Kaftaanimuija Kreetalla

✖ HANIA, CRETE

Jos olen jotain elämässäni oppinut, niin sen, että kaikkein vaivattomimpia ja ihanimpia lomavaatteita ovat kaavut ja kaftaanit: kaikki bikinien päälle puettavat vaatekappaleet, joihin voi solahtaa aamuisin sen enempää miettimättä, sujauttaa jalkaan sandaalit ja kävellä aamukahvin kanssa rantaan. Kuten Kreetalla tovi sitten. Kaftaanimuija oli elementissään, sillä sängystä oli merenrantaan vain muutaman kymmenen metrin matka ja kahvit sai mukaansa siitä matkan varrelta. En olisi sillä hetkellä keksinyt mitä enempää elämältä voisi edes pyytää. No ehkä vielä toisen viikon kreikkalaisella saarella.

Nämä kuvat aiheuttivat haikeaa huokailua, sillä aamuni näytti tänään kovin toisenlaiselta. Täällä pidellään sadetta neljän seinän sisällä vanhassa villatakissa, farkuissa ja lampaankarvatöppösissä, naputellaan tietokonetta eikä lähimmällä rannalla ole juuri nyt kaftaanikelikään. Ehkäpä vaihdan silti kaavun päälle niin pääsen lomatunnelmiin. Kevyestä modalista tehty kaftaani taipuu takuulla villatakin ja lampaankarvatöppösten seuraan siinä missä sandaalien ja aurinkolasienkin.

MUSTA KAFTAANI* FILIPPA K SOFT SPORT SS17
FRENCY & MERCURY X DANIEL WONG AURINKOLASIT* TREND OPTIC SS17
STYLESNOBIN SANDAALIT* DOTS SS17
BIKINIT & OTHER STORIES
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

10 thoughts on “Kaftaanimuija Kreetalla

 1. Millainen mitoitus noissa kaftaaneissa on? Mikä koko sulla on?

  • Moi Hanna, mulla on muistaakseni koko XS/S! Ovat silti reilunkokoisia.

  • Joo, tämän kesän Soft Sport -mallistosta löytyy Aleksanterinkadun myymälästä! x

 2. Ajattelin tulla kiittämään blogista, jota on jo pidempään ollut ilo seurata.
  Nanso-postauksesi saivat aikaan piipahtamisen liikkeessä vuosien tauon jälkeen. Ja musta pitsiraita-mekko päätyi yllärinä mukaani.

  • Moro Siukku, ihana kuulla, että olet tykännyt blogista – kiitos kun luet. Ja huippua, että teit Nanson liikkeessä löydön! Se mekko on tosiaan ihana, ihan täydellinen kesäkolttu xxx

  • Nanso-postauksesi saivat aikaan mielenkiinnon tuotteisiin, jotka olen tainnut sivuuttaa sen kummemmin ajattelematta, en ole vielä ehtinyt, mutta menen kyllä tutustelemaan, kiitos vain vinkistä.

   • Hei ihana kuulla, että vinkistä on ollut iloa!

 3. Nuo sandaalit, ne oli pakko hankkia ja ovat aivan ihanat jalassa. Yleensä sen seitsemän rakkoa tulee uusista kengistä. Ei näistä <3
  Tämä sun blogi tulee kalliiksi :)

  • Haha! Ymmärrän. Mutta minkäs sille mahtaa, että nuo sandaalit OVAT jumalaiset ja lisäksi ihan superhyvät jalassa? Mulla sama homma, ei rakonrakkoa, vaikka normaalisti aina joutuu kirjaimellisesti ajamaan sandaalit sisään kantapään kautta.

Comments are closed.