Loppukesän lempparit

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

✖ MÉTHAMIS, FRANCE

Hypätään hetkeksi roadtrip-jutuissa aivan matkamme loppuun, kun päädyimme Provencen kukkuloiden keskelle, pieneen kylään nimeltä Méthamis. Takana oli kaksi viikkoa matkantekoa ja tuhansia ajettuja kilometrejä, jotka alkoivat jo vähän painaa jaloissa ja päässä. Seikkailunhalu oli toviksi taltutettu ja halusimme rentoutua hetken ennen kotimatkan alkamista. Kukkulan päällä uinuva pikkukylä oli täydellinen paikka viimeisten päivien viettoon: koirat torkkuivat kivimuurien varjoissa, kaskaat säksättivät ympärillä aukeavassa rotkossa ja aurinko siritti pilvettömällä taivaalla viinitarhojen yllä. Majapaikkamme, bed&breakfast nimeltä Metafort, sijaitsi kylän korkeimpaan kohtaan 1600-luvulla rakennetussa talossa, jonka uima-altaalta oli huimausta aiheuttava näkymä rotkoon ja ympäröiviin kukkuloihin. Olisin voinut viettää paikassa parin päivän sijaan kokonaisia viikkoja.

Olin pakannut matkalaukkuun suosikkivaatekappaleeni Nanson loppukesän mallistoista ja kuvasimme ne Méthamiksessa, sillä miljöö oli siihen täydellinen. Kolmenkymmenenkahden asteen helle asetti kuvien ottamiselle omat haasteensa, mutta onneksi nuo juuri kauppoihin rantautuneet vaatteet ovat kevyet ja hengittävät, ja tuntuvat kuumallakin kelillä ihanalta päällä.

Kampa-paitapusero on yksi loppukesän helpoimmista vaatteista. Sen alle voi tietysti pukea shortsit tai vajaamittaiset housut, mutta minusta pitkä paitapusero käy kesällä vallan hyvin mekosta – sitäpaitsi väljä leikkaus tasapainottaa edestä lyhyempää helmaa. Tykkään hellekelillä pitää napitushalkion avonaisena alas asti, mutta voisin kuvitella, että esimerkiksi toimistossa paita näyttäisi superhyvältä napitettuna kiinni ja yhdistettynä kapeisiin housuihin ja korkoihin.

Tiedän, olemme ennenkin puhuneet tästä hihojen kroonisesta käärimisestä. Paitapuseron hihat ovat oikeasti siis täyspitkät. Kuvissa vilahtavia keltavihreitä perhosia oli muuten koko kylä täynnä ja ne olivat melko tuttavallisia, yksi tuli lepäilemään hattuni lieriin ja toinen käväisi tervehtimässä kädelläni.

Kauniisti laskeutuvassa viskoosipaidassa on sama Kampa-kuosi kuin monissa muissakin suosikkipoiminnoissani. Tykkään sen helppoudesta, se on kaikessa yksinkertaisuudessaan levollinen mutta tuo vaatteisiin elävän pinnan.

Yksi ehdottomista suosikeistani Nanson vaatteista ovat olleet yksinkertaiset t-paidat, joissa on aivan loistava hinta-laatusuhde. Peruspaidan rinnalle on tullut kevyempi kesäversio nimeltä Aavistus, jonka helma ja takakappale ovat ohuesti läpikuultavaa kangasta. Mustaa paitaa olen käyttänyt eniten, mutta kaikkein kuumimpiin päiviin valkoinen passaa vielä paremmin. Paita on täydellinen kaikenlaiseen kesäloikoiluun, mutta näen sen kyllä syksymmälläkin farkkujen ja neuletakin kaverina.

Tunikatyttönä rakastuin salamana tähän venepääntiellä varustettuun Kampa-tunikaan, joka on malliltaan asteen kapeampi ja simppelimpi kuin ensimmäisissä kuvissa vilahtanut paitapuseroversio. Tunikaa löytyy kuosin vaaleammassakin vaihtoehdossa, oma suosikkini on tämä tummempi ja särmempi. Tunika on helppo kesävaate, sen seuraksi ei tarvita kuin leveälierinen hattu ja sandaalit niin kesäasu kaupungille (tai kylän ainoaan kauppaan, joka on oikeastaan hedelmäkoju) on valmis. Täydellinen tunika myös syksyyn mattamustien sukkahousujen, trenssin ja tennareiden seuraksi. Tai pitkän nahkatakin ja nilkkureiden. Tai villatakin alle kumppareiden kaveriksi.

Samasta kuosista löytyy myös a-linjainen Kampa-hame. Käytän harvoin polviin asti ulottuvia hameita, mutta tähän tykästyin – lanteesta napakka ja helmaa kohti levenevä hame näyttää samaan aikaan retrolta että superfreesiltä, kun sen alle sujauttaa rennon t-paidan. Pyöreät aurinkolasit täydentävät lähdössä Ranskan-lomalle -lookin.

Kuvissa näkyvä t-paita on siis Nanson vakiovalikoimissa oleva Tasku-paita, joka kannattaa ostaa heti pois, jos vaan onnistuu sitä Nanson myymälöistä tai verkkokaupasta löytämään, sillä se näyttää olevan jatkuvasti loppuunmyyty. En ihmettele, omistan itse paidan kolmessa värissä ja käytän niitä koko ajan. Paita päätyi myös viimekeväiselle klassikkolistalleni.

Jarno nappasi seuraavat kuvat kun olin huoneessa vaihtamassa vaatteita. Niistä tuli minusta niin tunnelmalliset, että menköön sellaisenaan julki, vaikka paita ei ollut ehtinyt vielä päälle. Kampa-housut ovat nappivalinta naiselle, joka salaa haluaisi kulkea leggingseissä, mutta ei kehtaa, koska leggingsit eivät ole housut. Mutta nämä ovat, vaikka tuntuvat päällä aivan yhtä mukavilta! Kangas on napakkaa puuvilla-elastaani-neulosta, vetskari löytyy ja tukeva vyötärökaistale ja hakaskiinnitys pitävät housut paikallaan. Lisäksi nämä ovat imartelevat! Sitä ei voi aina leggingseista sanoa.

Salakuva! Asioita, joita tapahtuu, kun elää, asuu, matkustaa ja työskentelee valokuvaajan kanssa. Pakko samaan syssyyn sanoa, että pidän näistä kuvista paljon – niihin jotenkin tiivistyy roadtripin tunnelmaa, vaikka ne kuvattiin kaikki samassa pikkuisessa kylässä emmekä näiden päivien aikana kovin kauas ajelleet.

Aavistus-paidasta löytyy myös samanniminen tunikaversio, josta tuli ehdoton suosikkini koko mallistosta. Pitkähihaisessa tunikassa on siis sama läpikuultava helma ja takaosa kuin t-paidassakin – yksityiskohta, joka tekee monikäyttöisestä perusvaatteesta kiinnostavan. Tunika on kevyt ja kaunis, tuntuu päällä henkäykseltä, sopii kaikkiin vaatteisiini, näyttää hyvältä kaikissa tilanteissa enkä oikeastaan tiedä mitä enempää yhdeltä tunikalta voisi edes vaatia.

