Hapsut heiluen

Viime viikolla kuvissa vilahtanut hapsuhame herätti kiihkeitä kysymyksiä, joten kansalaisvalistuksen nimissä täräytän vastaukset tiskiin. En ihmettele yhtään, että hapsut kiinnittivät katseenne, kyseessä on sentään koko kevään kaunein mokkahame. Se löytyy Second Femalen kevätmallistosta ja sain omani Dotsista, joten Iralta ja kumppaneilta voi kysellä kokoja. Sovittakaa omalla vastuulla, pehmeä mokkanahka saattaa sekoittaa pään. Eniten tykkään siitä miten hapsut herättävät vaatteen eloon – ne keinuvat, valuvat ja tanssivat liikkeiden mukana. Ei taida muutenkaan olla kenellekään yllätys, että 70-luvun viboilla varustettu hame löysi tiensä kaappiini.

2016-02-18-stellaharasek-hapsuhame-12016-02-18-stellaharasek-hapsuhame-22016-02-18-stellaharasek-hapsuhame-32016-02-18-stellaharasek-hapsuhame-42016-02-18-stellaharasek-hapsuhame-5

SILKKIPAITA FILIPPA K
SECOND FEMALEN MOKKAHAME* DOTS
AURINKOLASIT THE ROW
VANHA SORMUS SAATU LAHJAKSI
*SAATU BLOGIN KAUTTA

Tanskalaismerkin uusimmassa mallistossa on kaikenlaista muutakin kaunista, omat suosikkini vilahtavat varmasti kuvissa tässä alkukevään mittaan. Villakangastakit ja villapaidat ovatkin alkaneet jo vähän väsyttää.

Kuvat Jarno Jussila

16 thoughts on “Hapsut heiluen

 1. Upeita sun ottamia kuvia Jarskin blogissa, miksei niitä näy täällä? Hienot olivat :O

  • Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! En ole vielä ehtinyt niihin asti, voi olla että niitä nähdään täälläkin jossain välissä.

 2. Hame meni tilaukseen mymilousta, dots on niin kaukana ja ei millään pahalla verkkosivut saisivat olla laajemmat tuotevalikoimaltaan. Odotan varmaan maaliskuuhun saakka että Dots siirtyy omalla paikalleen takaisin. :)

  • Verkkosivuihin onkin tulossa tietääkseni vähän päivitystä! Joo, Dots palailee maaliskuun alussa takaisin omaan osoitteeseensa xx

 3. Mitä juomaa siemailet ekassa kuvassa??
  Terveisin eräs, joka muistelee Kuuban daiquireja kaiholla

 4. Ihana ihana hame! Samaan aikaan niin ryhdikäs ja silti rento.

  Pakko vielä vaan ihmetellä kuinka tuolla ulkoilmassa tarkenee kipittää kintut paljaana? :D

  • Just semmonen se on! Haha, en mä ulkona kipittänyt kintut paljaina, vaan farkuissa. Olin vaan saanut tuon hameen juuri tuona päivänä ja halusin malttamattomana sen päälle kun hengasimme illan Cockissa.

 5. Tosi kivat kuvat! Hamekin kyllä ihana… Mut mahtaako sopia mulle yhtä hyvin kuin sun kapoisille kintuille?

  • Uskon, että sopii, mutta kokeilemalla se selviää! Kuvaajalle kiitos kuvista, minustakin ovat ihanat xx

 6. Ihana hamonen, tahtoo!! Hetki piti miettiä, miten hame näyttää jotenkin niin tutulta, sitten muistin että omasta kaapista löytyykin samanmoinen mutta ilman ihania hapsuja, eli hapsukkaalle olisi vielä tilausta! :D Toivottavasti tulee oikea “inkkarikesä”.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.