Dorian, carry on

Viikon kappale tulee Tanskasta! Laulaja-lauluntekijä Agnes Obel hurmasi ensikuulemalla, kun muutaman vuoden takaisella albumilla julkaistu Dorian kantautui Jarnon soittolistoilta korviini. Pahaenteisen matalat jouset ja hypnoottisen yksinkertaiset pianomelodiat ovat suosikkiasioitani niin yhdessä kuin erikseen, en yksinkertaisesti voi vastustaa. Agnes kuuluu niihin raivostuttavan lahjakkaisiin ihmisiin, jotka säveltävät, soittavat, laulavat, äänittävät ja tuottavat koko materiaalinsa itse. Siitä ja tämän kappaleen tunnelatauksesta tulee itseasiassa vähän mieleen Suomen oma Astrid Swan. Päivän trivia: unenomaisen videon on toteuttanut Agnesin puoliso Alex Brüel Flagstad, valokuvaaja ja animaatiotaiteilija. Tiimityötä, tykkään.


☊ AGNES OBEL – DORIAN

4 thoughts on “Dorian, carry on

  1. Aah, ikisuosikkini. Myös täältä suositukset. Rakastan myös Agnesin Arches ja Words are dead kappaleita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.