Läpikuultavan helman takia käytän tätä tunikaa shortsien tai housujen kanssa, mutta tuolla autossa tuli vielä auringonlaskunkin aikaan niin kuuma, että riisuin housut matkan ajaksi. Olimme menossa syömään, puin pöksyt takaisin ravintolan parkkipaikalla. Joku toinen viereisessä autossa veti juuri bikineidensä päälle paitaa. Nauratti – lomatunnelma täydellisimmillään.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Onnetar valitsi voittajiksi nimimerkit Katri Johanna, NN ja Sanna. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Nanso-arvonnat ovat olleet supersuosittuja, joten laitamme tälläkin kertaa lahjakortteja jakoon! Kerrohan kommenteissa mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi, ja miksi. Toki saat halutessasi valita suosikkisi myös Nanson verkkokaupasta. Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon tiistaihin 1. elokuuta saakka, muista sähköpostiosoite. Arvontailoa ja kuumaa loppukesää!

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

848 thoughts on “Loppukesän lempparit

 1. Kyllä voisin muutaman Nanso mekon kavereiksi kotiuttaa tuon Kampa paitapuseron. ❤️

 2. Kyllä toi Kampa-paitapuser ois just sellanen huitula jossa mielelläni näkisin itseni mökkiterassin portailla aamukahvia särpimässä!

 3. Kyllä kampa paitapusero olisi juuri se, joka sopisi meikäläisen duunivaategarderobiin!

 4. Ihastuin päälläsi tuohon Kampa-paitapuseroin. Sopivan rento, siisti, miellyttävän värinen ja nuo napit ovat bueno.

 5. Kampa -tunika on aivan ihana! Tykkään sirosta mallista ja simppelistä leikkauksesta :)

 6. Kampa housut jos noista yksi pitäisi valita <3
  Tykkään nanson uusista vaatteista kovasti :)

 7. Tasku-paita ja Kampa-hame yhdistelmä, ihana..! Ja mitkä ihanat kuvat ja ihana tunnelma, näistä oikein huokuu kesä ja rentous ja loma <3

 8. Kampa hame. Täydentäisi mukavasti vaatekaappiani, josta vastaavaa ei vielä löydykään.

 9. Kampa-housut sekä -hame kiinnostavat kovasti. Nämä Nanso-yhteistyön kuvat ovat olleet tosi onnistuneita.

 10. Kampa-hame on täydellinen sekä arkeen että juhlaan ja menee niin kesällä että talvella. Tämä hame päällä olo voi olla rennosti tilanteessa kuin tilanteessa.

 11. Kampa-housut! En omista muita housuja kuin farkkuja, joten toisentyylisille pöksyille olisi tilausta.

 12. Ihania kuvia! Ja ihana uusi juju / näkökulmakin, joita haluaakin nähdä sellaisilta luovan alan ammattilaisilta, joilla on taitoa luoda omalla tunnistettavalla käsialalla puhuttelevia sävyjä, tunnelmia ja tarinoita. Ja teillähän on, ootte hyvä tiimi:) ❤
  Kuvissa huomio kiinnittyi uuteen laukkuun! Vai onko se uusi lainkaan, ehkä ei, mutta hieno joka tapauksessa! (Isot pahoittelut taannoisesta Tori-bagisi kohtalosta.)
  Kampa on kuosina kutkuttava. Tosiaankin retro, mutt niin valmis näissä muodoissaan uuteen nousuun. Menköön ääni hameelle :)

 13. Kampa-hameessa on klassikon piirteet. Se on helppo valinta arkeen ja tervehdyskäynneille. Tuon oloisia ajattomia vaatteita olen jo jonkin aikaa kaivannut myyntiin.

 14. Kampa vaatesarja sekä vaaleana että mustana tosi onnistunut.
  puolihame a-linjainen ja tunika jota voi pitää hameena tosi kivat.

 15. Kampa-paitis näytti ihanalta, näin kun olen juuri lomamatkalle lähdössä.
  Samoin Kampa-hame miellytti, sitäkin on käytävä sovittamassa…

 16. Kampa paitapusero erityisesti mieleiseni!Kauniita kuvia ja kaunis,luonnollinen malli.

 17. Kampa-paitapusero!

  Sä sovit kyllä erinomaisesti Nanson yhteistyökumppaniksi. Oon aina pitänyt Nansoa +50-vuotiaiden mammojen trikootaivaana, mutta nää sun kuvat on saanut mut himoitsemaan muutamia vaatekappaleita ihan todenteolla ja mä olen kuitenkin vasta 23! Nanson nettisivujen tuotekuvat kyllä kaipaisi jotain päivitystä, ne on ihan tönkköjä.

 18. Kampahame sekä housut Eivät muuten näyttäneet ihan niin hyviltä Nanson sivuilla, mutta näiden kuvien perusteella olen myyty ✌

 19. Kampa-paitapuserossa on tyyliä! Klikkailin saman tien verkkokauppaan katsomaan näitä ja pakko sanoa, että vaatteet näyttivät paljon paremmilta teidän tunnelmallisissa kuvissanne kuin verkkokaupassa :)

 20. Kampa-paitapusero, vaatekappale jollainen vaatekaappini uumenista tällä hetkellä puuttuukin.

 21. Vaatteista oma suosikki oli helppo valita – Aavistus on ihan mun tyyliä. Onneksi tehtävä ei ollut valita parasta kuvaa, se olisi ollut mahtava tehtävä! Upeita kuvia, ihana tunnelma!

 22. Kampa hametta ihailin Nanson liikkeen ikkunasta ja sittemmin sisätiloissakin, mutta jäi vielä sinne kun budjetti ei antanut myöden.

 23. Kampa-paitapusero ehdottomasti. Sen kanssa voisi käyttää mustia legginsejä…

 24. Kampa -housut! Varmasti menevät monen kanssa, näyttävät erittäin hyvältä ja ovat toivottavasti myös mukavat! Muutamat Nanson housut omistan ja ne ovat päällä ihanat ja näyttävät siistiltä päällä :)

 25. Kampa-paitapusero on ehdoton suosikkini vaikka muutkin näyttivät kivoilta. Paitapuseron suosio on sen yksinkertaisuudessa ja monikäyttöisyydessä; menee tosiaan vaikka minihameena, pitkähihaisena tai käärityin hihoin. Väri on juuri sopivan huomaamaton, voi yhdistää haluamaansa. Ja johtuen juuri tuosta pitkähihaisuudesta, käyttö ei ole myöskään vuodenaikaan sidottu. Todella upea vaihtoehto! :)

 26. Housut on ihanat! Ja mää tunnistin itseni tuosta kuvauksesta, en pysty pitään leggareita julkisesti, ku ne EI oo housut

 27. Tasku-paita kiinnostaa eniten. Vaatekaapissa on aina tilaa laadukkaille, ajattomille perusvaatteille.

 28. Olipa hienon näköisiä fotoja, joissa oli upea loppukesän tunnelma. Kaksi vaatetta nousi ykköseksi eli Kampa hame sekä Aavistus – paita mustana.

