Kesälomaa odotellessa

Yhteistyössä Finnair Plus ja Stockmann

Toivottavasti maanantai kohtelee teitä lempeästi, kaunokaiset! Muistutan vielä Stockmannin ja Finnair Plus -kantisohjelmien rakkausliitosta ja niihin liittyvästä kahdesta käynnissä olevasta arvonnasta, joihin ehtii osallistua keskiviikkoon 24. kesäkuuta asti.

2015-06-10-stellaharasek-finnairplus-stockmann-9

Jos ette ehtineet jo osallistua tai ette edes tiedä mistä puhutaan, käykäähän lukemassa ensin kirjoitus, jossa meitsi listaa kymmenen asiaa, jotka tarvitsee täydelliseen kesälomaan.  Jaa sen jälkeen kirjoituksen kommenttilootassa omat vinkkisi kesälomalle varustautumiseen. Hyvä kannattaa laittaa kiertämään, sillä kaikkien tuohon kirjoitukseen (HUOM! OBS! EI SIIS TÄHÄN) kommentoineiden ja kantiskorttiensa yhdistäneiden kesken arvotaan 100€ Stockmannin lahjakortti. Kortit saa yhdistettyä kätevästi Stockmannin sivuilla.

Lisäksi kaikkien Finnair Plus -jäseneksi tämän blogin kautta liittyneiden kesken arvotaan 100 000 pistettä, joilla saa lunastettua Euroopan lennot kahdelle. Olet mukana arvonnassa, kun liityt jäseneksi tästä. Arvonnan säännöt löytyvät omalta sivultaan.

Arpaonnea!

***

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!
Voittajat on nyt arvottu ja palkinnot osuivat seuraaville nimimerkeille: Finnair Plus -pisteet voitti Lotta L, Stockmannin lahjakortin Tiina Laakso. Lisäksi nimimerkit Katja, Katri ja EvaL voittivat yllätyspalkintoina Finnair Lounge -voucherit. Onnea kaikille!

****

Kuvat Mikko Rasila

6 thoughts on “Kesälomaa odotellessa

  1. Hei, en muista olenko joskus kysynyt tätä (vai vain ajatellut kysyväni), mutta onko tuo Rimowan matkalaukku kevyt? Tarvitsisin matkalaukun, ja haluaisin sen olevan kevyt kannettava.

    • Moikka, ne mun mattamustat laukut ovat alumiinia ja ne ovat kyllä superkevyet. Rimowan valikoimista löytyy myös tukevasta polykarbonaatista tehtyjä laukkuja ja ne taitavat olla vielä hippasen kevyempiä (ero on kyllä tosi pieni).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.