Lempipaidan paluu

Valkoiset hippihuitulat taitavat jäädä tänä kaupunkijuhannuksena kaappiin. Ikivanha bändipaita sen sijaan on just sopiva seuralainen nahkarotsille ja lempifarkuille. Blogia pidempään lukeneet ovat nähneet sen varmasti tuhatkuusisataaviisikymmentäneljä kertaa, mutta ei mahda mitään. Kun olin kolmentoista, Iron Maiden oli paras asia koko maailmankaikkeudessa heti hevosten ja maalaamisen jälkeen. Siltä tuntuu joskus vieläkin, kun Fear Of The Dark tärähtää soimaan. Niitä hevosia ja öljyvärejäkin on usein ikävä.

2015-06-20-stellaharasek-ironmaiden

THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTICISTA
JUUTTIKASSI ANTON&ANTON
IRON NAHKATAKKI GAUDETESTA
VANHAT FARKUT ZARA
T-PAITA VINTAGE

 

17 thoughts on “Lempipaidan paluu

  1. Oi mikä nostalginen flashback nyt kyllä iski, Iron Maiden oli junnumpana yksi suosikkibändeistä (Motörheadin, Metallican, Kissin, Manowarin ja monien muiden ohella, jotka kaikki ovat suosikkeja yhä edelleen ja aina)! BTW, hevi ja rock eivät ole ikinä passe. IKINÄ. Kuunnelkaa vaikka Neil Youngia jos ette usko.

  2. :D siis, juuri kun olin aatellu, että “täällä”ei tulis vastaan varmaan enää ns samisfiiliksii, niin joudun peruun aatokseni… hevoset/värit/ love for ever, mut bändi on Pink Floyd! Ja, tokikin rokki kuin rokki rulaa :D

    • HAHA! Pink Floyd on kyllä hyvä myös. Onhan näitä rakkauksia monia. Led Zeppelin. Black Sabbath. The Doors.

    • Moi Vilja, pahoin pelkään niin, mutta Gaudetessa on kyllä aina makeita nahkatakkeja, samalta ja muilta merkeiltä – kannattaa käydä katsomassa, voi löytyä hyvinkin vastaava! Toinen bongausmesta on Sofinah Uudenmaankadulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.