 29. Kampa-hame on mun lemppari. Olen pitkään etsinyt kivaa hametta ja nyt tais löytyä. Kuosi on hyvä, menee toimistossakin kivasti.

 30. Ehdottomasti Kampa-paitapusero: käy sekä rentoiluun että virallisemmin toimistoon.

 31. Aavistus-tunika mustana olisi mieleiseni. Kiva arvonta ja näin yutustua paremmin Nanson tuotteisiin; ovat jääneet itselleni hieman vieraiksi.

 32. Kampa -paitapusero on todella kivan näköinen ja Kampa-hame sopisi vihdoinkin lämpeneviin loppukesän päiviin….

 33. Aavistus t-paita ja tunika mustana ehdottomasti. Molemmat tyylikkäitä, mutta silti rentoja niin töihin kuin vapaa-aikaan.

 34. Suosikki: Kampa-paitapusero. Käytössäni on lähes vuosikausia ollut vastaavanlainen, mutta lyhythihainen pitkä paitapusero ja se on ollut todella monipuolinen. Hommasin tämän Nanson version oikopäätä, koska hyvin tehtyihin, käytöllisiin ja itselle sopiviin vaatteisiin ei liian usein törmää.

 35. Kampa-tunika tummana mon näistä suosikkini. Tosin blogistilla on vartalo, jonka päällä miltei kaikki näyttää hyvältä. Nansolla on kuitenkin Plus-mallisto; bravo!
  Nimimerkki
  Mustahilkka

 36. Huikeat kuvat! Kaikki vaatteet klassisen kauniita, vaikea valinta! Aavistus tunika ehkä lempparini

 37. Kampa-housut vaikuttavat hyvin istuvilta blogisi perusteella. kuosi myös sopii monenlaisen paidan tai tunikan kanssa.

 38. Vaikea valita paras! Ihania kaikki. Todella kivoja kuvia ja kaunis malli :) Varmaan kallistuisin leggareiden käyttäjänä Kampa-housuihin.

 39. Vaikea valita paras! Ihania kaikki. Todella kivoja kuvia ja kaunis malli :) Varmaan kallistuisin leggareiden käyttäjänä Kampa-housuihin.

 40. Mahtavia kuvia ja mielenkiintoisia vaatteita! Näistä esillä olleista kallistuisin varmaankin Kampa-paitapuseroon. Tai sitten kävisin myymälässä sovittamassa yhtä sun toista ennen päätöstä.

 41. Ihania kuvia ja tunnelmia! :-)
  Aavistus-paita mustana ja Kampa-housut mun suosikkipari.

 42. Kampa-paitapusero <3 ihanan huolettoman ja monikäyttöisen oloinen, näen todellakin itseni se päällä toimistolla korkkarit ja farkut jalassa :)

 43. Kampa paitis näyttää tosi hyvännäköiseltä kuten myös Kampa harmaa tunika. Vaikea valita kumman haluaisin, ehkä paitis olisi kuitenkin paras vaihtoehto.

 44. Aavistus-tunika kuulostaa ja näyttää vaatteelta, joka vaatekaapistani vielä puuttuu. Klassikolta jollainen jokaisella tulisi olla! Upeat kuvat, nämä Nanso-postauksesi todella nostavat vanhan brändin uusiin sfääreihin :) Job well done!

 45. Aavistus-tunika olisi ihana! Monikäyttöisenä ja tyylikkäänä siitä varmasti tulisi uusi lempivaate.

 46. Jälleen kerran hienoja ja tunnelmallisia kuvia! Suosikkini on Kampa-paitapusero, koska se on varmasti monikäyttöinen ja tykkään eritoten tuosta yksityiskohdasta, että paidan helma on eripituinen edestä ja takaa.

 47. Hienoja kuvia. Niissä kaikki näyttää niin hyvältä. Vaikea valita vain yhtä suosikkia, ehkä aavistus paita mustana tai musta taskupaita tai kampa naisten hame :)

 48. Tykkään ihan kaikista näistä tosi paljon! Syksyä kohden toivoisin kuitenkin Nanson verkkokaupasta harmaan Villis-tunikan, jos onni potkaisi mua!

 49. Kampa tunika on helpoin käyttövaate itselle. Kävin kyllä kokeileen koko loppukesän malliston liikkeessä ja ihastuin kovasti.

 50. Oli pakko käydä kurkkaamassa verkkokauppaa ja tiukan pohdinnan jälkeen Villi osoittautui lemppariksi! Täällä ulkomailla asuessa arvostan Nanson kuoseja yhä enemmän sillä ne poikkeavat katukuvasta mukavasti

 51. Ihania kuvia, ihanista vaatteista!!

  Haastava valita yhtä suosikkia, mutta Kampa-tunika näyttää niin upealta (mikä printti Vau!!). Tykkäisin todella paljon a-linjaisista tunikoista,mekoista ja paidoista, valitettavasti niitä on aika hankala löytää. Nämä sopisivat parhaiten omalle vartalolle ja ovat asiallisia, kuitenkin näyttäviä, huolettomia ns työpukeutumisessa.

 52. Suosikkini on Kampa-paitapusero monikäyttöisyyden vuoksi. Myös Aavistus-paita herätti mielenkiintoni.

 53. En olekaan hetkeen tutustunutNanson valikoimaan ja nyt oli monta kivaa vaatetta! Kampa- ja Aavistus-tunikat, Kampa-housut… Sovitukseen menee varmasti kaikki

 54. Aavistus-tunika tai Kampa-paitapusero vaikuttivat ihanilta, täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa niihin tarkemmin!

 55. Kampa paitapusero ja aavistus paita olivat ehdottomat suosikit. Ihanan raikkaita, kevyitä ja helposti yhdisteltäviä.. lisäksi monikäyttöisiä, voisin hyvin kuvitella tuon paitapuseron menoihinkin laittavani.

 56. Aivan ihanat kuvat Avistus tunikan haluaisin Kampa-paitis vaalean harmaana ihana ja Kampa-housut olisivat minun legginssi valintani

 57. Ottaisin vaatekaappiini mielelläni lähes mitä vain Nansoa. Näistä he nepääntiellä varustettu Kampa-tunika oli mieluisin!:)

 58. Huikea on tuo Provencen valo ja kuvissa on ihana tunnelma! Kampa-kuosi on ajaton ja samalla särmikäs. Kampa-tunikaa käyttäisin ympäri vuoden, sillä siinä on ainesta luottovaatteeksi.

