaamio, jota en ole hinnan takia raaskinut hankkia, joten käyttäisin varmaan lahjakorttirahat siihen.

 125. What what what? Miten olen voinut missata koko Hynt-merkin? Nyt ei pysty ymmärtämään… No, siis kiitos – tai ehkä kohta kaduttaa. Oikeestikko toi peiteväri peittäis tummat (=mustat) silmänaluset? Voiko tää olla tottakaan…

  Mut kuitenkin, eniten mua kiinnostelis May:n Blue Cocoon – balmi. Oon himoinnut sitä niin pitkään. Etta jos se ei kohta mulle muuten ilmesty, niin sitten tilaan sen. (ja ton Hyntin kulmavärin ja peitevärin.

  • Ai niin, miksikö? Vähemmän iho-onnekkaana olen saanut arvonnassa jo violettien silmänalusten (ei, en näytä niinkään väsyneeltä, vaan siltä, kuin olisin ottanut osaa baaritappeluun) lisäksi epätasaisen punoittavan kasvojen ihon ja maksaläikän kaulalle. Ehkä tästä olisi apua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.