Luonnonkosmetiikkakeidas

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää alennuskoodin

Kuulkaa kaunokaiset! Seuraa ilouutisia kauneuden, luonnonkosmetiikan ja luonnollisen luksuksen ystäville: Naturelle.fi on avannut Bulevardille kivijalkakaupan. Tätä on odotettu, sillä nyt tuotteita pääsee vihdoin hypistelemään, tuoksuttelemaan ja testaamaan. Putiikista löytyy verkkokaupasta tuttu laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa, joukossaan mm. omat suosikkini Tata Harper, May Lindstrom ja uusi havailijainen Mahalo, jonka jumalaisen kauniita tuotteita sain tovi sitten testiin.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-12016-09-08-stellaharasek-naturelle-22016-09-08-stellaharasek-naturelle-3

Bulevardin puiden katveeseen on asettunut varsinainen keidas, sillä tila on niin kaunis, että sinne tekee mieli jäädä notkumaan. Naturellen väki on ilmeisesti itsekin tästä tietoinen, sillä putiikista löytyy sohvalla varustettu hengailutila. Kantis kiittää, ja varaa itselleen sohvapaikan. Onneksi koiratkin ovat tervetulleita. Juno ja Nella ovat tietysti käyneet jo nuuskimassa nurkat läpi.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-42016-09-08-stellaharasek-naturelle-5

Kaikki uutuudet täytyy tietysti testata, mieluiten omiin kasvoihin. Sitäkin tarkoitusta putiikki palvelee suurilla peileillään. Katja tuli kanssani tutustumaan uuteen myymälään, oli tosin kaupungin johtavana luonnonkosmetiikkaguruna ehtinyt piipahtaa siellä jo aiemmin.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-62016-09-08-stellaharasek-naturelle-72016-09-08-stellaharasek-naturelle-8

Kypris kuuluu Naturellen uusimpiin tulokkaisiin, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan merkin tuotteita. Katjan mukaan nuo seerumipullot on pakattu täyteen taikaa, uskon sen. Jenkkisarja on saanut kosmetiikkafriikit ympäri maailman täysin sekaisin.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-92016-09-08-stellaharasek-naturelle-102016-09-08-stellaharasek-naturelle-11

Ilahduttavaa, että Yarokin hiustuotteista löytyi monta täsmäasetta karhean luonnonkiharan kesyttämiseen. Meidän taloudesta sitä tottelematonta kiharaa löytyy nimittäin kahden pään edestä. Kerrankin minulla on mies, joka ymmärtää millaisia haasteita kohtaan villin tukkani kanssa.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-12

Pieni kaupunki, pienet piirit! Natakin piipahti sattumalta samaan aikaan paikalle. Aurinko paistoi, kello oli jo kuusi ja kaikkien työt oli tehty, joten teimme sen minkä kuka tahansa olisi tehnyt ja avasimme pullon kuplivaa uuden putiikin kunniaksi.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-132016-09-08-stellaharasek-naturelle-142016-09-08-stellaharasek-naturelle-15

Kuvassa vasemmalla Tuomaksena tunnettu Mr Naturelle! Huipputyyppi, joka luotsaa tiiminsä kanssa Naturellea eteenpäin rennolla varmuudella (ja hurtilla huumorintajulla, jota yrittäjänä totisesti tarvitsee). Nostan hattua. Viime vuodet eivät ole olleet ihan helpointa aikaa uuden rakentamiseen ja riskien ottamiseen, mutta Naturelle on onnistunut luomaan toimivan konseptin, joka kasvaa ja kehittyy.

2016-09-08-stellaharasek-naturelle-162016-09-08-stellaharasek-naturelle-172016-09-08-stellaharasek- naturelle-182016-09-08-stellaharasek-naturelle-19

Tänä viikonloppuna kannattaa piipahtaa paikalla, jos Tata Harper yhtään kiinnostaa: merkin UK-edustaja Jessica Parker-Palmiero on nimittäin koko viikonlopun paikalla vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa tuotteiden kanssa. Myymälä on poikkeuksellisesti auki lauantain lisäksi myös sunnuntaina klo 11-15.

Tiedoksi myös, että koodilla TATA saa 15% alennuksen merkin tuotteista koko viikonlopun ajan! Koodi on voimassa sunnuntaihin saakka sekä myymälässä että verkkokaupassa. Itsehän rakastuin Tatan superseerumeihin, joista kirjoitin keväällä. Lukekaa omalla vastuulla, olen aivan toivottoman koukussa niihin.

Naturelle, Bulevardi 24
Arkisin 10-19, la 10-16

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

24 thoughts on “Luonnonkosmetiikkakeidas

 1. Ooo, vau, tämä postaus kyllä kiinnosti! Olen tässä yrittänyt vähitellen ruveta siirtymään kokonaan (tai ainakin niin paljon kuin mahdollista) luonnonkosmetiikkaan. Pitänee käydä tsekkaamassa tämä ensi tilassa.

  PS. Listasin blogiini omia blogisuosikkejani, ja linkkasin tämän sinunkin ihanuutesi sinne :)

 2. :) Bongasinkin teidät eilen liikkeessä. Tulin just teidän takana fillarilla :D
  Olette kyllä kaunis pari ☆

 3. Hei Stella! Feed your curls on ihanaa! Pesun jälkeen annan hiusten hiukan aikaa kuivua itse, harjaan kuivat kiharani kerran, sitten säästeliäästi feed your curlia ( todella riittoisaa jos joku miettii hintaa..) ja sen jälkeen en harjaa. Joskus yarokin vaahtoa tyveen ja annan pituuden kuivua itse ja fööniä vaan juureen. Kiharoita tulee ihanat, ei tönköt vaan erotellut mutta joustavat Ihan vinkkinä muillekin! Mun tukka on välillä kiharampi ja välillä suorempi, ihan miten sitä huvittaa käyttäytyä.

  Ja ihanaa, kun Sukin ja Yarokin tuotteita ei tartte netistä enää tilata!

  • Oi, kuulostaa just täydelliseltä tähän reuhkaan! Kiitos, täytyypä ottaa testiin. Ja niinpä, on se tietty kätevä että netistä saa tilattua kaiken kotiin, mutta joskus sitä mieluummin kävelisi putiikkiin ensin tutkimaan ja testaamaan ja tuoksuttelemaan ennen ostopäätöstä. Mahtavaa, että nyt on molemmat vaihtoehdot olemassa.

 4. Niin, huomasin juuri linkin, kiitos.
  Kerrothan käyttäjäkokemuksia, jos tätä merkkiä testailet =)

 5. Kerro tuosta havaijilaisesta sarjasta– oliko mitä aineita käytetty, hintakategoria?
  Löytyiköhän kevyitä kasvovoiteita kenties…
  Mielenkiintoista kaikkiaan!

  • Linkin takaa löytyy koko tämänhetkinen tuotevalikoima. Mää palaan ajan kanssa tähän aiheeseen ensi viikon aikana! Kivaa että kiinnostaa xx

 6. Tosi kivat kuvat uudesta tilasta! Täytyy kyllä piipahtaa ensi viikolla kun liikun sielläpäin. Kiitos vinkistä.. Kosmetiikkajuttuja lukisin mielelläni enemmänkin :)

  • Hei kiva kuulla, että vinkistä oli iloa! Kosmetiikkajuttuja luvassa kyllä, huippua että niitä jo odotetaan xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.