 59. Aavistus-tunika näyttää ihanalta ja on varmasti todella monikäyttöinen. Ja off-topic: tuo Provencen valo on kyllä aikas maagisen upea. <3

 60. Kampa tunika koska näyttää niin pehmoiselta ja helpolta yhdisteltävältä ympäri vuoden!

 61. Kampa-housut ja Kampa-tunika olisivat lempparit! Näyttävät siltä että ne yllä ei haittaisi pian alkava toimistoelämä :)

 62. Kampa-hame. Saattaisi toimia itsellänikin. En ole käynyt vielä liikkeessä hypistelemässä, mutta verkkokaupan kuvauksen perusteella plussaa myös vuorituksesta.

 63. Kampa-paitapusero näyttää siltä, että siitä tulisi ehdoton lempparini! kuosi on kaunis ja malli sopii sekä toimistoon että muihin menoihin

 64. Kampa-hame! Käy rennoksi lomahameeksi mutta toimii varmasti myös kun tarvitaan vähän skarpimpaa olemusta.

 65. Upeita kuvia! Niistä välittyy loppukesän vapautunut tunnelma. Vaatteet näyttävät kuvattavan päällä mukavilta ja silkkimäisen keveiltä. Minun suoisikkini vaatteista on ajaton Aavistus-tunika. Yhdistäisin sen kuten kuvissa Kampa-housujen kanssa tai ilman, näyttää pituututta olevan sen verran että sopisi mekoksikin.

 66. Nansolla on yllättävän kivoja juttuja. Tykkäsin tuosta Kampa hameesta. Olisi varmasti oiken sopiva toimistolle. Siisti, mutta vähän rento.

 67. Uuuuh mitä kuvia! Mikä tunnelma, hehku ja kesä. Aavistus-tunika räjäytti pankin viimeisessä kuvassa. Nousi suosikiksesi!

 68. Kaikki on ihania <3 Mutta jos pitää valita niin se olisi Kampa-paitapusero. Niin ajaton jotenkin.

 69. Upeita kesäkuvia!
  Valinta taas vaikea, mutta Kampa paitapusero sopisi niin töihin kuin vapaalle :)
  Ihanaa loppukesää! Toivottavasti se on pitkä ja lämmin :)

 70. Wuhuu – siis nää on huikeita kuvia jälleen! Tuli ihan hirveä hinku päästä sovittamaan kaikkia noita kuvissa olevia Kampa-kuosin vermeitä. Jopa tuota hamosta, vaikka kierrän yleensä hamoset kaukaa : ) PS. Rusketus kyllä uupuu yhä, mutta sitähän saa tuubista!

 71. Tunika-fani ilmottautuu! Ottaisin nuo kaikki!
  Ehkä kivoin kuitenkin tuo viimeinen, koska musta.

 72. Ihastuin ensimmäiseen kuvaan, jossa on Kampa -paitapusero. Monipuolinen, yksinkertainen ja samalla tyylikäs. I just love it!

 73. Kampa paitapusero on suosikkini kevyen oloinen kaunis vaate, toki kaikki näistä näyttävät aivan ihanille!

 74. Ihana klassikko-Tasku! Ah, omistaapa se vielä yhdessä värissä, kun edellinen on jo puhkikulutettu :)

 75. Todella ihania kuvia… ja vaikka kesä nyt ei oikein ole kunnolla vielä alkanutkaan… sitä odotellessa

 76. Kaikki vaatteet ihania ja upeita kuvia! Varsinkin tykkään salakuvista. Vaatekappaleista kampa-tunika on suosikkini.

 77. Kampa-paitapusero miellyttää minun silmääni koska se on kesäinen ja sitä voi käyttää mekkona.

 78. Tiedätkö viimeksi kun esittelit Nanson kesävaatteita, inspiroiduin todella ja kävinkin ostamassa läjän vaatetta Nansolta. Nyt olin jo etukäteen tutustunut Nanson syysmallistoon eikä se herättänyt minussa suurta mielenkiintoa. Mutta kun näin nämä kuvasi niin on kyllä taas mentävä Nansoon livenä tarkastelemaan näitä tuotteita! Kuvissasi tuotteet tulevat uudella tapaa eloon kuin Nanson sivuilla olevissa hyvin hyvin yksinkertaisissa esitekuvissa. Hienoa! Syksyllä on aina krooninen housukriisi, joten kampahousut ottaisin jos arvonnan voittaisin!
  T. J

 79. Kampa -tunika vaikuttaa tosi monikäyttöiseltä. Muuten erittäin kauniita kuvia, ehkä ranskalainen ympäristö on innostanut kuvien ottajaa. Hyvä Ranska… Hyvä Suomi!

 80. Voi miten ihania fotoja- ja Nansoja! Awww, vaikea valita, mutta Kampa-hame on cool, sillä ihania A-linjaisia hameita saa nykyään metsästämällä metsästää! Hyvänä kakkosena nuo ihanan korkeelle nousevat Kampa-housu/leggarit tai tuo Kampa-paita.

 81. Aavistus-teeppari näyttäisi ja kuulostaisi näistä mun lemppareimmalta! Perusteeppareita jollain kivalla yksityiskohdalla ei koskaan voi olla liikaa, varsinkaan pyöreähelmaisia! Lisäksi jo tuotteen nimikin on ihan tarpeeksi houkutteleva <3

 82. Kampa-tunika olisi mieleeni, sitä voisi käyttää elokuun tummina iltoina ja ehdottomasti tulevissa rapujuhlissa <3 Ihania toki kaikki..

 83. Aavistus-tunika jäi kiinnostamaan! Olen muuten löytänyt ansiostasi Nanson vaatteet, esim juuri T-paidat päällä joka päivä! Kiitos! Aivan todella kauniita kuvia on blogisi täynnä, ilo katsella.

 84. Tasku t-paita! Just kiertelin kaikki kaupat läpi laadukkaan t-paidan perässä mutta mitään ei löytynyt!

 85. Aavistus se on, ehdottomasti. Ja varsinkin valkoisena, koska niitä ei ole koskaan liikaa – ajaton ja moneen taipuva vaate.

 86. Aavistus vaikuttaa juuri mun uudelta lempituotteelta!

  Tunika vai T-paita, sitä en osannut vielä päättää..

 87. Kampa-paitapusero näyttää ihanalta ja moikäyttöiseltä! Sellaista vaatekaappini kaipaisi!

 88. Kampa tunika olis ihan nappivalinta! Tosin Nanso on nostanut tasoaan vuosi vuodelta ja uudesta mallistosta löytyy monta muutakin helmeä. Jos onni suosisi olisi lopullinen valinta vaikea!

 89. Oh! Kaikki ihania, mutta kun perus t-paitoja ei voi koskaan olla liikaa ja hyviä on vaikea löytää kiinnostuin juuri t-paidoista!

