3 x lempikoru

On niitä muitakin, mutta tätä kolmikkoa olen katsellut ikkunalaudallani jokusen päivän. Näyttävät viihtyvän yhdessä eikä ihme – ovat kaikki vanhoja, vähän kolhiintuneita ja upotettu täyteen huurteisen värisiä kiviä. Yksi löysi tiensä luokseni pienestä romukaupasta roadtripin varrelta, toinen Kreikan saaristosta ja kolmas ystävän kaappien kätköistä.

2016-02-19-stellaharasek-suosikkikorut-12016-02-19-stellaharasek-suosikkikorut-22016-02-19-stellaharasek-suosikkikorut-3

Tuo riipus! Ongin sen pienestä putiikista pölyisen laatikon pohjalta, kukaan ei ollut huomannut sitä varmaan vuosiin. Olen varma, että se on avain toisiin ulottuvuuksiin. Enää pitäisi keksiä miten sitä käytetään. Vastauksen valkenemista odotellessa aion proosallisesti roikottaa sitä kaulassani. Kimallusta perjantaihinne, kaunokaiset!

12 thoughts on “3 x lempikoru

 1. Tuo riipus on ihana. Ostin itse eilen jo kauan etsimäni ja himoitsemani Edbladin Big Star-kaulakorun; teräksinen paksuhko (0,5 senttiä) tähti (halkaisijaltaan 2 senttiä) pitkässä ketjussa. Tykkään ihan hulluna. Kiinnostelee simppelit, teräksiset ja hopeiset korut, myöskin nahka koruissa. Edbladilla on muitakin ihania. Koruissakin pyrin säilyttämään määrän sijaan laadun; heivasin kaikki “ihan kivat” ja säästin vain ne joita oikeasti käytän. Teräs materiaalina on lyömätön; kestävä, tummumaton ja tyylikäs, eikä myöskään allergisoi.

  • Hei tiedänkin sen Edbladin tähtiriipuksen, olen katsellut sitä Dotsissa. Superkaunis! Edbladin korut ovat muutenkin kauniita ja laadukkaita. Mulla onkin just pari uutukaista niiden LAB-mallistosta, vilautan täällä blogin puolella kun saan kuvia napattua.

   • Niin ovat, ja hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Laita joo ihmeessä kuvaa kun ehdit!

 2. Tuo Sormus! Se on se, joka vie vaaleanpunaiseen toiseen maailmaan ☆

  Tuosta riipuksesta.. aikoinaan näkijöille kyllä tehtiin kaulakoruja, jotka auttoivat ns verhon taakse katsomaan.. osa suojeli,,osa oli kateellisten kiroamia. Tunsin erään vanhan naisen, joka oli saanut mieheltään korun lahjaksi, ja se katosi sitten kohta heti mystisesti. Tuossahan on violettiväri, joka on meidän päämme päällä oleva “kruunusakran” väri. Sitten siinä on luku 7. Ja toinen osa korusta voisikin sitten kuvastaa muuta kroppaa..? ;))
  Onhan nuo mielenkiintoisia asioita ☆

  • Oh dear, se on kyllä hirveää! Varsinkin jos on aika vähän koruja ja kaikki ovat rakkaita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.