I’m ready now

Olen viime päivinä kalastellut taas uutta musiikkia internetin syövereistä. Haaviin tarttui tällä kertaa tanskalainen Wangel, jonka ensimmäinen pitkäsoitto Freedom on julkaistu viime keväänä. En ollut ikinä kuullutkaan, vaikka miekkonen on tiettävästi vieraillut toukokuussa Helsingissäkin – harmi, etten silloin hoksannut. Tästä yhden miehen yhtyeestä on kovin vaikea löytää tietoa, mutta mihinpä sitä oikeastaan tarvitsee – antaa musiikin puhua puolestaan. Albumi löytyy kokonaisuudessaan Spotifysta – kannattaa kuunnella, jos Lithium maistuu. Kappaleen utuinen tunnelma sopii täydellisesti tähän sadepäivään.


WANGEL – LITHIUM

6 thoughts on “I’m ready now

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.