 90. Nanson sivuilta uutuuksista löysin suosikkini. Laineet naisten mekko, musta-vaaleanpunaisena. Sitä ihastelin jo eilen Nanson myymälässä.

  Mutta onpa ihanat kuvat tässä postauksessasi!

 91. Tuo Kampa-kuosi on kyllä ihana :) suosikkini se on hameena tai housuna yksinkertaisen paidan kanssa, juuri niinkuin sulla kuvissa!

 92. Kampa Naisten housut ois varmaan mageet päällä. Tykkään näistä skinny-housuista niin…

 93. Kampa-hameeseen minä housuihminenkin ihastuin…ja Nanson laadun tuntien, se olisi juuri sopiva toimistopukeutumiseeni.

 94. Kampa-tunika olisi juuri sopivan tyylikäs vaate toimistoon. Sen tyylisiä vaatteita tarvitsisin tällä hetkellä. :)

 95. Villi-tunika olisi ihan täydellinen pari omistamalleni hameelle kummityttöni konfirmaatioon! :) Aivan ihana kuosi ja materiaali, sille tulisi käyttöä niin juhlaan kuin arkeen.

 96. Kampa-tunika olisi kiva yllätyshäälahja vaimolle, kun se tykkää pitää tuommoisia pitkiä paitoja töissä ja värikin on mieleinen.

 97. Kampa-hameen näkisin vaatekaapissani pelastamassa kaikki vaikeat pukeutumispäivät. Se varmasti imartelisi oikealla tavalla eikä tarvitsisi kaverikseen mitään t-paitaa kummempaa. Ulkoiluttaisin sitä melkein missä vaan!

 98. Kampa-paitapusero on kyllä tosi kivan näköinen! En ollutkaan huomannut sitä Nanson verkkokaupassa.

 99. Kampa-tunika näyttää ihanalta ja monikäyttöiseltä niin kesän “helteisiin” kuin syksyn viimaankin

 100. Pakko liittyä sun mielipiteeseen tosta Aavistus-paidan tunika-versiosta. Vaikuttaa loistavalta vaatekappaleelta ja pitääkin käydä koittamasssa!

 101. Kampa-hame on loistava loppukesän malliston tuote. Tuo päällä lomalta töihin paluu ei harmittaisi yhtään

 102. Tasku- paita on aivan ihana
  Sopii varmasti hyvin hameiden, shortsien sekä housujen kanssa. Arkeen ja juhlaa sopiva. Kesään, talvella neuleen tai jakun alle. Todella monipuolinen pusero.

 103. Kampa paitapusero, monikäyttöinen luottovaate, joka toimii sekä lämpimillä, että viileillä keleillä.

 104. Kampa-housut! Ja syykin löytyy tekstistä (haluaisin pitää legginssejä, mutta eivät ole housut)

 105. Kampa-paitapusero olisi ihanin. Olen samaa mieltä kanssasi Nanson Tasku-paidasta ja aiemmin suositellustasi Nanson mustista farkuista. Aivan loistavat.
  Loistavia kuvia!

 106. Musta Kampa-tunika on suosikkini. Voin nähdä kuinka se sopii kapeiden farkkujen kanssa arkeen.

 107. Vaaleanharmaa kampa-paitapusero olisi ihana! Piti jo rynnätä nettikauppaan sitä vähän tutkiskelemaan :)

 108. Todella upeat kuvat eivät tee valinnasta ainakaan yhtään helpompaa. Jos olisi pakko valita vain yksi tuote, se olisi ehdottomasti Kampa-paitapusero kauniin vaaleanharmaan värinsä, materiaalinsa ja monikäyttöisyytensä puolesta. Yksinkertaisesta perusvaatteesta saa stailattua helposti tyylikkään kokonaisuuden mustilla housuilla, korkkareilla ja asiaankuuluvilla asusteilla. Paitapusero ei kulu kuitenkaan vain toimistokäytössä, sillä siitä saa taiottua ihanan mekon sekä kotona että sen ulkopuolella pidettäväksi. Nanson laadun ja kestävyyden tuntien, paidasta on iloa vielä moneksi vuodeksi runsaammillakin pesukerroilla. Eikä sovi unohtaa myöskään tuotteen eettisyyttä, kotimaisuutta tai turvallisuutta. Erittäin iso kiitos Nansolle siitä, että sen tuotteet sopivat myös meille herkkäihoisille ja -nenäisille. Tuoksuyliherkkänä voin suositella niitä lämpimästi myös muille samassa tilanteessa oleville. :)

 109. Kampa-housut ihastuttavat eniten, joskin Nanson housut ovat yleensä itselleni väärän mallisia, mutta nuo ansaitsevat sovitusvisiitin myymälään.

  • Kampa paitapusero näyttää tosi mukavalta ja helpolta ja tyylikkäältä…ja myös Kampa-housut miellyttävät..olen päässyt siihen ikään että vaikka haluaa näyttää muodikkaalta, niin kaiken pitää olla Super mukavaa päällä

 110. Kampa hame tuntui aluksi itsestäänselvältä valinnalla, mutta katsottuani Aavistus tunikaa pariin otteeseen näytti se kerta kerralta aina vaan paremmalta, vaikka en perinteisesti olekaan tunika ihminen. Ilmava ja kaunis vaate.

 111. Ihania kuvia! Tuotteista suosikiksi nousi kampa-housut. Käytän paljon leggareita, sillä housuissa tärkeintä on, että ne tuntuu hyvältä päällä. Tässä olisi varmasti yksi hyvä uusi tuttavuus…

 112. Aavistus-paita on mun lempparini. Kaikki Nanson kuteet ovat kyllä kestäviä ja monikäyttöisiä, joten toivon arpaonnen suosivan! Ihanaa kesää :)

 113. Aavistus-tunika on ihana! Tässä tilanteessa arpaonnen suosiessa kallistuisin kuitenkin Justiinsa-paitapuseroon, joka olisi aika mahtava ensi syksyn ja talven pikkuvauva-arkea ajatellen :)

 114. Kampa-paitapusero olisi juuri tällä hetkellä mulle tarpeellisin. Ja kaunis!

 115. Kampa-paita olisi näistä monista ehkä tälle kesälle monikäyttöisin. Ihastuttavia vaatteita. Kauniisti kuvattu. Ehkä sopivat vanhemmallekin

 116. Kampa-housut. Edellisen postauksesi jälkeen päädyin Nansoon ostoksille ja koukutuin. Ihania, laadukkaita vaatteita. <3 Täytyy käydä taas ostoksilla. :)

 117. Facebookin puolella otin syvällisemmin kantaa postaukseen, josta todella pidin. Arvonnassa mukana ja Kampapaitapusero ja ihana valkoinen t-paita suosikit.

 118. Lemppari on Kampa-paitapusero, ehkä käyn ostamassa kun palaan lomalta kaupunkiin. Ainakin sovitan… ehkä mukaan tarttuu muutakin.

