Suosikkibiisejä ja samppanjaa

Hei sinä! Jos olet torstaina Helsingissä keskustan kulmilla, piipahda Stockmannin kahdeksannen kerroksen samppanjabaariin afterworkille. Veuve Clicquot kutsui minut soittelemaan lempilevyjäni eikä sellaiselle sanota ei. Minä ja musiikin tahtiin tanssivat kuplat olemme paikalla Fazer 8th Floorin Champagne Barissa iltapäivällä 17:00 – 19:00, toivottavasti sinäkin! Tilaisuus on aivan kaikille avoin, kamut kainaloon ja lasilliselle siis.

2014-11-12-stellaharasek-dj-veuveclicquot-12014-11-12-stellaharasek-dj-veuveclicquot-22014-11-12-stellaharasek-dj-veuveclicquot-32014-11-12-stellaharasek-dj-veuveclicquot-42014-11-12-stellaharasek-dj-veuveclicquot-5

Doritin ottamat kuolemattomat kuvat ovat muutaman vuoden takaa, kun soitin levyjä Flow’n lauantai-iltana Diesel Garagen hikisessä hämärässä. Yksi sen kesän unohtumattomimmista hetkistä. Rikoskumppanini levylautasten takana, kaimani ja ystäväni Stellagee, soittelee muuten levyjä siellä samaisessa samppanjabaarissa samoihin aikoihin ensi viikolla. Marraskuun aikana järjestettävien kuplivien iltojen aikataulun voi tsekata tapahtuman sivulta.

Photos by Dorit Salutskij

2 thoughts on “Suosikkibiisejä ja samppanjaa

  1. Tähän postaukseen liittymättä, haluan vaan kiittää sua Stella tästä mahtavasta mahtavast blogista, KIITOS! Oon roikkunu mukana Honey Junkie-ajoista alkaen, kun vielä teininä asuin porukoiden nurkissa. Nyt kohta 25 veenä täytyy sanoa, että oot varmasti ollut yksi niistä isoista vaikuttajista ja “idoleista” tyylillisesti ja tämän blogin (ja bloginpitäjän) kepeä, suoraviivainen ja rento asenne ja elämäntyyli ovat myös tarttuneet onneksi(!!) myös osaksi omaa elämää. Ihanaa marraskuun jatkoa – toivottavasti tämä blogi jatkaa vielä pitkääään pitkään :)

    • Samaa mieltä, kiitos minultakin. Jos olisin nyt paikkakunnalla, olisin varmasti samppanjalasi kädessä kuuntelemassa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.