3 x kesäsuosikit

Aion nyt tyynesti sivuuttaa nuo taivaalla maleksivat mörköpilvet ja sateen, joka selvästi taukosi hetkeksi vain kerätäkseen lisää vauhtia näytökseen numero kaksi. IHAN SAMA! Nyt on kesä eikä mikään voi estää minua ottamasta siitä kaikki irti. Noukin vaatekaapistani kolme kesäistä asiaa, joista olen tykännyt viime viikkoina erityisen paljon (ja käyttänyt siitä huolimatta, että sään perusteella ulkona on lokakuu).

2015-06-24-stellaharasek-summeressentials-12015-06-24-stellaharasek-summeressentials-2

Hankin ATP Atelierin Italiassa tehdyt nahkasandaalit Urban A:sta. Jos ne tuntuvat etäisesti tutulta, se voi johtua siitä, että minulla oli samanhenkiset sandaalit joskus vuosia sitten. Niiden kohtaloksi koitui mäyräkoiran kita, toivotaan että nämä saisin rakastaa puhki ihan itse. Plussaa siitä, että varpaat näyttävät näissä jotenkin erityisen lystikkäältä. Kipristelin ratikassa varpaita ja naureskelin niille. Vieressä istunut mies ei ehkä lämmennyt yhtä paljon. Omapa on häviönsä.

2015-06-24-stellaharasek-summeressentials-3 2015-06-24-stellaharasek-summeressentials-4

Sain Dotsista savukvartsiriipuksen, joka näytti ihan minulta. Himpun hippi, silti simppeli. Superkaunis ketju on hopeaa. Olen käyttänyt sitä vähän kaiken kanssa, ilahtunut siitä miten hyvin se löytää paikkansa missä tahansa asussa. Sopii erityisen hyvin pitkiin mekkoihin, väljiin toppeihin ja kaikenlaisiin kaftaaneihin. Madame Pom Pom (huikea nimi) tuunaa vintagekoruista uusia koruja, tässä riipuksessa savukvartsi on saanut merkin hellässä huomassa uuden elämän.

2015-06-24-stellaharasek-summeressentials-5 2015-06-24-stellaharasek-summeressentials-6

Pieni käsintehty punoskassi on hankinta Lifestylesta, pikkuputiikista Kapteeninkadun varrelta. Olin etsiskellyt olan yli menevää, lanteilla notkuvaa laukkua, joka olisi jotain pienen ja ison väliltä – sopiva kaupungilla kuljeskeluun, rannoilla luuhaamiseen, sen sellaiseen, johon ei tietokonetta tai kalenteria kaivata, mutta kameran tai ylimääräisen neuletakin pitäisi mahtua. Siis lomalaukku! Löysin sen yhtenä lauantaina ja ostin heti sen enempää miettimättä. Joskus sen oikean vaan tunnistaa.

8 thoughts on “3 x kesäsuosikit

  1. Kaunista.Mikä tuo ihana harmaa asia on jonka päällä koru on kuvattu? Tahtoo kääriytyä sen sisään.Olen saaressa ja ukkonen vei patterit.Kaikki harmaa ja lämpöinen houkuttaa juuri nyt.

    • Haha! Ymmärrän. Tuo harmaa asia ei valitettavasti sinua juuri lämmittäisi, sillä se on ohut pellavainen t-paita, taitaa olla Acnen.

    • Moikka, hmm, olisikohan siitä kuukausi? Ainakin silloin niitä oli, kannattaa käydä kyselemässä tai soittaa liikkeeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.