 119. Voisin hyvin kuvitella Kampa-paitapuseron syksyllä mustien sukkahousujen kanssa ja näin kesällä pelkästään tai farkkushortsien kanssa. Täydellistä ja helppoa! :)

 120. Kampa housut kiinnostaisi kovasti. Kivan näköiset ja muutenkin ominaisuudet kuulostavat todella hyviltä.

 121. Ihania kuvia ja vaatteita kaikki! Itselleni valitsisin näistä a-linjaisen Kampa-hameen. Se olisi varmasti mukava päällä ja tyylikäs työhameena toimistossa.

 122. Minusta kaikki vaatteet näyttivät siltä, että ne eivät jäisi kaappiin lojumaan, mutta ehkä tuo ensimmäinen paitapusero olisi lemppari. Tai nuo ei-leggarit. :) Pienen vauvan kanssa kulkiessa haluaisi syksyllekin mukavia vaatteita!

 123. Kampa-housut all the way! Helppo värikompinaatio eri asujen kanssa yhdisteltäväksi. Ja koska kangas on paksumpaa, myös lyhyempien yläosien kanssa ei tarvitsisi huolehtia että päivän alushousu valinta julkistettaisiin koko maailmalle.
  Yksi selitteisesti siis monikäyttöiset

 124. Kampa-paitapusero ja housut todella hyvännäköiset ja varmasti mukavat päällä.

 125. Kampa-housut leginssien kauhistelijalle Aavistus-paidan kanssa.. Viime blogisi eksyneenä kävin heti ostamassa pillifarkut ja raitapaidan ;D

 126. Kampa paitapusero on suosikkini, menee varmaan talvella tunikana, legginsien kanssa.

 127. Ihanat Aavistukset! Juuri sopivan simppeliä pienellä jujulla, mikä tekee vaatteesta kiinnostavan ja monikäyttöisen.

 128. Olen tämän kesän aikana “löytänyt” Nanson, jota aikaisemmin pidin ainoastaan yöpukujen valmistajana. Tammiston liikkeestä ja nettikaupasta on löytynyt mm monta ihanaa tunikaa. Niinpä näistä uusista malleistakin Kampa-tunika on se, jonka tulen garderoobiini hankkimaan.

 129. Tykkäsin näistä eniten Kampa-paitapuserosta, joka sopii moneen menoon.

  Nanson tuotteet ovat laadukkaita – ostan niitä mielelläni aina kun passeli vaihtoehto sattuu kohdalle. Nyt paraikaa päällä raidallinen Lanka-paita : )

  Kylläpä on inspiroiva juttu ja upeat kuvat!!

 130. Mähän en siis oikeastaan edes käytä hameita, mutta toi kampa-hame sykähdyttää. Eli se.

 131. Kampa paitapusero on ihan minun tyyliseni, jonka voisin laittaa päälleni loppukesästä Ranskan Rivieralle mennessäni.

 132. Kampa-hame lähtisi mukaan ehdottomasti. Tasku-t-paita löytyy jo ja tuo yhdistelmä näyttää kuvien perusteella täydelliseltä loppukesän ja alkusyksyn univormulta. Lämipimillä päivillä noin, viileämpään mentäessä sukkahousuihin ja neuletakkiin tai nahkarotsiin yhdistettynä.

 133. Koska olen lyhyt, voisi kampa paitapusero olla minulle hyvä kesämekoksi vaikka en mineistä piittaakaan! – Sitä pitää käydä sovittamassa :)
  Muutenkin olen nanso -mekkojen käyttäjä tilisuudessa kuin tilaisuudessa.
  eli jos voittaisin niin niitä lisää niin kesään kuin talveenkin

 134. Kampa- hame ja Tasku-paita, mahtava yhdistelmä ♥
  …jäi kummittelemaan verkkokalvolle :)

 135. Kampa housut ehdottomasti. Sopisi hyvin pitkälle ihmiselle piristämään mustan tunikan kanssa elämää:)

 136. En muista että oisin koskaan omistanut Nanson vaatteita mutta Kampa-paitiksessa voisin itseni kyllä kuvitella

 137. Kampa-paitapusero oli mielenkiintoisin, ehkä siksi että se sopisi vähän tukevammallekkin käyttäjälle. Kuten siis itselleni. :) Ihana blogi!

 138. Kampa paitapusero, Kampa housut ja Aavistus tunika ovat omat suosikkini. Ihanan naisellisia vaatteita.

 139. Kaikki nuo vaatteet näyttävät kauniilta,mutta kampa-housuille olisi varmasti paljon käyttöä.

 140. Aavistus-tunika
  En ole pitkään aikaan käyttänyt tunikaa,mutta kuvat puhuivat puolesta

 141. Kampa-tunika mustana <3 Nanso on kyllä positiivisesti yllättänyt minut viime aikoina uusilla vaatteillaan. Jos kukkaro vain antaisi myöten löytäisin nytkin monta vaatetta, jotka haluaisin omaan kaappiini. Kyseinen merkki on valtavasti kehittynyt siitä ennen vain isot mammayöpaidat mieleen tuovasta vaatemerkistä.

 142. Hei,

  A-linjainen Kampa-hame on suosikkini. Ihanan tyylikäs pitkälle ihmiselle. Aavistus-tunika täytyy myös hankkia :)

  Kiitos arvonnasta !

 143. Loistavia kuvia, kesän kuumuus suorastaan säteilee ja hohkaa kuvista! Olet kaunis. Aavistustunika on monikäyttöisin ja siis valintani.

 144. Kampa-paitapusero on ihana! Suosikki juuri yhtäaikaisen rentouden ja tyylikkyyden vuoksi. Monikäyttöisyys myös plussaa, käy tosiaan niin mekkona kuin housuihin yhdistettynä.

 145. Kampa-paitapusero herätti heti kiinnostukseni. Monikäyttöinen ja helppo vaate ympäri vuoden!

 146. Kaikki ihania, mutta näistä valitsen Kampa-tunikan – menisi varmasti heti käyttöön ja sopii täydellisesti omaan garderooppiin!

 147. Kaikki näytti todella hyvältä Kampa-tunika kuitenkin jos vain yhden suosikin saa valita!

 148. Kampa-paitapusero sekä kampahousut = <3 !! Ihania perusvaatteita, joissa laatu on kuitenkin pettämätön. Olen löytänyt Nanson vaatteet uudelleen näin reilu kolmekymppisenä ;) Tosin vieläkin kaapissani roikkuu 20 vuotta vanhoja vaatteita Nansolta, jotka ovat edelleen täysin käyttökunnossa. Go Nanso!

 149. Kampa hame nousi suosikiksi. Ihanilta näyttää kyllä kaikki.
  Kauniita kuvia ❤ kiitos arvonnassa.
  Mukavaa kesää.

 150. Aavistus t-paita, koska valkoisia t-paitoja ei voi olla koskaan liikaa. Ne sopivat melkein kaikkeen.

 151. Kampa-paitapusero , tunika ja housut kiinnostavat, näyttävät niin rennoilta ja kuitenkin tyylikkäiltä päällä. Auringon valo ja rusketus, aah, aistittavissa iholla!

