Speak my language

Ajantajuni on tehnyt taas tepposiaan. Mielestäni Mikko nappasi nämä kuvat ihan pari päivää sitten, mutta ruudun läpi huokuvasta lämmöstä päätellen siitä on jo tovi. Ei se mitään, kesävaatteet eivät nimittäin ole osaltani vielä lakanneet kiinnostelemasta – lähden ylihuomenna reissuun ja veikkaan, että samaiset vaatekappaleet päätyvät matkalaukkuun.

2014-10-07-stellaharasek-diesel-jeans-012014-10-07-stellaharasek-diesel-jeans-07

Dieselilta saamistani Eazee-farkuista tuli kesän aikana suorannaiset suosikkipöksyt ennen muuta monikäyttöisyytensä ansiosta. Rennosti repsottavat farkut todistetusti toimivat niin saaressa vaelluskenkien ja villapaitojen kaverina kuin kaupungin kaduilla yhdistettynä siroihin korkokenkiin ja kapeaolkaimiseen silkkitoppiin. Farkkujen laskettu haara ja käärityt lahkeet tekevät kokonaisuudesta huolettoman, tarkoitus kun ei ole näyttää siltä että on keskellä päivää kompastunut ulos yökerhosta.

2014-10-07-stellaharasek-diesel-jeans-052014-10-07-stellaharasek-diesel-jeans-04

Kuviin on päätynyt monta muutakin suosikkiasiaa. Nuo sataan kertaan nähdyt korot. Ranskalaiset aurinkolasit, joiden läpi maailma näyttää aina siltä kuin ilta-aurinko paistaisi katujen välistä. Pieni nahkainen laukku, melkeinpä kukkaro, jolla on metalliketju. Minulla on pahana tapana kantaa mukanani juuri niin paljon tavaraa kuin laukkuuni mahtuu – siksi on hyvä, että omistan myös pikkulaukun, johon ei mahdu oikeastaan mitään muuta kuin muutama kolikko ja kotiavaimet.

2014-10-07-stellaharasek-diesel-jeans-062014-10-07-stellaharasek-diesel-jeans-03

The boyfriend jeans (Eazee) were a gift from Diesel. The black top is from Zara, sunglasses by Thierry Lasry from Trend Optic. Leather bag Filippa K, shoes by COS.

Photos by Mikko Rasila

THE CURE – SPEAK MY LANGUAGE

11 thoughts on “Speak my language

  1. Nyt on kyllä pakko kysyä, että oletko ilman rintaliivejä vai minkä ratkaisun olet keksinyt topin alle. Minua ei ikinä ole rintaliivien näkyvyys haitannut. Aina käytän mustia ja kauniita ;) Joskus olen miettinyt tiesmitä kananfileitä, mutta mun rinnankokoihanne on lessismore ei korostaminen!!! (häivytyshäivytyshävityshäivytys!!! )

  2. Ihana asu! Nyt kyllä lähtee samanlaiset sandaalit Nellystä tilaukseen :)
    Rentouttavaa lomaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.