Matkalla ystävien häihin

Tänään tanssitaan häitä! Ei sentään meidän, vaan ystävien. Hääkakun kuva silmissäni olen ajatellut pukea vaatekaapin väljimmän mekon – se on Dieselin simppeli musta mekko, jonka helmassa kimaltavat paljetit. Viime talvena saamani mekko on ennättänyt pelastaa jo monesta pulasta, saa pelastaa tänäänkin.

2014-09-06-stellaharasek-diesel-12014-09-06-stellaharasek-diesel-2

Sitten ajattelin kiikuttaa koirat hoitoon, vetää korot jalkaan, tirauttaa kyyneleen kun rakkaat sanovat tahdon ja juoda vähän liikaa viiniä. Sen verran vaan, että paluumatkalla saaresta tuntuu vielä kesältä eikä tarvitse takkia.

Lemmentäyteistä lauantaita, kaunokaiset.

PHOTOS BY MIKKO RASILA

8 thoughts on “Matkalla ystävien häihin

  1. Kaunis mekko. Mistä kuvat on muuten otettu? Näyttää tutulta mutten saa päähäni paikkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.