Tervetuloa takaisin, aurinkolasit

Jos viime viikoista pitäisi valita yksi lempiasia ylitse muiden, valitsisin aurinkolasit. Tosiasia, että niitä tarvitaan taas pitkän talven jälkeen, ilahduttaa joka kerta kun pistän ne päähän. Auringonvalosta ja plussan puolelle pompahtaneista astelukemista huolimatta viima on ollut hyytävä, joten pipoja ja villakangastakkeja ei tarvitse ihan hetkeen vielä pakata ullakolle. Vielä kun muistaisi sen eikä tekisi kuten minulla on joka vuosi tähän aikaan kevätpäissäni tapana tehdä – lähden huitelemaan nahkatakissa varmana siitä, että kevätaurinko on optimisteille lempeä ja palaan kotiin horkassa hytisten, kuolemantauti kainalossa. Ehkä olisi parasta, että joku takavarikoisi nahkarotsini ja palauttaisi sen vappuna, kun sää saattaa jo olla suosiollinen kevyemmille kerroksille.

2015-02-23-stellaharasek-style-032015-02-23-stellaharasek-style-02

Ihan vielä en ole ehtinyt mennä sekaisin valosta ja kaivella sitä nahkarotsia esiin. Sain tovi sitten Styleinilta täydellisen tummanharmaan villakangastakin – kauniisti leikatun ja lyhyen, jollaisesta olen juuri haaveillut. Voi mikä maansuru koitti, kun se osoittautui vähän liian väljäksi eikä pienempiä kokoja enää löytynyt. Ulkoilutin takkia kerran enkä malta olla vilauttamatta kuvia. Onhan se nyt kaunis kuin karkki. Korkeat kaulukset kolahtavat erityisen kovaa, niiden kanssa ei tarvitse edes käyttää huivia.

2015-02-23-stellaharasek-style-012015-02-23-stellaharasek-style-04

Villakangastakki saatu Styleinilta
Saint Laurentin aurinkolasit Trend Opticista
Nahkalaukku Samuji
Acnen nilkkurit Beamista
Pillifarkut Zara
Kasmirpipo COS

Kuvista kiitos Mikko Rasila

16 thoughts on “Tervetuloa takaisin, aurinkolasit

 1. jos jotakuta kiinnosta TLF eli the local firmin lasit (mitkä täälläkin blogissa vilahtaneet monta kertaa), niin laittakaahan viestiä, yhdet uudet olisi myynnissä :)

 2. Oon fiilistellyt kevättä siitä asti, ku lumi alko vähän jo sulamaan ja kinos painumaan matalammaksi. Kevätolo täytti taas pään, kun luin vapusta ja nahkarotsista. Kiitos muistutuksesta takatalv… helmikuun lumisateen keskelle!:)

  • Hyvä kuvaaja oli asialla! Takin leikkaus toki vaikuttaa, se on ryhdikäs ja istuu kauniisti, vaikka onkin liian väljä.

 3. Miten niin liian iso takki, sen pitää vissiin ollakin löysä? Ainakin Stylenin nettisivuilla mallin päällä oleva oli todella löysä :)
  Mut siis mikä koko sulla on? Jäljellä on enää L-kokoa ja yleensä käytän s tai m joten taitaa jäädä takki saamatta :(

  • Moro Anni, se on siis harteista väljä, saumat tulevat olkapäiden yli ja takki pyörii päällä. Ei se välttämättä näytä liian isolta, mutta ei käytössä oikein toimi. Koko taitaa olla S tai M, on todella väljä mitoitus siis.

   • Kiitos paljon vastauksesta! Harmi kun pienet koot loppuneet, on kyllä todella kaunis takki..

 4. No on kyllä karkki koko takki! Niin nätti että voin ostaa sen sulta pölyttymästä pois jos käyttöä ei löydy :D

  Ja arska-aika, se on aina yhtä maagista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.