Pizza ja jazz ne sunnuntaihin sopii

Kaupungista on puuttunut pitkään sunnuntaibrunssi, jonne voi spontaanisti kävellä sisään ilman kuukautta aiemmin tehtyä pöytävarausta. Yhden visiitin perusteella Yrjönkadulle auennut Pjazza paikkaa puutteen. Vaelsimme viime viikon sunnuntaina nälkäisinä kaupungin kaduilla, synkän varmoina siitä, ettei minnekään mahtuisi – kunnes löysimme Pjazzan kutsuvan oven. Voi onnea, kun pääsimme minuutissa notkuvan italialaisen brunssipöydän ääreen.

2014-11-02-stellaharasek-pjazza-brunch-012014-11-02-stellaharasek-pjazza-brunch-02

Safka oli aivan loistavaa: raikkaita salaatteja, rapeakuorisia pizzoja, erilaisia piiraita, leikkeleitä ja juustoja, jugurttia tuoreilla hedelmillä. Makeita herkkuja löytyi monensorttisia, maistuivat nekin. Musiikin ystäviä ilahduttaa myös tieto, että brunssin aikana soi livejazz – musiikki kuuluu italialaisen ravintolan konseptiin ja sitä on tiettävästi tarjolla muutamana muinakin päivinä kuin sunnuntaisin.

2014-11-02-stellaharasek-pjazza-brunch-032014-11-02-stellaharasek-pjazza-brunch-04

Kroonisesti kahvijanoisen näkökulmasta koko brunssikonseptin keskeisin asia on pohjaton kannu kofeiinia. Brunssin semisuolaisella hinnalla (27€) olisikin toivonut, että kahvia saa niin paljon kuin haluaa. Kahvi oli tilattava erikseen eikä listalla ollut kuin erikoiskahveja. Ensimmäisen tilaamanne kahvin saimme kahdessakymmenessä minuutissa, toinen tilauksemme taisi unohtua eikä koskaan saapunut. Ehkä palvelun nikottelu menee alkukankeuden piikkiin – henkilökunta oli kovin ystävällinen, vaikka vaikutti kiireiseltä.

2014-11-02-stellaharasek-pjazza-brunch-05

Kuulimme samana päivänä syömässä käyneiltä ystäviltä villin huhun, että erikseen tilaamamme ja maksamamme kuohuviinilasilliset olisivat kuuluneet brunssin hintaan (ja näin selittäneet osaltaan myös brunssin hintaa). Tätä ei harmillisesti osaa vahvistaa sen enempää internet kuin ravintola, jolta kysyin asiaa sähköpostitse viikko sitten. Jääköön siis toistaiseksi kuulopuheeksi, joka selvinnee kun piipahdamme seuraavan kerran brunssille.

Tervetuloa kaupunkiin, Pjazza!

Pjazza, Yrjönkatu 18 B
Brunssi sunnuntaisin klo 11-16

6 thoughts on “Pizza ja jazz ne sunnuntaihin sopii

  1. Ainakin facebookissa ravintolan sivuilla lukee: “Welcome to SUNDAY BRUNCH 11-16
    27,00e (includes glass of prosecco)”

    • Kiitos! Nettisivuilta ei löytynyt tietoa eikä viime viikolla vielä Facebookistakaan. Nytpä selvisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.