Takes me completely, touches so sweetly

Kylläpä nyt naurattaa, kun on kääntöpiirin paksuin kelsiturkki, johon kääriytyä. Olen aina ollut sitä mieltä, että untuvapeitossa kulkemisesta voisi lanseerata trendin, mutta tämän lähemmäs sitä ei kaupunkikelpoisella tavalla taida päästä. Olen jokatapauksessa päättänyt muuttaa takkifilosofiani muodosta “vähemmän on enemmän” muotoon “muhkeampi on parempi”.

2014-01-stellaharasek-helsinki-fredantori-012014-01-stellaharasek-helsinki-fredantori-02

So easy to be happy in the warmest coat ever made.

Kuvat Mikko Rasila

DEPECHDE MODE – SWEETEST PERFECTION

24 thoughts on “Takes me completely, touches so sweetly

 1. En tiedä luetko vanhojen postausten kommentteja enää, mutta kiitos DM lainauksista otsikoista, piristää kovasti fanin mieltä. :)

 2. Lainaat aika paljon biisien nimiä otsikoissasi, mutta olen huomannut niiden ihastuttavan usein olevan lempibändini biiseistä. Viimeistään tämä lainaus osoittaa, että et ole ihan random radiosta kuuntelija, vaan ehkä jopa pidät bändistä. Vaikka en tiedä miten paljon luet vanhojen postausten kommentteja, mutta ihan pakko kiittää, Depeche mode lainaukset ovat ilahduttaneet tämän fanin päiviä. :)

  • Hei, omista lempibiiseistäni tosiaan lainailen näitä otsikoita. Päiväni on pelastettu, jos yksikin lukija tunnistaa lainauksen, joten kiitos kaunis kommenteistasi!

 3. Hei, Onko tämä nyt se Acnen takki josta muistelen sinun haaveilleen viime vuonna vanhan blogisi puolella..? On kyllä hieno!

  • AINIIN! Mutta mä en noille H&M-yhteistyömallistoille lämpene. Ehkä konseptoin oman untuvatäkkitakkini!

 4. *completely
  Anteeksi, olen kielinatsi-idiootti.

  Kauneista kaunein takki! Ja nätti tyttö. Isot kaulukset on kiva asia.

  • Kas, niin! Otin lauseen suoraan kappaleen lyriikoista, siellä lienee ollut joko tahaton virhe tai sitten se halutaan kirjoittaa nimenomaan noin (veikkaan ensimmäistä).

   Kiitos kaunis kommentista ja kehuista! Samaa mieltä isoista kauluksista!

 5. Onko sun selän kuva jo valmis? Olis kiva nähdä taas kuvia, itselläkin mustekuume. Sulla on hyvä tyyli, kiitos että jaat sitä täällä.

  • Moro Lintu, melkein valmista, viimeistely uupuu vielä. Kuvia luvassa sitten kun se on valmis. Kiitos kaunis, ihana kuulla että tykkäät!

 6. Näyttää mahtavan lämpimältä! Mutta ei se varmaan aukinaisena lämmitä? Vetska kiinni! Ja yhdyn aiempaan kommentoijaan: entä koivet?!?

  • Itseasiassa lämmittää, jos ei tuule! Takki on niin massiivinen, että tuulettomalla säällä tai suojaisalla kadulla sen sisällä on lämmin, vaikka sitä ei aina laittaisi kiinni.

   Koipia lämmittää kahdet päällekkäin puetut merinovillasukkahousut, toimii!

  • Niin, ehdinkin juuri edellisellä vastata, että tuplakerros merinovillaista sukkahousua – suosittelen!

 7. Rotsi näyttää hyvältä ylläsi, mutta olisi omalle reilut 150-senttiselle varrelleni aivan liian muhkea. Eipä silti huoleen, mulla on koko ikäni ollut ilmiömäinen kyky löytää just täydellisiä takkeja, ja mulla onkin niitä enemmän kuin mikään tyyliguruopas suosittelee. Mutta en valita!

  • Ooh, onnentyttö! Mä löydän hyviä takkeja niin harvoin, että mielellään niihin sijoittaa kerralla sitten vähän enemmän.

 8. Minäkin taivuin vihdoin ja viimein hankkimaan elämäni ensimmäisen untuvatakin ja se on ihan super! Untuvatäkki myös :-)

  • Mun mielestä untuvatakeilla on silti aivan liian vähän tekemistä untuvatäkkien kanssa. Enemmän pinta-alaa ja höyheniä, sanon minä.

 9. Hommasin koiranulkoilutustakiksi R-kioskin kokoisen untuvatakin, jota päätin käyttäväni VAIN ja AINOASTAAN sille tarkoitetussa tehtävässä. Palelin yhtenä päivänä citykelpoisessa villakangastakissani bussipysäkillä ja sen jälkeen luovutin ja jätän tyylikkyyden lauhemmille keleille. Joten omalta osaltani olen aloittanut tämän untuvatäkin tuomisen katukuvaan, suosittelen seuraamaan perässä, koska onhan se nyt vain niin ihana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.