Vielä vähän lyhyemmäksi

Kävin alkuvuodesta Dandyssa puhkuen uudistusvimmaa ja pätkäisin pitkästä tukastani puolet pois. Tässä taisi käydä samalla tavalla kuin tatuointien kanssa: kun kerran aloittaa, tekee koko ajan mieli enemmän. Vähän lyhyemmäksi, kuulin sanovani eilen Markon tuolissa. Ja samalla vähän vaaleammaksi! Kevät!

No, ei ollut ihan tarpeeksi kevät vielä nahkatakille, olin jäätyä pystyyn siinä lyhyessä ajassa, jonka eilen heiluin ulkona. Onneksi freesattu tukka näyttää hyvältä viileämmissäkin keleissä. Rakastan tätä keveyttä! Koko pää tuntuu kevyeltä, tukka paksulta ja hyväkuntoiselta. Ei takkuja tai majavanraatona roikkuvia rastoja. Pitkän tukan aika ehkä tulee taas joskus, mutta nyt iloitsen tästä.

Marko tupsutti kasvoja kehystäviin suortuviin vähän ylimääräistä vaaleutta, koska tukallani on kummallinen taipumus niellä väriä juuri tuosta kohtaa – se vaan katoaa jonnekin, vaikka raidoitukset pysyvät muuten päässä ilman mitään ongelmaa. Nyt sitä on vähän extraa, niin on varaa luopua.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

24 thoughts on “Vielä vähän lyhyemmäksi

 1. Pituus sopii sulle, kevyt ja keväinen, väri raikas myös. Pidä tämä, ei enää lyhyemmäksi!

  • Jee, ihana kuulla! Hmmm en voi luvata mitään. Mutta luulen kyllä pysyväni tässä!

 2. Tosi kaunis tämä(kin)! Ja uudet silmälasit myös!

  Tuohon mittaan itsekin kasvatan ja tää oma hiustenkasvatusprojekti lyhyestä on jo tosiaan mukavassa polkkavaiheessa, joka on oikeestaan tosi kiva. Ja tää pitkä otsis, jonka leikkuutin on tosi kiva ja helppo; sen saa sivullekin mutta tykkään pitää otsalla. Mulla kun on korkeampi otsa niin otsis kehystää mulla kasvoja.

  • Kiitos! Nuo ei itseasiassa ole ne uudet silmälasit, vaan viimekesäiset aurinkolasit, tosin hyvin samantyyliset, joten ei ihme vaikka kaikki olisivat sekoittaneet :D

   Ooh joo pitkä otsis on ihana, varsinkin kun sen saa sivuunkin jos ei aina halua roikottaa sitä näkyvissä!

 3. Pidä toi, se näyttää sulla todella hyvältä. Pituus on vielä sellainen, että siitä saa halutessaan jonkin kivan palmikkokampauksenkin tai pienen ponnarin. Mulla tällä hetkellä vitivalkoinen (luonnostaan) short pixiebob, mutta perässä tullaan. Kasvatus loppuu siihen pituuteen, missä naama alkaa valahtaa hiusten mukana alaspäin.

  • Kiitos, mäkin tykkään! Ja saa just ja just ponnarille. Haha upea toi maksimipituuden määritys!

 4. Nahkatakki ja tennarit on kaivettu varastosta ja siirretty eteisen vaatekaappiin ns. lähtökuoppiin. Ehkäpä jo pian saan ne todelliseen käyttöön.

  Ihana tukka sulla. ♡♡♡

  • Oooh noniin! Mulla kans roikkuu nahkarotsi jo eteisessä paraatipaikalla odottamassa xxx

   (Ja kiitos! Minustakin!)

 5. Katsoin jo eilisessä HAM postauksessa, että sun hiukset on vielä, jos mahdollista, entistäkin upeammat. Tiedän mitä mallia näytän omalle kampaajalleni kun menen tässä kuussa. :) Upealta näyttää! Joo harmi, ettei ole vielä nahkatakkikelit, mutta ihan kohta…

  • Haha ihanaa! Moni oli näköjään bongannut entistä lyhyemmän polkan postauksesta ja instakuvista. Kyllä se taitaa olla kevät, joka teettää tätä lyhyen ja kevyen kaipuuta xx

 6. Onpa kaunis ja raikas! Ja long bob on ilmeisesti muotiakin. Itsellä myös tällä hetkellä (tosin pitkän kasvatuksen tulos). Hyvää kevättä! Nahkatakkikelit on nurkan takana.

  • Kiitos ja hei samoin, en malta odottaa nahkatakkikauden alkua! Viime keväänä se jäi vähän välistä, kun talvitakeista siirryttiin suoraan 30 asteen helteeseen :D

 7. Lyhyys on kovin suhteellinen käsitys. Mun maailmassani sulla on edelleen pitkät hiukset

  Mutta näyttääpä hyvältä. Mä rupesin (taas kerran) pohtimaan pitäisikö sitä sitten kasvattaakin “pitkät” hiukset, eikä aina kyniä liki siiliks…

  • Haha se on ihan totta! Mulle tämä on lyhyt, kun on ollut niin kauan todella pitkä tukka. Kiitos! Suosittelen kyllä tätä pitkää polkkaa, mutta siilikin on kyllä hot hot hot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.