 152. mielettömiä kuvia taas! kampa-paitapusero on ihan ykkönen, myös siksi että se sopis selvästi hyvin myös helppoon rintaruokintaan, asia jota arvostan vastasyntyneen äitinä. myös Aavistus -paitaa ja tunikaa lähden sovittamaan liikkeeseen.

 153. No huhhuh kuumat ja kauniit kuvat! Tätä en odottanut Nansolta.. positiivinen yllätys. Mun valinta on Aavistus-tunika!

 154. Kampa-hame ja Aavistus-tunika puuttuvat Nanso-vaatekaapistani. Ihania kuvia, joita voisin katsoa tuntikauseja. Kiitos Nanson suunnittelijoille hyvistä ja tyylikkäistä vaatteista suomalaisille!

 155. Hienoja kuvia! Kampa-kuosi on tyylikäs, ehkä oma suosikkini syksyn asuksi olisi Kampa-paitapusero. Muissa syksyn uutuuksissa huomioni kiinnittyi Villi-kuosiin, lähinnä mekkoon ja huiviin.

 156. Joukossa on monta tosi kivaa vaatetta, hassua miten eivät yhtään vastaa mielikuvaani Nanson vähän tätimäisistä vaatteista :) Tasku t-paita ja Kampa-housut noimusivat kuitenkin suosikeiksi kuvien perusteella.

 157. Kampa -hameen valitsisin. Olen koko kesän etsinyt semi asiallista hametta, joka sopii sekä töihin että lähdettäessä kesäillalla ravintolaan syömään. Ehkäpä tämä olisi sellainen?

 158. Kampa-housut ovat suosikkini . tosin voisin valita minkä muun tahansa ja varmaan tulen valitsemaankin.

 159. Näistä Aavistus-tunika vaikuttaa aivan ihanalta. Jos voittaisin lahjakortin, käyttäisin sen kuitenkin Lumo-mekkoon jota kävin jo myymälässä sovittelemasssakin. Se oli tosi mukava päällä ja juuri sellainen jokapaikan lempivaate jonka voi asustaa melkein mihin tilaisuuteen vain. Nyt vain toivon, että kokoani on vielä jäljellä sitten kun tilini antaa myöden mennä ostoksille :)

  • Kaikkihan noi on niin ihania, vaikea valita. Mutta suosikki kuitenkin on kampa-hame. Voiko ihanampaa ja naisellisempaa hametta olla!

 160. Aavistus-tunika vie keveydessään ja monikäyttäisyydessään voiton. Muusta vaatetuksesta riippuen sopii sekä kesään että talveen, arkeen ja pirskeisiin.

 161. Kampa-housut kiinnostavat eniten, koska vaikuttavat mukavilta ja monikäyttöisiltä – ja itselläni on nimenomaan housuista pula!

 162. Ihana nimi toi aavistus. Lemppari se tai simppelimpi tunika.

  P.s. siun blogi on superlaadukas!!!

 163. Kampa-paitapusero on tosi hyvän näköinen! Kampa-housut pitää myös käydä katsastamassa liikkeessä.

  • Kampa housut on mun ehdoton ykkönen ja lisäksi kampa paita. Näillä pärjää jo pitkälle, aivan ihanat, must.

 164. Nuo legginsin tyyppiset housut vaikuttivat kiinnostavilta. Kun vielä löytäisi Nanso omalta paikkakunnalta.

 165. En osaa päättää – kaikki tuntuvat kivoilta ja houkuttelevilta. Huomenna heti paikalliseen Nansoshoppiin tsekkaamaan ja shoppaamaan, kuten edellisenkin Nanso-postauksesi jälkeen

 166. Suosikkini on Villi tunika. Siinä on upea kuviointi ja tunikan leikkaus on muotoja imarteleva :)

 167. Nanso on niin ihana ja uudet mallit tosi kivola. Kampa hame näistä suosikkini
  Toivottavasti arpa suosii

 168. Nansolla miin monia ihania syysuutuuksia. Suosikkini olisi varmaan monikäyttöinen ja elävä Kampa tunika ja yksinkertaisen kaunis Aavistus paitaOlisi ihana päivittää oma vaatekaappi kohti syksyä

 169. Kampa-paitapusero vaikuttaa tosi hyvältä, mutta Kampa-hame taitaa viedä voiton.

 170. Huh, kylläpä oli taas hienoja kuvia ja kivoja vaatteita! Oon kyllä sun inspiroimana tilannut sieltä jo vaikka mitä :) Ja tällä kertaa nuo housut/legginssit iski ihan täysiä. Täytyy heti mennä tutkimaan verkkokaupan uutta valikoimaa.

 171. kampa-paitapuserossa on sekä rennon pukemisen meinikiä että napitettuna ja ison riipuksen ja siistin ala-osan kanssa edustavuutta

 172. Aavistus eikun Kampa. Eikun..
  Ihania kesäkuvia. Kiitos!
  Ja jo aiemmat nanso-postauksesi pakottivat kivijalkakauppaan. Hyvin tuloksin :-)

 173. Kampa-paitapusero, yksinkertainen ja monikäyttöinen, silti kiinnostava. Kuten kaikki muutkin Nanson tuotteet!

 174. Valintani olisi kampa-paitapusero tai aavistus-tunika. Kauniita, simppeleitä, monikäyttöisiä vaatteita.

 175. Kampa-hame. Just kävin stockalla ostamassa pinon mustaa ja valkoista Nansoa mutta näitä ei vielä ollut-mallisto näyttää upealta :)) !

 176. Suosikiksi nousi tuo paitapusero. Monikäyttöinen, kesällä mekkona ja talvella leggareiden kanssa. Olisi tosi käytännöllinen mutta myös tyylikäs. Sellaiset vaatteet on harvassa. Ja suurin syy on se että tuo käy myös imettävälle äidille, eikä ole niin nuukaa vaikka käyttäjän koko vähän vaihtelisi. Itse juuri lapsen saaneena oon tajunnut miten harva vaate on suunniteltu naisen oikeasti muuttuvalle vartalolle. Harmittavan kalliita nää nanson vaatteet, joten todella toivon että arpaonni suosii ☺

 177. Oma suosikki on Aavistus tunika, se sopisi täydellisesti sekä kesään että toimistolle

 178. Tosi kiva postaus ja kaunis neito sekä kauniit vaatteet :)

  Kauniisti aavistuksen levenemään helmaan Kampa -hame ja Tasku -paita ovat minun suosikkini.

 179. Kampa paitapusero ja hame ovat suosikkejani. Kesällä on kiva käyttää hametta, kunhan on vähän pituuttakin mukana.

 180. Kampa-tunika värimaailman ja monikäyttöisyydellään vuoksi. Menee sekä paksujen leggareiden kuin liehulahkeisteb housujen kanssa.

