I won’t fight it

Käynnistetään uusi viikko kofeiinin ja amerikkalaisen Andrew Bellen voimin. Tykkään kappaleen nimestä, ajatuksesta, ettei tarvitse taistella vastaan. Annetaan asioiden tapahtua, hakeutua uomiinsa ihan omalla painollaan.Seuraava asia, jonka ajattelin antaa tapahtua, on toinen kuppi kahvia. Aurinkoa aamupäiväänne!

ANDREW BELLE – I WON’T FIGHT IT

6 thoughts on “I won’t fight it

  1. Ihana biisi ja tärkeä pointti; asioiden voi “antaa tapahtua, hakeutua uomiinsa ihan omalla painollaan”. Pitäisi muistaa tuo ja sen taika. Taikaa siinä nimittäin todella on! (Uutta elämänvaihetta täällä opettelen ja monelle asialle pitäisi antaa aikaa hakeutua uomiinsa.) Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.