Too good to be true

Musta ja harmaa ne yhteen sopii – melkein yhtä hyvin kuin kasmirhuivi ja salonkikelpoisiksi naamioituneet verryttelyhousut! Pöksyt olivat kaikessa järjettömyydessään loistava löytö, jonka tein tovi sitten Bulevardilla sijaitsevasta pikkuputiikista nimeltä Nougat.

2014-09-08-stellaharasek-helsinki-bulevardi-1

Putiikki myy pääasiassa sisustustavaraa, mutta kaupan ainokaisessa vaatetangossa roikkuu rivi tanskalaismerkkejä, joiden joukosta löytää silloin tällöin odottamattomia helmiä. Vaikkapa harmaat verkkarit, joiden vetoketjuilla varustetut taskut ja himmeästi hohtava kangas huijaavat niistä sopivat kaverit korkokengille ja palaveripäivälle. Mitä pidempi päivä sen mukavammat pöksyt tarvitaan siitä selviytymiseen. Tämän viisauden teille tarjoaa nainen, joka on joskus ymmärtämättöminä nuoruusvuosinaan jaksanut toimittaa viikonlopun pituisia festarityöputkia kirskuvan kireissä pillifarkuissa.

2014-09-08-stellaharasek-helsinki-bulevardi-22014-09-08-stellaharasek-helsinki-bulevardi-3

Nahkaiset remmikorot ovat tainneet vilahtaa kuvissa vähintään sata kertaa. Ansaitusti, sillä ne ovat kauniit ja melkein käytännölliset. Toisinsanoen niillä pystyy kävelemään kauemmas kuin lähimmälle taksitolpalle. Kynsilakat on pesty pois, on tuntunut jotenkin freeseimmältä olla ilman. Laiskuuden ja kiireen kanssa tällä tunteella ei ole todellakaan mitään tekemistä.

2014-09-08-stellaharasek-helsinki-bulevardi-42014-09-08-stellaharasek-helsinki-bulevardi-5

Silk t-shirt by FWSS from Beam Store, pants from Nougat, leather bag by Samuji, heels by COS. The dark grey cashmere scarf was a gift from Balmuir. Sun glasses are by Thierry Lasry from Trend Optic.

I have finally found pants that are almost as comfortable as my pyjamas.

THE CURE – WHY CAN’T I BE YOU?

33 thoughts on “Too good to be true

 1. Uuh! Verkkarit vie mukavuuden ihan uudelle tasolle. Itsekin olen ihmetellyt, miten nuorena jaksoin istua toimistossa Acnen kireissä pillifarkuissa, päivästä toiseen. Jotenkin piti ihan normaalina sitä, ettei veri kunnolla kiertänyt alaraajoissa (jos ollenkaan).

  • Siihen tottuu – tai siis, turtuu. Mutta kun kerran tajuaa, että vaatteissa voi olla mukavaa, paluuta pitkiin pillifarkkupäiviin ei ole.

 2. Hei, mihin ovat kadonneet postauksien otsikot sivun oikeasta laidasta?? Niistä oli niin hyvä klikkailla vielä lukematta olevat postaukset esiin.

  Ps. Ihana tyyli!!

 3. Oi, kiitos vinkistä! Oon etsinyt Juuri tuollaisia siistejä jumppahousuja! Kävin heti hakemassa Nougat’n viimeiset ja ne on just niin ihanat kuin kuvittelinkin :)

  • Kyseisiä housuja löytyy mielestäni Jyväskylän Minzistä, soittakaa halukkaat sinne tytöille ja tilaatte sieltä jos Nougat on jo tyhjennetty!

   • juu, merkistä olisi varmaan myös apua, onhan noita varmaan nettikaupoissakin, voisivat halukkaat housunmetsästäjät sieltäkin katsoa : )).
    Pakko nyt sanoa., vaikka yleensä blogista ja sen tyylistä pidänkin…nyt on jo kolmas postaus vähällä aikaa tässä blogissa, kun annetun linkin kautta ei ole löytynyt mitään lisätietoa mainostetusta tuotteesta (samujin neule, tikaun pyyhkeet ja nyt tämä.) minua ainakin jotenkin ärsyttää, kun klikkaa linkkiä ja sieltä ei löydy edes koko tuotetta. Miksi sitten laittaa koko linkkiä ? Ok, onhan se varmaan joku yya-sopimus heidän kanssaan, mutta voisi linkin takana olla tietoa ko. tuotteestakin : ))

    • Heippa,

     kiitos palautteesta ja pahoittelen, että lisätietojen puute on saanut harmistumaan. Täsmennän sen verran, että Samujin neuletakin ja nämä housut olen ostanut ihan tavalliseen tapaan eikä niistä ole tosiaankaan sovittu mitään yhteistyötä.

     Mulla on tapana linkata brändit, jotka mainitsen, sillä koen sen olevan hyvää asiakaspalvelua ja helpottavan minunkin elämääni, kun kiinnostuneet saavat kaipaamansa tiedot suoraan valmistajien sivuilta sen sijaan, että kyselevät niitä minulta. Siihen, paljonko lisätietoa on tarjolla, en voi vaikuttaa eikä aika aina riitä sen selvittämiseen ja arvioimiseen onko sivusto linkityksen väärti vai ei.

     Kaikkien kauppojen ja valmistajien sivuilta löytyy kuitenkin yhteystiedot – ei muuta kuin puhelin käteen tai sähköpostia naputtamaan, jos jäit vaille lisätietoja?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.