 181. Kampa-hame olisi minun valintani. Pitääkin tehdä retki vielä Nanson tehtaanputiikkiin Vantaalle, niin kivoilta vaatteet näyttävät.
  Tiina

 182. Itselle olisi vaikea päättää Kampa-sarjan tunikan ja housujen välillä. Ihanan näköisiä ja käytännöllisiä

 183. Nuo rennot mekot ovat aivan ihania. Nyt täytyy tunnustaa, että olen tänä kesänä ihastunut SIRKUTUS-mekkoon ja ostin niitä kaksin kappalein.

 184. Kampa-paitapusero tai -hame..! Ihania molemmat, ja kyllä nuo muutkin vaatteet hivelee silmiä.

 185. Onpa ihania kuvia! Luulen että mä käyttäisin itse noista eniten Kampa-housuja, joten annan äänen niille ihan sen takia :D

 186. Aivan upeita kuvia!!!!!!
  Vaikee valita, mut Kampa-tunika, jos sinne sais mahutettua pyöristyvän vauvamasun :)

 187. Aavistus-tunika ehdottomasti. Pitkään on ollut hankintalistalla pidempi musta paita / tunika ja tämähän ois ihan täydellinen!

 188. Kampa-paitapusero sopii tyyliini ja sopivan väljä kuumanakin päivänä. Love it

 189. Kampa-paitapusero on minunkin suosikkini, monikäyttöinen ja sopivan rento vaate. Tulisi itselläni työkäyttöön.

 190. Hyviltä näyttävät kyllä kaikki mutta jos yksi pitää valita niin Kampa-housut. Leggareita en osaa käyttää, mutta nämä olisivat astetta asiallisemmat.

 191. Hieno tunnelma kuvissa ja kaunis malli. Pidin Tasku-paidasta ja Aavistus-puserosta ja -tunikasta.

 192. Kampa -paitapusero on suosikkini. Kiitos hyvistä vinkeistä – näistä kyllä muutama päätyy mun vaatekaappiini!❤️

 193. Huhhuh, mitkä kuvat! Kaikki kauniita, vaatteet sekä malli :) Palkintosijoille yltää kampa-paitapusero ja -hame sekä aavistus-tunika.

 194. Nanson suurkuluttajana ottaisin minkä vain. Jos yksi pitää valita niin Kampa-paitapusero (tai housut..hame..tunika… <3) Ne nyt vaan on niin toimivia, helppoja ja ajattomia vaatteita. Huippudesign!!

 195. Kampa-housut nousee ykköseksi, vaikka monelle muullekin olisi käyttöä. Vaikeeta, kun juuri päätin alkaa ostolakkoon! Lahjakortin käyttämistä ei varmaan kuitenkaan laskettaisi?

 196. Aavistus-pusero ja -tunika, ajattomia ja monikäyttöisiä (kuten toki niin moni muukin näistä)

 197. Tasku -paita Kampa -hameen kanssa sekä vaalea Aavistus -paita ovat suosikkini, haluaisi ne omaan vaatekaappiini. Helppoja perusvaatteita, yhdisteltävissä monen muun kanssa.

 198. Kampa-hame,jonka näin Nanso myymälässä.
  Tämän kesän alesta löytyi monta hyvää ostosta pitkään aikaa!

 199. Upeita kuvia ja taas tulee Nansolta ostettavaa. Aavistus ja Kampa tunikat jäivät mieleen.

 200. Kampa-hame on suosikkini, koska sen voi stailata moderniksi tai asialliseksi riippuen tilanteesta.

 201. Kampa-housut ovat saanet niin nostalgisen fiiliksen kuvissa et niiden on pakko olla mukavat päällä, peittäviltä ainakin näyttävät ;)

 202. Kampa-tunika! Kun matkapäiviä kuumissa maissa on noin 200 vuodessa, joista suurin osa pelkillä käsimatkatavaroilla, arvostas vaatteita, jotka eivät rypisty ja joita voi käyttää niin bisneksessä kuin vapaa-ajalla.

 203. Heips, Kampa-tunika olisi seuraava hankinta ja talvemmalla olen legginsien suurkuluttaja, joten kävisivät hyvin yhteen. Aavistus seuraavaksi ostoslistalle. Upeita kuvia!

 204. Kampa- housut ja Kampa- tunika olivat kivoja , menee monen kanssa : Nanson sivuilla oli myös petroolinsininen Laineet tunika ( ja tietysti myös Paulakukka menisi myös monessa värissä).

 205. Kampa paitapusero näyttää ihanan monikäyttöiseltä ja kaikkiin vuodenaikoihin soveltuvalta.

 206. kampa paitis olis kiva, monikäyttöisyyden takia, myös Tasku t-paita menee hankintalistalle :)

 207. Ehdottomasti ensimmäinen Kampa-paitapusero. Olen juuri etsiskellyt rentoa mekkoa ja tämähän olisi loistava!

 208. Mää valitsisin näistä Kampa-paitapuseron, monikäyttönen ja tyylikäs! Myös nuo Kampa-housut näyttää kivoilta, korkia vyötärö aina plussaa! Ja oot muuten upia <3

 209. Itselläkin löytyy useampi t-paita Nansolta, ja ovat tosiaan aivan loistavia laadultaan! Siispä näistäkin lemppari on Tasku-paita :)

 210. Aavistus ehdottomasti! Juuri tuollaisia minimalistisen tyylikkäitä ja toimivia, ajattomia paitoja tarvitaan joka naisen kaapissa.

 211. Sanon nyt kun joku pitää valita Kampa paitapuseron, mutta luulen että arpaonnen suosiessa joutuisin sovittamaan kaikki läpi, ottamaan lahjakortilla kalleimman ja ostamaan loput :D ihanan näköisiä kaikki asut

 212. Oma valintani olisi Aavistus-paita tai -tunika mustana.

  Sun yhteistyö Nanson kanssa on ollut huippu! Mummoyöppäri-imago (ja kaikki kunnia mummoille!) on saanut mahtavan tyylikästä tuuletusta sun stailauksessa ja Jarnon kuvilla. Kiitän muutenkin!

 213. Aavistus -paita & -tunika olisi hyvä lisä vaatekaappiin. Itsekin kaipailen tasku teeppareita, jotka mokomat ovat koko ajan loppu.

 214. Kampa paitapusero näyttää aivan upealta! Itse asiassa niin kaikki muutkin vaatteet ..ja koska malli itsessään kaunotar, niin eipä ihmekään tuo.

 215. Todella kauniita kuvia! Nanson mallistosta tuo Aavistus -paitapusero tai sitten Tasku paita ovat suosikkeja, en osaa sanoa kumpi enemmän.

 216. Kampa-paitapusero kiinnostaa monipuolisuutensa takia eniten! Tasku-paita keväältä on myös jäänyt mieleen.