Loppusyksyn harmaissa

Marraskuun kunniaksi maahan laskeutui niin harmaa sää, ettei värikuvia erota mustavalkoisista. Viimeviikkoisten vaatevalintojeni värikkyydellä saattaa toki olla jotain tekemistä asian kanssa. Olen luuhannut samassa pitkässä, harmaassa villatakissa, jossa vietin käytännössä koko lokakuun. Se on lohduttava, lämmin ja suunniteltu juuri tälläiseen säähän, joka ei osaa päättää olisiko loppusyksy vai alkutalvi.

2014-11-03-stellaharasek-november-72014-11-03-stellaharasek-november-02014-11-03-stellaharasek-november-3

Villatakin alta vilkkuu silkkitunika, joka on osoittautunut syksyn monikäyttöisimmäksi vaatekappaleeksi. Vielä muutama vuosi sitten olisin varmasti käyttänyt sitä mekkona, nyt olen (äitini suureksi iloksi) pukenut alle kapeat housut tai napakan hameen kontrastiksi hulmuavalle silkille.

2014-11-03-stellaharasek-november-42014-11-03-stellaharasek-november-2

Knit cardigan by Second Female from Dots*, black pants from Filippa K, shoes secondhand Carin Wester, silk tunic by COS (*received as a gift).

Photos by Mikko Rasila

6 thoughts on “Loppusyksyn harmaissa

  1. Sun profiili (jos niin voi sanoo) on NIIN hyvän näkönen tossa vikassa kuvassa että mua melkein itkettää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.