Kevät kulman takana?

Lyyrinen lumisade se vaan jatkuu. Tuntuu täysin absurdilta, että kevään mallistot rantautuvat jo kauppoihin. Siellä ne roikkuvat rekeissään piittaamatta siitä, että ikkunan takana kinokset kasvavat ja pyry piilottaa horisontin.

2016-01-19-stellaharasek-dots-kuv-jarnojussila-1

Oli pakko pyrystä huolimatta koeajaa tummansininen takki, jonka bongasin Dotsin kevään valikoimista. Putiikki vierailee paraikaa Casuarinassa popupin muodossa ja pitää siis majaansa osoitteessa Freda 30 helmikuun loppuun saakka. Täydellisten takkien lisäksi sieltä löytyy puuterisia sävyjä ja pehmeitä materiaaleja, tykkäsin. Enää puuttuu niihin sopivat säät. No, oli siellä onneksi villapaitojakin.

2016-01-19-stellaharasek-dots-kuv-jarnojussila-32016-01-19-stellaharasek-dots-kuv-jarnojussila-42016-01-19-stellaharasek-dots-kuv-jarnojussila-5

Järeäpohjaisilla nilkkureilla pysyy pystyssä niinä päivinä, kun ei jaksa pukea päälle lampaankarvatöppösiä. Niidenkin sisään mahtuu onneksi villasukkia. Patinoituneen näköinen nupukkinahka on saanut vaan lisää uskottavuutta, kun olen lampsinut nilkkureissa syksyn lätäköissä.

2016-01-19-stellaharasek-dots-kuv-jarnojussila-6

OUIN TAKKI LAINATTU DOTSIN KEVÄTVALIKOIMISTA
STYLESNOBIN NILKKURIT* DOTS
FARKUT* DIESEL
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

24 thoughts on “Kevät kulman takana?

 1. Ihania kuvia! Kiva, että jaksat esitellä asuja. Inspiroivaa on katsella yksinkertaisen, helpon ja mukavannäköisiä asukokonaisuuksia. En ole laittautuja, pidän luonnollisesta tyylistä mutta haluan silti pukeutua omasta mielestäni kauniisti. Tämä blogi esittelee juurikin minulle mieluista tyylikkyyttä.

  • Hei hauska kuulla, että tykkäät! Sama juttu, en hirveästi halua käyttää aikaa pukeutumiseen tai laittautumiseen, vaan näyttää mahdollisimman vähällä vaivalla huolettoman hyvältä ;)

   • Samoilla linjoilla mennään myös täällä. Ilman krumeluureja, musta-harmaa-valkoinen-yhdistelmillä ei voi mennä vikaan. Ja kun vaatehuoneen sisältö kokonaisuudessaan noudattelee tätä “väri”skaalaa, voi päällensä nykäistä melkeinpä mitkä vain vaatteet sen kummemmin katsomatta, sointuvat aina toisiinsa. Beauty is simplicity, tykkään minä. :•)

    • Just niin! Se onkin hyvä homma, kun aamuisin on niin pimeää ettei eteensä nää. Eipähän mene metsään, vaikka pukeutuisi sokkona.

  • Kiitos, tykkään itsekin kuvista kovasti. Ja takki on kyllä ihana, vielä kun olisi sille sopivat kelit!

 2. Helppoo elämää – kahmii kamaa – kirjoittaa vain ja ainoastaan itsestään ehkä hiukan myös “nakeista”

 3. Tuosta hymystä päätellen bloggaaja on joko rakastunut tai sitten tosi hyvä näyttelijä. ;) Ihania kuvia!

 4. Mä en noista vaatteista niin välitä, mutta aijai, että pitkä tukka näyttää sulla hyvältä!

 5. Oot jotenkin tosi eteerisen kaunis näissä kuvissa, saan jotenkin onnellisuus viboja näistä. Pakko tykätä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.